godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Bi sahnede Tanrıyla konuşuyolar Jim carey tek elini arkasına saklıyo kaç parmağım var diyo tanrı 7 diyo (sanırım 7 idi) Jim carey haha 5 tane vardı derken görüyo parmakları 7 tane olmuş bu güzeldi komik.[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 majestic de güzel bir J.C filmiydi...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 sonunda toplandık ta izledik filmi süper bi film baya güldük çok eğlenceli tavsiye ederim :)[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Filmden önce fitnessa gitmiştik. Yorulan karın kaslarımız tekrar yoruldu film yüzünden. Gerçekten harikaydı (-8 Not: Arcane piza parasını ben sana ileticem :P[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 1 hafta sonra yasaklanır o film sansürlenir boykot edilir hatta "gel bak cim kerizim çok sevik filmini tüm ekipçe gelin imza günü yapacaz 23572948729 milyar dolar werecez adam başı" diye geitrtçekler tüm ekibi sonra da bunları bağlayıp ("türk geleneğidir!") recm edicekler (ölene kadar taşlicaklar yani) bu dediklerim olmadan ilk haftada seyretmek lazım.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Öyle bi bakanlık mı var ? said: kermit_frog, 13 June 2003 18:37 tarihinde demiş ki: Diyanet işleri bakanlığı bu ve bunun gibi filmleri yasaklamalı tövbe tövbeeeeeeee estağvurullah (yanlış yazmadım dimi ? ) :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? [hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 abi ben ızleyemedım ehe vakıt olmadı traıler dakı ı got the power sarkıyla fılan muthıs bıde o sokakta yuru$u yokmu dasd manyaq ya[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Jim Carrey bi yana, Morgan Freeman harika oynamış. Süper bi oyunculuk gerçekten. Özellikle "tanrı" rolünü oynadığını düşünürsek[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 o I got the power kısmında karın kasları gülmekten yırtılmaya başlıo bu arada domino's pizza tam bi kazıkçı arkadaşlar film izlerken daha makul bi pizzacıdan sipariş edin ehehu[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: godzilla112, 17 July 2003 22:55 tarihinde demiş ki: Bi sahnede Tanrıyla konuşuyolar Jim carey tek elini arkasına saklıyo kaç parmağım var diyo tanrı 7 diyo (sanırım 7 idi) Jim carey haha 5 tane vardı derken görüyo parmakları 7 tane olmuş bu güzeldi komik.[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| sende komiksin =P[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente "Riruix" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 eh benimde çorbayı ortadan yarması kısmiydi :) etrafında böyle rüsgarlar falan esmeye başladı tribe girdi nolcak dedim lol adam özendi peygambere gitti çorbayı yardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 zaıuha şey çok komikti haber kanalında o herifle dalga geçiyor en sonunda KAKA PUPU diyor :D[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: Boojack, 14 June 2003 22:07 tarihinde demiş ki: Süper film olcağa benziyor.. Bide afişi böle bulutların üstünde yatan adam ya parmaı kaldırmış havaya çok ii poz ya ( onun orjinalide var dimi ? ) var. vatikan'ın bitişiğindeki sistin şapelinde var romada. michelangelo'nun ünlü eserinin bi kısmı. ama en ünlü kısmı olsa gerek.[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Creation of Adam[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 3-4 gün önce izledim çok çok güzel. tek bir sahne yetti beni koparmaya, hatta o kadar hayvani koptum ki filmi pause'layıp yaklaşık 15-20 saniye aralıksız güldüm. şu anda yazarken bile gülüyorum, o sahne ne mi? "Sorry I need a spooöargh, It's ok I got one"[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ben filmi seyrettim gerçekten süperr bi film dediğiniz gibi başta herşey isyanla başlıo sonra tanrı kolaysa sen yap falan dio acayip güzel hele jim e gelen dualar bölümünü görünce kopacaksınız :)[hline]icq 41556020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 bugün vizyona girdi değil mi? yarın gitmek lazım...[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: arcane, 21 July 2003 22:16 tarihinde demiş ki: o I got the power kısmında karın kasları gülmekten yırtılmaya başlıo ehe kesinlikle :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Ben izlemedim ama fragmanından anladığım kadarı ile bir Liar Liar denemesi. Liar Liar inanılmaz komikti. Onun yarısı olsa gene iyi.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Kesin gidilmesi gereken gulmekten ağlıyacağınız bir filim super oyunculukla seneryo birleşince mukkemel bir film ortaya cıkmış[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Yaw yeni izledim film hala gülüyorum okadar etki yapıor ahahaha feci kopuyosun gidin görün kopun ![hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 gidicem de kankamın gelmesini bekliyom il dışında mış artık haftaya giderim filmi ben izlemeden sansür falan gelmez inşallah ama doru ya türk aile yapısını bozuyo bole filmler :) mesela bozmayanları neler mi şöle bi kocası eve içki içip gelip sürekli kzıını karısını dövüyor ve 1 ay sonra karısı kocayı uyurken bıcaklayıp parça parça edip çuvala doldurursa bunlar yasaklanmaz[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 şimdi ben diyorum ki mavi renk en iyisidir.. "Sen bilmezsin çünkü o tür konular konuşulduğunda iç çamaşırı muhabbetine girmek gibi garip bir tik in var." bak bunu da bilmişsin.. ;)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ya en güzel yerleri hep fragmana koymuşlar :( salonun %90ı katıla aktıla gülüyor bi de halbuki 30 kere izlemişimdir o sahneleri. neyse güzel filmdi sonuçta ama fragmanda komik bölimlerin 4 de 3ünü gösterdikleri için jim carrynin eski filmlerinden aldığım zevki alamadım ne yazıkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 said: Mans, 05 September 2003 23:52 tarihinde demiş ki: said: Adiemus, 21 July 2003 21:29 tarihinde demiş ki: Öyle bi bakanlık mı var ? said: kermit_frog, 13 June 2003 18:37 tarihinde demiş ki: Diyanet işleri bakanlığı bu ve bunun gibi filmleri yasaklamalı tövbe tövbeeeeeeee estağvurullah (yanlış yazmadım dimi ? ) :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? [hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Var öyle bakanlıkta bende yasaklanabileceğini düşünüyordum yasaklanmadı ama.Daha önce yasaklanan şeyler olmuştu çünkü Yinede bazı şeylere dikkat etmek lazım.Eğer olursa yazarım buraya belki. yuh cahiller. diyanet işleri başkanlığı o. başbakanlığa bağlı çalışır.oha be bu kadarmsınız lan? manken gibi.cumhur başkanı kim diye sorsak "mehmet ali clay" dersiniz heralde.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar