Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 saatte sivilceleri yokeden kremin reklamı

Sensible

Öne çıkan mesajlar

sivilce kişiden kişiye değişen bir problem kimine bir ilaç iyi gelirken kimine hiçbir etkisi olmaz

ama 4 saat olayı tamamen yalan

roaccutane için doktorunla konusman gerek bende diğer hiçbir yöntem işe yaramadığı için en sonunda başlamıştım gayet işe yarıyor, kullandığım doz düşük olduğu için yan etkisi az omuştu ama kuruluk filan oluyor yine bayağı

roaccutane olayı kökten halleden birşey ve buna rağmen aylarca kullanıyorsun ki bitirsin kurutsun

öyle 4 saatte kökten çözüm diye birşey yalan. birşekilde gizliyordur yüzeysel geçiriyordur belki ama öbürgün yine çıkacak
Sosyal ağlarda paylaş

dünyanın en iyi sivilce ilacı

roccatune.

ama yasaklandı artık diye biliyorum. ben kullandım 4 ay. dudagım 4 ay cürük şekilde gezdim resmen. 10 sanıye sonra tekrar kuruyo ama sivilceye kesin çözüm tek ilaç.
sonra kalmadı zaten tektük dısında. vücuttaki tüm sivilceleri yokedio. ama ilacı alana kadar 3295823958 tane testten geçmeniz gerekiyor. ölüm riski falan filan olayları.

ve tek bi kötü yönü : ilacı kullanırken bunalıma geliyorusunuz cok sıkılıyorsunuz herşeyden ciddi şekilde. etkiliyor ilaç
Sosyal ağlarda paylaş

eczanede satılır..

"Geceleri daha doğrusu güneş görmeyeceği saatlerde süreceksin..Yüzün kaşınabilir kaşımayacaksın ve tam olarak yedirmeyeceksin beyazlık kalacak hafif..Sivilcelerinin hepsi bembeyaz olabilir sürdükten sonra,aşırı beyazlayanları patlat şişenler falan olursa elleme onları "demişti bana doktor ilk kullanmaya başladığımda..

edit:ayrıca bir de aksil 2.5 vardır.Tavsye etmem pek bir faydası olmuyor.5 kalmamışsa 2.5 veriim aynısı diye yutturmaya çalışabilirler..

[ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 13:33 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Roaccutane en etkili yontem.

Prosedurune gore kullanirsan zararini gormezsin.
Kullanimdan once karaciger testleri yapiliyor.Bunun sonucunda boy ve kiloya gore alinacak doz belirleniyor.Tedavi suresince iki ayda bir tahlil yaptiriyorsun.Ters giden biseyde onlemini aliyorlar.

Depresyon olayina gelince;
Kullanmaya baslamadan evvel gorustugum psikologa danismistim.Dedigi tek sey suydu:
''Sivilcelerin sebep oldugu ruhsal rahatsizliktan daha fazlasiyla karsilasmayacaksin.''
Bu yonu pek etkilemedi beni.Belki de kullandigim anti-depresanlar yardimci olmustur.

Tedavi 4-8 ay arasinda degisiyor.
Ilk baslarda vucutta deri alti,deri ustu ne kadar sivilce varsa hepsini yuzeye cikariyor.Vucudunun garip yerlerinde bile sivilceler cikmaya basliyor (az cekmedim bu olaydan).Sonra hepsini birden temizliyor iste.Ama bu ilac da kesin cozum degil.Cok dusuk bi oran da olsa ilerde nuksetme ihtimali var.Bi de tedaviye basladiktan sonra yarim birakmamak gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...