Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 yok ilkini izlemiştim zaten 2.ciydi bu.Gerçi italyanca olduğu için turist gibi izledim filmi gelince bir daha izlemem gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Süper film kesin izleyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Gayet güzel filmdi efenim, tavsiye edilir. [spo]amerikanın kurtarıcı rolü üstlenmesine pek bi uyuz olmuş olsam da sonunda hepsi O_o oluyor zaten :P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 beyler bu filmdekiler zombi degil hala insanlar ama Rage virüsü bulaşınca sinirlerini kontrol edemiyolar ondan insanlara tekme tokat dalıolar ısırıyolar felan. Ha birbirlerine nie dalmıyolar diye sorarsanız onuda senariste sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 IMDB How do the infected tell the difference between each other and the non-infected? This is answered in the graphic novel 28 Days Later: The Aftermath. Basically, they can smell us. When we feel emotions our body smell changes ever so slightly. This is undetectable by us but most animals can pick it up (dogs can famously smell our fear for example). The infected only feel intense rage, so much so that the stink of it. The uninfected humans however still smell of soap, shampoo and deodorants even after a month of not bathing. The infected can smell the difference and so only attack the uninfected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Filme giden yokmu yaw? Harika film tavsiye ederim, müzikleri, çekim tarzı baya beğendim. Rage virüsü bulaşmış insanları(zombi işte) biraz daha manyak yapmışlar gibime geldi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 [spo]ayrıca, filmin girişi süperdi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Filmin SoundTrackları Cok Hoştu xD [spo] Ben Pek Sevmedim Acıkcası Bazı Yerlerde Kurgu Hatası Var Gibi Geldi. Arabanın İÇine Gazın Girmemesi Ve Adamın Dışarı Cıkınca Etkilenmemesi gibi [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 izledim çok begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 vasat. [spo]virüsün tekrar yayılmasındaki o abinin yiyişmesi senaryoyu alt üst etmiş.Yani bisey yapalımda tekrar yayılsın amaç,bu belli.Ancak bu kadar sacma sekilde de yapılırmı yahu :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 abi o abla için 10 kere izlenir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Heheyt. TF tayfasıyla gitmiştik o filme. Çok pis geyikler olmuştu baya gülmüştük. Tam hatırlamıyorum şimdi ama özellikle bi cümle haftalarca dilimizden düşmemişti. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Yazı boyunca kesinlikle film ayrıntıları verilmeyecek, herhangi bir sahneden bahsedilmeyecektir, fakat yine de rahatsız olacaksınız, okumayın. Spoiler yoktur içinde. Ama ben yine de spoiler tagına alayım, sonra küfür yemenin alemi yok. [spo]Film ilk filmden sonra kesinlike bekleneni vermedi. Ama yine de sırf müzikleri için gittiğime pişman olmadım... İlk filmde yakalanmış o puslu hava hiç bir şekilde yakalanamamış. Çok daha hollywood tarzı bir çekim olmuş. İlk filmi, hayatımda izlediğim en keyifli filmlerden yapan şey, renkler, müzik ve duygusu idi. Burda müzik gene güzel ama renkler ve duygu eksik kalmış. Özellikle karakterler çok sönük kalmış. Hiç bir karakter tam olarak yerleşemiyor ne kafamıza, ne kalbimize. Çok fazla diyalog eksiği var. Film zaten gayet kısaydı, keşke biraz daha uzatılsaydı da biz de karakterleri az biraz tanıyabilseydik. Karakterler kesinlikle çok havada kalmış. Bir de filmlerde çocukların çok fazla kullanılmasını, hem rol yapamamalarından, hem de bir yerden sonra batmaya başlamalarından dolayı sevmiyorum. Bu filmde de hayli battı bana. Müziklere ise diyecek bir kelime bulamıyorum. Beni post-rock hayranı yapan ilk filmden sonra, burda da çok yerinde bir müzik kullanımı var. Yapılan müzikler için de john murphy abimizin ellerinden öperim. Filmin müziklerini beğenenlere de aynı ayarda gruplar önerebilirim, ilgileneni varsa... [/spo] Uzun lafın kısası, film için çok fazla uğraşılmamış, baştan savma olmuş. Keşke daha fazla uğraşılsaymış. Her zamanki 2. film fiyaskolarından olmuş. Keşke ilk filmle kalsaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 filmin müziklerini nerden bulabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 John Murphy - In The House - In A Heartbeat çok iyi bu şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Filmi izlemişsiniz de ZOMBİ ZOMBİ die tutturmuşsunuz, filmde zombi yok adamlar kuduz oluo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 İlk filmde olduğu gibi filmde ZOMBİ yok , küreselleşme karşıtlığı için sokağa inip orduyla çatışan darbeci gençlik var. Ne AB ne ABD tam bağımsız İngiltere! [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 11:16 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 [spo]sonunu son derece havada bırakmışlar hiç bi yere baglamamıslar anlamadım gitti walla HÖ ? diye kaldım.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 [spo]havada nası kalmış? Rage virüsü avrupaya yayılıyo onu anlıyoruz işte, aslında avrupa demekte yanlış olur sadece parisi görüyoruz, birde telsizden yardım isteyen bir nato askerinin sesi vardı galiba.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 İlk filmdeki "survival" havasından çok "aynı konseptte bir aksiyon filmi" havasına bürünmüş ikinci film. İlk filme göre daha mı vahşiydi yoksa artık büyüdük de böyle şeyleri eskisi kadar kaldıramıyo muyuz anlamadım ama gereğinden fazla kullanıldığını düşündüğüm vahşet öğesi vardı. Konu bir yere kadar mantıklı ama bir yerden sonra fazla sapıyor, fazla açık kalıyor, tutarsızlıkara giriyor senaryo akışını sağlayabilmek için. Bir de filmdeki tüm kopma noktalarının yapılan "angutluklardan" dolayı çıkması fazla ters geldi bana. Çekimler bence muhteşemdi, güzel çekilmiş oldukça, havayı yakalıyor. Oyunculuk vasatın üstü. Ancak bu tür filmlerde en sevdiğim olay herkesin sıradan insan olması. Yani filmde ne süper yakışıklı ne süper güzel baş kahraman yok öyle. İnsanların tipleri de yetenekleri de normal sınır içinde. [spo]Askerin M-16'yla sniper avlaması belki abartı kaçabilir, ama sniperin acemi olması ve "süperaskerimizin" bile 3-4 atış yapması zaten süperlikten çıkartıyor biraz[/spo] Soundtrack tam anlamıyla müthiş, çok çok güzel, özellikle ana aksiyon müziğini merak etmekteyim. Bir de filmde muse esintisi vardı müziklerde, gerçekten Muse var mı bilmem ama mümkündür onlar da ingiliz sonuçta, varsa çok yerinde yapmışlar. ABD'nin adım adım planını takdir ettim oldukça. Hele av sahnesi müthişti. ilk kontrolden çıkıştaki. Üçüncüsü de yapılır herhalde, beklenir bence. Genel olarak vasatın üstünde iyi bir filmdi, ancak hassas bünyelere bayağı dokunabilir. Ha bir de [spo]Heralde o olayın içinde olsam, helikopter koltuğumda uyurken yanıma gelip kuduz numarasıyla korkutan denyo askeri öldüresiye döverdim ben en azından hastanelik edene kadar :)[/spo] [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 01:23 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Film müzikleri tamamen John Murphy'ye ait. Yok muse falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 vasatın üstünde iyi bir film nası oluyor yaw:), açılışı bile ayrı güzeldi filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 resident evil tarzı ama hikaye olarak daha mantıklı bir başka hortlak filmi kopyası, bu tür filmleri sevenler için iyi olabilir ama benim gibi insanlar için sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Ya kaç saat aralıksız düşündüm ulan bu kızı nerde görmüştüm daha önceden diye V for Vendettada lezbiyen hatunun gençliğini anlatırken kullandıkları aktrislerdendi. film boyu kafayı yedim buldum sonunda mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ben seyrettim beğenmedim de, alegori olarak bakınca sağlam yerlere değiniyormuş film aslında; ehaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar