Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Fenerbahçe.. / Fortis Türkiye Kupası

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

said:
Baki'ye edilen küfürlerin, eleştrilerin sadece önyargı sonucu oluştuğunu düşünüyorum. Baki'nin tek eksiği pas atamaması onu da yapsa zaten...

abimle beraber izledik maçı ve daha önce bakiyi izlememişti. maçtan sonra "ya bu bakiye niye kötü diyorlar o kadarda kötü değilmiş " dedi.

buna benzeri ankaragücü-beşiktaş maçında arkadaşımla maça gittik ve bakiye hayran kaldı.

tamam kabul ediyorum baki ilk başlarda rezalet oynuyordu. ilk sol bek denendi ve bekleneni veremedi. ama şu anda uyum sorununda atlattı ve bana kalırsa en az diğer oyuncular kadar başarılı.
Sosyal ağlarda paylaş

yav arkadaslar izlemiyormusunuz siz bakiyi.. Yani turkiye standartlarinda bile kotu bir oyuncu.. Birkere adam besiktasta oynuyor pres yapan adam olunca panik oluyor basiyor topa tekmeyi nereye giderse..

Bence bu takima iyi bir yabanci sol bek alinmali o adam zaten sol acik oynasada bu kalitede bir ligde super olur..

Tabi Deniz Umit ozat la kiyasladiginiz zaman en azindan gelen topu kesiyor ama o kadar yani :)

Buraki bence kazanmanin zamani degil hala sahsi oynuyor hala hep kaleyi dusunuyor.. Birde tartisiyor devamli.. Tigana gercekten iyi adam gencleri fln cok izliyor Buraktan umidi kesmedigine gore bildigi birsey var..

Mesela Ibrahim Akin i nasil sildi helal olsun herife bakti bundan top olmaz dedi.. Gitsin oynasin sekerspor da..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...