Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 merhaba sevgili pati dostları. bugün şöyle bir ricam olacaktı. ufonet.be yi bilirsiniz belki astral seyahatten tut da ufolara kadar geniş bi yelpazede bilgi verir falandır filandır. ama bu ara sitede gezince pek hoşuma gitmeyen 'dogmatik' zırvalar gördüm, bir de warez bi forum açmışlar siteden soğudum. o sebepten ki adam gibi bi site arıyorum. yardım bre patiler oy aman! edit: başlıkta imla hatası yapmışım oh evet! [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 21:13 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 www.siriusufo.org Türkiye'deki en önemli ufo derneğidir. Paranormale deel attılar, şahsen ben onaylamıyorum bilimsel şeylerle ilgilenirken paranormale girmelerini ama bu site yardımcı olabilir. Kurucusu Haktan Akdoğan. Türkiye'deki en ciddi UFO araştırmacısıdır, gittim derneğe, tanıştımkonuştum. Ödev için röportaj falan yaptım. Hoştu. Taksimdeydi eskiden ama taşınınca gitmedim bir daha yeni yerine. Öyle işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 biliyorum haktan elemanını ya. hatta dergi yaptılar bi ara almıştım hala var mı bilmiyorum ama. dyr bi bakayım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 sirius da gözümde sıçmıştır. noldu dincilerin tüm bu sitelere çıkartmak falan mı yaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Dimi ya ben de sinir oldum işte. Eskiden hep girerdim artık girmiyorum ben de. Haktan abi de dinci değildi konuştuğum kadarıyla, noolmuşsa artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 bilinmeyen.com diye bi site buldum şimdi, onda da var bisürü bişi. ya acaba dar kafalara sızmak için dinin yarattığı idrak boşluğundan mı yararlanmak için yapmışlar bilemiyorum. yani bu son bulduğum sitede Kuranda ufoloji falan diyo. sonuncusu iyi gibi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 bizim evde 10 ciltlik bilinmeyen diye bi ansiklopedi serisi var(dergiler biriktirilip),baya eski olmasına rağmen 2007 de bile hala döndürüp dolaştırıp onda bulunan şeyleri yayınlıyolar. anlaşılan mistik olaylar pekte yenilemiyo kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 oo gencligimde pek gazdım ben, ilgiliydim böyle paranormal activities dedinmiydi benden sorulurdu sonra yaşlandık hep unutuldu, heves neyin kalmadı az the truth is out there yapmamıştık nicki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Bilinmeyen dergisi bende de var.Fasikül,Fasikül.Her derginin arkasinda "çekilişle bilgisayar veriyoruz" Kampanyasi var xD Okutuyorda kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Sanırım nationalda izlemiştim ufo gerçeğini üstü kapalı area 52 ye laf sokuyordular ve insan yapımı olduklarını üsteliyordular ayrıca güya ufo inerken yok olmayan o izleri falan anlatmıştılar ciddi bir belgeseldi ama çok oldu izleyeli aklımda bu kadarı kalmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 sol tarafta "modern çağ ufoları" linkini görünce tutamadım kendimi yarıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Area 51'dir o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 yok yok 52 bu yeni çıkmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 zuhaha wow'dan aklımda kalmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar