kingpin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Ne kadardır ? bir süre varsa 2 yıl mıdır nedir :) tam tarihinden emin olmadığım ama yaklaşık 5 senelik bir çay duruyor evde tetley ingiliz çayı, poşet içsem mi içmesem mi diye kararsız kaldım varsa bilginiz yardımcı olun pls.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Taze çay dalından koparıldıktan 48 saat içinde işlenmesi gerek diye biliyorum. işlenmişi bilemem ama kaldıkça kalitesi bozulur diye biliyorum.5 sene kaldıysa nitekim ondan çay değil,bulamaç olur.
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 http://www.tetley.com/TetleyCom/ Bak orda support bölümü var at bi mail dsagd
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 darkrider o çay firması var ya.. :D hayatında içip içebileceğin en süper çayı yapan firmadır, yani bozulmuş tad kalitesi ile türkiyede ki bilimum çay firmalarını sollar :p
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 küf yapmışsa aflatoksin üretmişse kansere sebep olabilir (yüksek oranlarda tüketilirse tabii)
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 son kullanma tarihi üzerinde yana yatmış bir 8 yoksa içme derim :)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 türke bişey olmaz lıkırtdat fondip fondipp
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Kurmuştur, tadı kalmamıştır ama içilir kurtlanmadıysa herhalde.
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Abi ömrünü ne yapıcaksın höpürdetsene a-ah. Hayatımda bir kere çayın bozuldugunu gördüm. Annem çayı döküyordu, sordum, bozulmuş dedi. Demek neymiş? Xunn'dan sana cevap yok dostum.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Hocam biliyorum firmayı da aradan onca zaman geçmiş ve içeyim mi diyorsun.Ben hayatta içmem,daha gencim en az 50 senem var önümde :P Erken öleceksem de çaydan öleceğime Aıds'den ölmeyi tercih ederim. İçmeyin öyle yıllanmış şeyleri kendinize yazık.
Öne çıkan mesajlar