robinson Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 şeytan yeto olmuş desene :P Ya bence bir daha konuşman lazım ya ama tenhada yani kimse yokken felan. Zaten eğer ilgini farkettiyse öyle bir zamanı kendi yaratıcaktır. [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 22:25 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Yok abi istemiyorum ben, sarışınlar öyle işte :P 1 senelik domates olma kotamı doldurdum bugün bi seferde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Boşveeer içinde patlıycağına ...ünde patlasın en azından atlatmışsın olayı=) Şimdi yapılabilecekler: a)Daha güzel ve yaş olarak daha büyük birisini bul(söylemesi kolay tabi=)) b) Onun gözünün önünde dolaş ve sana gelmesini bekle(bunu da söylemesi kolay:P) c) Bi daha teklif et...(Bak bunu da söylemesi kolaymış) d) Unut (bunu söylemesi daha bi kolay) e) pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis (bunu söylemesi biraz kasıyo ama konuyla alakası nedir çözemedim, araştırmalarımız devam ediyo=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 d seçeneğini tercih ettim bile. Ama önümüzdeki hafta biraz zor olacak, mal mal bakıp gülecekler falan. Tavrımı koyup takmamam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 o akciğer rahatsızlığı falan mı.. minik parçaşı volcanik silikonlar falan.. (öle yazıyo valla ben şıkkın yalancısıyım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 kıza gözüm üstünde hareketi çak bence; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 bazı kızlar oyle kızarmayı sirin buluolar aklında bulunsun =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 nilep inan benim dediğimi yapsaydın senin için daha ii olurdu diye düşünüyorum :) 1 kez benimde başıma buna benzer bişey geldi lisedeyken, kızın karşısında baya bi afallamıştım bi şekilde kurtardık ama öle işte. kötü olmuş ya harbi üzüldüm şu konuşma esnasında yaşanılanlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 oha be led hareketin harika olmuş sen üzülüyosun... şimdi utangaç şirin çocuk moduna giricen senindir kız ama tabi kızın hayalindeki lise sonlar güçlü erkeksi tiplerde olabilir ters tepmesin:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 YUa bi kere lisede kendinden ufaklara asılan adamsın ama hala iki laf edemediğin için rezil oldum diyorsun..sen asıl bu hareketinle rezilsin bee..^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 bizim okulda 2 dönem alt 3 dönem üst muhabbeti olmaz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 gerçi kal kızları her daim güzel olma potansiyeline sahip oluyorlar ama iğrençleriniz de tam iğrenç oluyor be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ya öyle tabi ama onlar küçük bir kısım. istisnalar kaideyi bozmaz efenim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 said: gerçi kal kızları her daim güzel olma potansiyeline sahip oluyorlar ama iğrençleriniz de tam iğrenç oluyor be =) KAL kızlarının %95i çirkiiiiiiiiiiin yoksa ben mi goremıyorum guzelleri??? yoksa sen mi josephtekileri goremıyosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 karalama defterinde söyledim belki görmemişsindir bide burda suratına vuriciğim http://forum.paticik.com/konu.php?id=46173&syf=3 emaleth bas bas bağırmış ağırdan alın, kısık ateşte pişirin diye. sen gidip höt diye atlamışsın yemeği yakmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 nilep, bana da bi kız (uni hazırlıkta) "sanmıyorum" demişti.. unutuyo insan zamanla merak etme.. ben sana başta bakışlara aldanma demiştim di mi bu arada? bak tecrübe konuştu işte^^ az g.t olmadık biz bu yüzden ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 eheh adamın vakti yok.. olsa vakit ağırdan alıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 @duende: Yeto yüzünden Yeto yüzünden :D Ayrıca kız hala geçerken kapıdan içeri bakıyor. Sinir oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ya$ kac? merak ettim. eskiden ben de senin gibiydim, ozledim bu hallerimi. insan zamanla alı$ıyor bazı $eylere, bu duyguların degerini iyi bil, ileride bi gun kaybedebilirsin cunku. $aka maka zaman akıp gidiyor ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Yaş 17, yolun başları.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 tavsiyeyimi tekrarlayayım. tanışmayı okul dışında yap, iki duble çak konuşmadan önce. konuya nefis girersin diyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 kızın yanına gitmeden önce eczaneye gidiyorsun ve bi adet pasiflora alıyosun.. domates gibi olmuyosun kızın karşısında.. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 become an hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 challange everything. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 impossible is 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar