Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parapsikolji, ufolar, doğa üstü olaylarla ilgili site arıyorum!

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

merhaba sevgili pati dostları. bugün şöyle bir ricam olacaktı. ufonet.be yi bilirsiniz belki astral seyahatten tut da ufolara kadar geniş bi yelpazede bilgi verir falandır filandır. ama bu ara sitede gezince pek hoşuma gitmeyen 'dogmatik' zırvalar gördüm, bir de warez bi forum açmışlar siteden soğudum. o sebepten ki adam gibi bi site arıyorum. yardım bre patiler oy aman!

edit: başlıkta imla hatası yapmışım oh evet!

[ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 21:13 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

www.siriusufo.org

Türkiye'deki en önemli ufo derneğidir. Paranormale deel attılar, şahsen ben onaylamıyorum bilimsel şeylerle ilgilenirken paranormale girmelerini ama bu site yardımcı olabilir. Kurucusu Haktan Akdoğan. Türkiye'deki en ciddi UFO araştırmacısıdır, gittim derneğe, tanıştımkonuştum. Ödev için röportaj falan yaptım. Hoştu. Taksimdeydi eskiden ama taşınınca gitmedim bir daha yeni yerine. Öyle işte :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım nationalda izlemiştim ufo gerçeğini üstü kapalı area 52 ye laf sokuyordular ve insan yapımı olduklarını üsteliyordular ayrıca güya ufo inerken yok olmayan o izleri falan anlatmıştılar ciddi bir belgeseldi ama çok oldu izleyeli aklımda bu kadarı kalmış...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...