nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Teşekkür ederim darkrider ama ondan önce olan bi olayı anlatayım. 30 dk önce o 2 arkadaşıyla aynı yerde oturuyordu. Ben arklarla yürüyodum oraya doğru. Kız arklarının fotosunu çekiyodu, benimkiler de benim 15 mt falan önümde yürüyorlardı. Tam kız bitirdi foto çekmeyi, arkları bişeyler dedi ve kız bi daha yola doğru yaklaşıp çekmeye başladı. Meğer o sırada bana bakıp "Geliyo geliyo, git bi daha çek hadi" demişler. Sonra "Niye ki?" anlamıyorumyaa böhühühüüüü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Bu arada Zardanadam'dan Sarışınlar Boktur'u dinledim kendime geldim, mutluyum ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 doğru cevabı vermemişsin ateşli bir ilişki istiyorum da ondan en azından kız tırsar giderdi, karizma resetlenmezdi niye ki, kızı pataklamak geçmedi mi içinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Hayır öyle cevaba terslerdim. "Nedeni belli değil mi angut!" derdima ama kız işte demedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Niye ki den sonra diyecektin hoş bir kıza benziyorsun tanımak istedim. Ama o anda pek düşünülmüyo :]. Kız salağa yatıyo gibi. Bu işin üstüne düşersen olur kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Kızın yüzüne bakamam gibime geliyor, hiç olmadığım kadar rezil oldum ve daha önce hiç olmadığım kadar domatestim. :D Hayatımda bir ilkti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 yalamak istiyorum! deseydin büyük ihtimal disiplline giderdin.. ama garip bi cevap olurdu.. evet.. iyi ki seni yalamak istiyorum dememişsin.. "seni ortadan ikiye ayırırım kız!" da bi o kadar garip olurdu.. işte bunlar da söylenmemesi gereken söz örneklerinden bazıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 nilep., hiç kafanı yorma "aman rezil oldum ben" diye. Olmadın. Hatta rezil olan o olmuş direk. Ne o öyle be "Niye ki?"den başka bir şey bilmiyormuymuş? "Görüşürüz." lafına da fazla kafayı takma alışkanlıktan söylemiştir. Ha ille de istiyorum o kızı dersen git yanına, özür filan dilemene de gerek yok, "Seninle tanışmak istiyorum. Çünkü senden hoşlandım." de. İkinci cümleyi diyebileceğini pek zannetmiyorum bu halinle ama ben yinede bi söliim dedim =) Ama dediğim gibi. Fazla takma kafana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Ona göre ben rezil oldum sonuçta :D Bi de kendime Queen'den Another One Bites The Dust şarkısını armağan ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 tersten dinleyince garip şeyler çıkıyor nakaratta. dikkat et.hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 abi şu açıdan düşün birde belki de kız sana hava atmak için resimlerini çekiyordu,kendini ifade etme yoludur.Yani biraz gözünün önünde güzel şeyler yap sonra git açıl. dp:Saçmaladım mı lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 puahhahahahahahha zuhahahah lol lol lol tamam yarın okula gelıyorum bi tutup kulaklarını çekerim onun , senın de bi yanına ugrıım artık =) zuahahhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 yaw zorla şansını.. rezil olsan noolcak.. seneler sonra dersin keşke riski göze alsaydım diye.. başka taraflardan zorla (anal değil lam anal değil!!) demek istediğim kızın yaşı küçük. çocukluk yapabilir.. sallama sen.. araştır biraz.. hadi koçum.. daha beter rezil et kendini! (+bu son cümle olmadı benjamin.. büyük şehir baskılarında çıkartalım bunu gazeteden.. -peki abi.. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 said: sen de gül sırıt böyle utanmış gibi yap. keh keh de. sarehjasrjagvb bu ne koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Yeto var ya ben biliyorum abi kendimi, saçmaladım işte. Ama Zardanadam ve Raşit kendime getirdi :) Beklerim tabii yarın, o kadar rezil oldum sayende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 abi kızı tek yakalayamadınmı ya, kızların çevresindekiler fingerlingler çok fena harasslarlar, sorun yaratırlar. kızı tek yakalaman lazımdı... kız tek olmadığı için rahat konuşamamış arkadaşımın yanında kedi kesilmeyeyim diye öyle bi artislik yapmış. muhtemelen pişmandır şimdi. sen onu tek yakala... sonra LFG diye baar, olur bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 :D artık çok geç. Üzerimden büyük bir yük kalktı valla :D Yalnız yakalayamadım yaa, işte tek yakaladığımda zaten arkadaş gelmişti yanıma. Bi de tırsmış bir hali vardı niye ki derken, tekken sorsam kim bilir ne derdi?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Nilep naptın yaaa (: Neyse asıl mallığı o yapmış ama kendi arkları arasında ay niye ki dedim göt oldu diye takılcaktır, takılır normaldir takma kafana. Yaparsın başka kız böyle nah çeker gibi geçersin önünden hatta göz kırparsın tamamdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 yanından geçerken bağırarak "niye ki , niye ki" diye kendi arkadaşlarına eble eğlen işte malzeme çıkmış , o da ezilsin... anlasın nası bi öküzlük yaptığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Olabilir :D Bilmiyorum.. O tarz bi insan değilim yani. Dalga geçmem kolay kolay, çok salak olması lazım dalga geçtiğim kişinin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Zardanadam - Sarışınlar Boktur bizim şarkımız olsun mu led? ehehe. süper ya. harbiden bok bunlar. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Olsun lan, süper şarkı :D Hangi sarışından hayır gelmiş ki şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ben de onu diyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 vay nilep vay. Ya dedik o kadar heyecanlanma kızdır ne olcak onlarda insan diye :) Neyse olan olmuş da keşke tek yakalasaydın be hacım. Acele iş yapıcam derken araya şeytanı karıştırmışın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Acele işi yaptıran Yeto. Sen ona söyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar