Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanışma Sorunsalı

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Teşekkür ederim darkrider ama ondan önce olan bi olayı anlatayım.

30 dk önce o 2 arkadaşıyla aynı yerde oturuyordu. Ben arklarla yürüyodum oraya doğru. Kız arklarının fotosunu çekiyodu, benimkiler de benim 15 mt falan önümde yürüyorlardı. Tam kız bitirdi foto çekmeyi, arkları bişeyler dedi ve kız bi daha yola doğru yaklaşıp çekmeye başladı. Meğer o sırada bana bakıp "Geliyo geliyo, git bi daha çek hadi" demişler. Sonra "Niye ki?" anlamıyorumyaa böhühühüüüü :(
Sosyal ağlarda paylaş

nilep., hiç kafanı yorma "aman rezil oldum ben" diye. Olmadın. Hatta rezil olan o olmuş direk. Ne o öyle be "Niye ki?"den başka bir şey bilmiyormuymuş? "Görüşürüz." lafına da fazla kafayı takma alışkanlıktan söylemiştir. Ha ille de istiyorum o kızı dersen git yanına, özür filan dilemene de gerek yok, "Seninle tanışmak istiyorum. Çünkü senden hoşlandım." de. İkinci cümleyi diyebileceğini pek zannetmiyorum bu halinle ama ben yinede bi söliim dedim =) Ama dediğim gibi. Fazla takma kafana =)
Sosyal ağlarda paylaş

yaw zorla şansını.. rezil olsan noolcak.. seneler sonra dersin keşke riski göze alsaydım diye.. başka taraflardan zorla (anal değil lam anal değil!!)

demek istediğim kızın yaşı küçük. çocukluk yapabilir.. sallama sen.. araştır biraz.. hadi koçum.. daha beter rezil et kendini!
(+bu son cümle olmadı benjamin.. büyük şehir baskılarında çıkartalım bunu gazeteden..
-peki abi.. )
Sosyal ağlarda paylaş

abi kızı tek yakalayamadınmı ya, kızların çevresindekiler fingerlingler çok fena harasslarlar, sorun yaratırlar. kızı tek yakalaman lazımdı...

kız tek olmadığı için rahat konuşamamış arkadaşımın yanında kedi kesilmeyeyim diye öyle bi artislik yapmış. muhtemelen pişmandır şimdi.

sen onu tek yakala... sonra LFG diye baar, olur bu iş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...