kingpin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Ne kadardır ? bir süre varsa 2 yıl mıdır nedir :) tam tarihinden emin olmadığım ama yaklaşık 5 senelik bir çay duruyor evde tetley ingiliz çayı, poşet içsem mi içmesem mi diye kararsız kaldım varsa bilginiz yardımcı olun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 al iç dusundugun seye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Taze çay dalından koparıldıktan 48 saat içinde işlenmesi gerek diye biliyorum. işlenmişi bilemem ama kaldıkça kalitesi bozulur diye biliyorum.5 sene kaldıysa nitekim ondan çay değil,bulamaç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 iç iç güzel gelir limonda sık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 http://www.tetley.com/TetleyCom/ Bak orda support bölümü var at bi mail dsagd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 darkrider o çay firması var ya.. :D hayatında içip içebileceğin en süper çayı yapan firmadır, yani bozulmuş tad kalitesi ile türkiyede ki bilimum çay firmalarını sollar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 küf yapmışsa aflatoksin üretmişse kansere sebep olabilir (yüksek oranlarda tüketilirse tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 son kullanma tarihi üzerinde yana yatmış bir 8 yoksa içme derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 türke bişey olmaz lıkırtdat fondip fondipp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 'radyoaktif çay daha lezzetli' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Kurmuştur, tadı kalmamıştır ama içilir kurtlanmadıysa herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Abi ömrünü ne yapıcaksın höpürdetsene a-ah. Hayatımda bir kere çayın bozuldugunu gördüm. Annem çayı döküyordu, sordum, bozulmuş dedi. Demek neymiş? Xunn'dan sana cevap yok dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 iç iç kudur kudur kudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Hocam biliyorum firmayı da aradan onca zaman geçmiş ve içeyim mi diyorsun.Ben hayatta içmem,daha gencim en az 50 senem var önümde :P Erken öleceksem de çaydan öleceğime Aıds'den ölmeyi tercih ederim. İçmeyin öyle yıllanmış şeyleri kendinize yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar