Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanışma Sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şeytan yeto olmuş desene :P Ya bence bir daha konuşman lazım ya ama tenhada yani kimse yokken felan. Zaten eğer ilgini farkettiyse öyle bir zamanı kendi yaratıcaktır.

[ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 22:25 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Boşveeer içinde patlıycağına ...ünde patlasın en azından atlatmışsın olayı=)

Şimdi yapılabilecekler:
a)Daha güzel ve yaş olarak daha büyük birisini bul(söylemesi kolay tabi=))
b) Onun gözünün önünde dolaş ve sana gelmesini bekle(bunu da söylemesi kolay:P)
c) Bi daha teklif et...(Bak bunu da söylemesi kolaymış)
d) Unut (bunu söylemesi daha bi kolay)
e) pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis (bunu söylemesi biraz kasıyo ama konuyla alakası nedir çözemedim, araştırmalarımız devam ediyo=)
Mesaj tarihi:
nilep inan benim dediğimi yapsaydın senin için daha ii olurdu diye düşünüyorum :) 1 kez benimde başıma buna benzer bişey geldi lisedeyken, kızın karşısında baya bi afallamıştım bi şekilde kurtardık ama öle işte. kötü olmuş ya harbi üzüldüm şu konuşma esnasında yaşanılanlara :)
Mesaj tarihi:
oha be led hareketin harika olmuş sen üzülüyosun...
şimdi utangaç şirin çocuk moduna giricen senindir kız
ama tabi kızın hayalindeki lise sonlar güçlü erkeksi tiplerde olabilir ters tepmesin:p
Mesaj tarihi:
said:
gerçi kal kızları her daim güzel olma potansiyeline sahip oluyorlar ama iğrençleriniz de tam iğrenç oluyor be =)

KAL kızlarının %95i çirkiiiiiiiiiiin yoksa ben mi goremıyorum guzelleri??? yoksa sen mi josephtekileri goremıyosun =)
Mesaj tarihi:
nilep, bana da bi kız (uni hazırlıkta) "sanmıyorum" demişti.. unutuyo insan zamanla merak etme..

ben sana başta bakışlara aldanma demiştim di mi bu arada?
bak tecrübe konuştu işte^^ az g.t olmadık biz bu yüzden ^^
Mesaj tarihi:
ya$ kac? merak ettim.

eskiden ben de senin gibiydim, ozledim bu hallerimi. insan zamanla alı$ıyor bazı $eylere, bu duyguların degerini iyi bil, ileride bi gun kaybedebilirsin cunku.

$aka maka zaman akıp gidiyor ya ..
  • Yeni Oluştur...