RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 said: ben bakiye küfür ederdim her maç Baki'ye edilen küfürlerin, eleştrilerin sadece önyargı sonucu oluştuğunu düşünüyorum. Baki'nin tek eksiği pas atamaması onu da yapsa zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 bakinin defasnif yönü de zayıf ama türkiyede zorlayıcı forvet çok az olduğu için gözler önüne serilmiyor pek berbatovun ersen martinin bakiye yaptıklarını unutamadım ben hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 said: Baki'ye edilen küfürlerin, eleştrilerin sadece önyargı sonucu oluştuğunu düşünüyorum. Baki'nin tek eksiği pas atamaması onu da yapsa zaten... abimle beraber izledik maçı ve daha önce bakiyi izlememişti. maçtan sonra "ya bu bakiye niye kötü diyorlar o kadarda kötü değilmiş " dedi. buna benzeri ankaragücü-beşiktaş maçında arkadaşımla maça gittik ve bakiye hayran kaldı. tamam kabul ediyorum baki ilk başlarda rezalet oynuyordu. ilk sol bek denendi ve bekleneni veremedi. ama şu anda uyum sorununda atlattı ve bana kalırsa en az diğer oyuncular kadar başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 yok aBİ baki'ye öle bi tezavrat yazmışlar ki eşşşeği oynatır o tezavrat :) tabii baki de eşşek olmadığına göre :) arkadaş bi ton küfür etmişti bakiye maçtan önce maçtan sora baki sen bizim herşeyimizsin diyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 bigün ben maçta baki taç atışı için tribünün önüne doğru geldiğinde "eşşEKkkköööggghhhh" diye bağırdım o zamandan beri iyi oynuyo afffarim nan! Kafa toplarında iyi zaten anasının karnında biraz daha kalsaymış boyun olarak çıkacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 off black off tigananın futbol bılgısıne guvenıyorum ben nasıl serdarı kazandıysa burak da kazanılacak bakide gorursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 içimden bir ses kadıköyde fener fark atacak diyor ama umarım yalan söylüyordur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 allah bozmasın gelene 5 gidene 5 atıyos kikikik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 burak'tan adam olmaz,çok havalı ki üstüne birde medya üşüşse artık kendini Beckham gibi bir şey sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 yav arkadaslar izlemiyormusunuz siz bakiyi.. Yani turkiye standartlarinda bile kotu bir oyuncu.. Birkere adam besiktasta oynuyor pres yapan adam olunca panik oluyor basiyor topa tekmeyi nereye giderse.. Bence bu takima iyi bir yabanci sol bek alinmali o adam zaten sol acik oynasada bu kalitede bir ligde super olur.. Tabi Deniz Umit ozat la kiyasladiginiz zaman en azindan gelen topu kesiyor ama o kadar yani :) Buraki bence kazanmanin zamani degil hala sahsi oynuyor hala hep kaleyi dusunuyor.. Birde tartisiyor devamli.. Tigana gercekten iyi adam gencleri fln cok izliyor Buraktan umidi kesmedigine gore bildigi birsey var.. Mesela Ibrahim Akin i nasil sildi helal olsun herife bakti bundan top olmaz dedi.. Gitsin oynasin sekerspor da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 said: Mesela Ibrahim Akin i nasil sildi helal olsun herife bakti bundan top olmaz dedi ibrahim akin top mu ? def edin gitsin bencede ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Yalnız Tümer'in isabetli bir tane pası yok. ÖZellikle dikkat ettim, maçın başında hem seyirci protestosu hemde kötü başladığından olsa gerek morali bozuldu ve etkili olamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar