Molto Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Yeni tatlar arıyorum, bira kesmiyor etkisi çabuk kayboluyor. Şarap da fena değil aslında. Sizin sevdikleriniz ve tavsiyeleriniz neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Vodka+herhangi bir içecek Bols Blue + Gazoz + Vodka (Vodka opsiyoneldir :) ) Qointreau diye mi ne portakallı bir içki var. %40 alkollü, baya güzel birşey ondan da içebilirsin. Muz Likörü + Süt Bilimum likörler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 sheref koş =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 rakı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 visne likörüüü!! brz da cikolata olsn yanında uff yani. koktely olarak long island ice tea.. bak cnm cekti simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 2,5lt lik pet şişeye 70lik tekel vodkası gerisine bira koy favori içkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 martini. yeşil zeytin included. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 absinth jägermeister weißbier kokteyller vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Jack Daniels Herhangi bi konyak(daha çok soğuk havalarda gidiyo ama) Muhabbeti bol güzel sofraysa kesinlikle rakı! Vodka sevmiyorum pek anca club gibi ortamlarda ne içtini anlamadığın ve enerjiye ihtiyacın olduğu zaman :) Şarap iyidir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 jack daniel's gentleman jack iç madem.. ya da blue label johnnie walker falan... alabiliosan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 jägermeister veya weißbier türkiye'de var mi ki? [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 21:17 tarihinde, ultrAslan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Rakı absinth vodka+redbull archers baileys hede hödö boğma rakı bulabilirsen takıl kelle ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 yok, zaten farklı tatlar aramaya ne kadar meraklı olduğuna göre değişir, çok istiosa alacak bileti uçacak almanya avusturyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Herhangi bir viski ve yanında eti burçak çok güzel oluyor, denemeni tavsiye ederim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Sek su on the beach. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 illa ki bira istersen tuborg tekilalı bira falan yaptı. başka makaların da değişik biraları var.. onları dene ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 patinin alayı alkolik tiplere bak. tam istedikleri topic ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 la ne diyonuz, odada yakalattık sabah çöpleri atmayı unumuşuz, yurttan geçici olarak s.ttir edecekelr herhalde ühü :'( şaka şaka alkolik değilim, ama yukarda yazan şey olacak galiba.yakalatma durumu var hakkatten :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Bloody Mary hazırlamayı öğren. Tekel Birası iç. Rom iç. Bacardi iyidir , ama sek iç.Bir şişe bitirsen bile akşamdan kalma olayına girmezsin(Ben yaptım oldu...) Şaraplardan : Pinot Noir (Moldova'da yapılanı çok iyidir.) dene , kutsal bir şey.Yanında da et olursa(tercihen ızgara) dilin zevkten uçar. Turasan Kalecik Karası al. Chateau De Neville bul.(En son Cihangir Gima'da gördüm , 2 tane aldım. Tapılası şarap.) Bloody Mary : [spo]Bloody Mary bir bardagi buzla doldurun (tabii icinde bos yer kalacak). yine biraz bos yer birakacak sekilde, bardagin ceyregini vodka ile, kalanini da domates suyu ile doldurun. birer tatli kasigi worcester sosu , yarim kasik tabasco sosu ekleyip, iyice karistirin. ustune taze karabiber ve tuz ekleyin, ve ustune biraz limon sikin (dikkat edin cekirdekler dusmesin). tekrar hafifce karistirin.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Cider şiddetle tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ben nefret ediyorum bloody mary den. domates suyunun her türlüsüne hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Ucuz şarap dersen ; Pamukkale Senfoni ya da şu Dia'larda satılan kırmızı Adakarası'nı al. Turasan Kapadokya ucuz şarap ile kaliteli şarap arası geçiş formu gibi birşeydir , serttir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Bailey's tabii ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Parasızsan da köpek öldürenlerden dene derim, 2 gün önce 1.8ytlye almıştım, süperdi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Her türlü hamur işinin ardından Efes Dark içiyorum. Herkişilere tavsiye olunur. Bourgogne Pinot Noir - Chausseron vardır birde , 2000 eserini içiyorum şu anda.Mükemmel bir kırmızı şarap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar