Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bruce Almighty - Jim Carrey Tanrı olursa..

Sam

Öne çıkan mesajlar

Bi sahnede Tanrıyla konuşuyolar Jim carey tek elini arkasına saklıyo kaç parmağım var diyo tanrı 7 diyo (sanırım 7 idi) Jim carey haha 5 tane vardı derken görüyo parmakları 7 tane olmuş bu güzeldi komik.[hline]Build your army and Declare war to innocent with me.
Happy is the one who says i'ma Turk!
|||i=icq||| === |||m=mail|||
Sosyal ağlarda paylaş

1 hafta sonra yasaklanır o film
sansürlenir
boykot edilir
hatta "gel bak cim kerizim çok sevik filmini tüm ekipçe gelin imza günü yapacaz 23572948729 milyar dolar werecez adam başı" diye geitrtçekler tüm ekibi sonra da bunları bağlayıp ("türk geleneğidir!") recm edicekler (ölene kadar taşlicaklar yani)

bu dediklerim olmadan ilk haftada seyretmek lazım.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
skini göremedim..
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bi bakanlık mı var ?

said:
kermit_frog, 13 June 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
Diyanet işleri bakanlığı bu ve bunun gibi filmleri yasaklamalı
tövbe tövbeeeeeeee estağvurullah (yanlış yazmadım dimi ? ) :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
erkek adam dediğin ağır olur !
kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki:
ben 52 kiloyum ağırmıyım ?
[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Sosyal ağlarda paylaş

o I got the power kısmında karın kasları gülmekten yırtılmaya başlıo

bu arada domino's pizza tam bi kazıkçı arkadaşlar
film izlerken daha makul bi pizzacıdan sipariş edin ehehu[hline]So let it be written so let it be done
I'm sent here by the chosen one
So let it be written so let it be done
To kill the first born pharoah son
I'm creeping death
Sosyal ağlarda paylaş

said:
godzilla112, 17 July 2003 22:55 tarihinde demiş ki:
Bi sahnede Tanrıyla konuşuyolar Jim carey tek elini arkasına saklıyo kaç parmağım var diyo tanrı 7 diyo (sanırım 7 idi) Jim carey haha 5 tane vardı derken görüyo parmakları 7 tane olmuş bu güzeldi komik.[hline]Build your army and Declare war to innocent with me.
Happy is the one who says i'ma Turk!
|||i=icq||| === |||m=mail|||

sende komiksin =P[hline]"Fevaxium"
Vern "Krakilin" Clemente
"Riruix"

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
Boojack, 14 June 2003 22:07 tarihinde demiş ki:
Süper film olcağa benziyor..
Bide afişi böle bulutların üstünde yatan adam ya parmaı kaldırmış havaya çok ii poz ya ( onun orjinalide var dimi ? )

var. vatikan'ın bitişiğindeki sistin şapelinde var romada.
michelangelo'nun ünlü eserinin bi kısmı. ama en ünlü kısmı olsa gerek.[hline]G-power a.k.a gehena
werewolf
uin
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
3-4 gün önce izledim çok çok güzel.
tek bir sahne yetti beni koparmaya, hatta o kadar hayvani koptum ki filmi pause'layıp yaklaşık 15-20 saniye aralıksız güldüm. şu anda yazarken bile gülüyorum, o sahne ne mi?
"Sorry I need a spooöargh, It's ok I got one"[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

Kesin gidilmesi gereken gulmekten ağlıyacağınız bir filim

super oyunculukla seneryo birleşince mukkemel bir film ortaya cıkmış[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw yeni izledim film hala gülüyorum okadar etki yapıor ahahaha

feci kopuyosun gidin görün kopun ![hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
gidicem de kankamın gelmesini bekliyom il dışında mış artık haftaya giderim
filmi ben izlemeden sansür falan gelmez inşallah
ama doru ya türk aile yapısını bozuyo bole filmler :)
mesela bozmayanları neler mi şöle bi kocası eve içki içip gelip sürekli kzıını karısını dövüyor ve 1 ay sonra karısı kocayı uyurken bıcaklayıp parça parça edip çuvala doldurursa bunlar yasaklanmaz[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
en yararlı link
Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ben diyorum ki mavi renk en iyisidir..

"Sen bilmezsin çünkü o tür konular konuşulduğunda iç çamaşırı muhabbetine girmek gibi garip bir tik in var."

bak bunu da bilmişsin.. ;)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

ya en güzel yerleri hep fragmana koymuşlar :( salonun %90ı katıla aktıla gülüyor bi de halbuki 30 kere izlemişimdir o sahneleri.

neyse güzel filmdi sonuçta ama fragmanda komik bölimlerin 4 de 3ünü gösterdikleri için jim carrynin eski filmlerinden aldığım zevki alamadım ne yazıkki
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mans, 05 September 2003 23:52 tarihinde demiş ki:
said:
Adiemus, 21 July 2003 21:29 tarihinde demiş ki:
Öyle bi bakanlık mı var ?

said:
kermit_frog, 13 June 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
Diyanet işleri bakanlığı bu ve bunun gibi filmleri yasaklamalı
tövbe tövbeeeeeeee estağvurullah (yanlış yazmadım dimi ? ) :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
erkek adam dediğin ağır olur !
kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki:
ben 52 kiloyum ağırmıyım ?
[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal

Var öyle bakanlıkta bende yasaklanabileceğini düşünüyordum yasaklanmadı ama.Daha önce yasaklanan şeyler olmuştu çünkü
Yinede bazı şeylere dikkat etmek lazım.Eğer olursa yazarım buraya belki.

yuh cahiller.
diyanet işleri başkanlığı o.
başbakanlığa bağlı çalışır.oha be bu kadarmsınız lan?
manken gibi.cumhur başkanı kim diye sorsak "mehmet ali clay" dersiniz heralde.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...