Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Bunlar ufak tefek açıklamalar değil hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 black nerde geçiyor bu canlı yayında mı? haber ajanslarında göremiyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Yahu zaten bu olayin bi adim ilerisi 28 Subat degil mi? Ha ama su var, o zaman Demirel'in kontrolunde bi DYP vardi iktidara ortak, mudahale falan cok kolay olmustu. Simdi sadece Tayyip var. Tanklara bi ayar daha cekseler ayni tepkiyi alirlar mi ki acaba? Sanmiyorum sanki bu sefer.. Bir de, niye ayni seyleri tekrar tekrar yasiyoruz biz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 yok bunlar çok daha hızlı gider. hepsinin mazisi kötü. asker takmaz asar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Sezer " Cumhuriyet kurulduğundan beri hiç bu kadar tehlikeyle karşı karşıya kalmadı.Rejim tehlikede" http://www.ntvmsnbc.com/news/405492.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 sezeri yarın mitingde görcez gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Sezer giderayak savaş emri çıkaramaz dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Cumhurbaşkanı istediğini yapar :) Zaten bütün bu curcuna RTEnin de istediğini yapabileceği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 ahh ah bir mucize olsa da sezer bi 7 sene daha kalsa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 28 şubat darbe değildir. 28 şubat ordunun sahip olduğu korkutucu kimliği kullanan bir çetenin alicengiz oyunundan başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Valla bilimsel olarak post-modern darbe deniyor. Ben demiyorum yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Irak yönetiminin azdığının resmidir... Irak Parlamentosu Başkanı : Irak a uzanan eli keseriz.Daha önce yaptığımız gibi... Buna komşularımızda dahildir. Tutumundan dolayı Kürdistan bölge başkanını kucaklıyorum... Kürdistan Bölge Parlamentosu Başkan Yardımcısı Kerküki : Kuzey Irak a operasyon yapmak kolay değildir. Zor bir ihtimal. Türk askerinin K.Irak a operasyon yapması savaş ilanıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Darbe isteyen online demokrasi yandaslarini da gordum. Ilginc valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar