Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Fenerbahçe.. / Fortis Türkiye Kupası

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

ve maç izlenimleri...

Saat 6 ya kadar stad boştu.Stada girdik eski açığa Fenerlilere kafes yapmışlar :) tabi ilk tezahurat geldi "kafeste maymun var fındık fıstık atmayın"
maç başlayana kadar kapalı ve diğer tribünlerler tezahurat yapmadı pek.Eski açık kapalı tarafı fenerlilerle atışıp durdu.
Maç başladı ve maçın başındaki Üçlü rekor seviyedeydi. harika bi üçlü oldu.
Beşiktaşın da fenerinde pozisyonu yok. İlk yarıda beşiktaş 3 kere geldi 3 de out. Fener bir kere geldik. Fener ilk yarıda istediği gibi oynadı oyunu beraberlik için gelmişti belliydi.
Beşiktaş 2.yarıda yoruldu ve kapandı.
Burak yılmaz felaketti bu adam ayağında top tutamıyor.En tehlikeli atak semihin kaleciyi geçtiği pozisyon runje kötü yakalandı.Kaçıranda sanırım Koray dı semihi. arkaya düşen topu semih çok güzel sürdü kaleciyi geçti ama mustafa doğan harika müdahele etti.
Taraftar Tümer e öyle bir yüklendi ki tümer oynayamadı.
Hatta ve hatta Lig tv gösterdimi bilmem ama bi pozisyonda kafayı yedi kafasını salladı durdu :)
Ve Sonra oyuna Ali tandoğan ın ve bobo nun girmesi harika oldu.Tigana çok iyi bir zamanda yerinde değişiklik yaptı.Beşiktaş ın sağ kanadı güçledi.Tek forvetteyken çift forvet oldu pozisyon bulmaya başladı.
Ve gol 82 de geldi.
Tribünler yıkıldı :)

Maç bittikten sonra Alen sahaya indi ve 3 lü çektirdi.
Ayrıca Beşiktaş taraftarı otokontrolü zorda olsa sağladı ve küfür etmedi.

Beşiktaş evinde ki seriyi 12 ye çıkardı
Runje 5 maçtır gol yemiyor.

Takım güzel gidiyor gibi gözüküyor ama top oynamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

black ben sözümdeyim eğer benim sölediğim şeyi kabul ediosan, turu geçerseniz yazarım bi dahaki kupa finaline kadar en büyük beşiktaş die. daha farklı bişi olsun dedin bende maç saatine kadar söle dedim bişi sölemedin, farklı bişi bu saatten sonra geçerli olmaz :d passenger ne yapcan beni? buradayım ben, akşam maçtan sonra da okudum ama uykum vardı.
maç iyiydi, keyif aldım. daha çok isteyen bjk idi ve istediğini aldı.
saçma taktik, yanlış oyuncu seçimleri yine zicodan, bu maçla bende de kredisi tükendi. bu sezonda elimizle 2 kupayı veriyoruz sanki ama hadi hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

bu paspatur a zico para mı veriyor acaba ?
Hangi kadro yedek ?

Kupa da Semih den daha çok verim aldığı düşüncesiyle Semih i oynattı. 7 golü var.
Tümer i oynattı sırf inat olsun diye.

kim yedek ? ben mi yaptım kadroyu. Bahane de hazır.

he bide şu var. İyi izleyin vestel sizi nasıl yeniyor.
Giray Bulak la...

Patos ;
Hiç giremedim nete o yüzden yazamadım. neyse çok var düşünürüz bişey :)

[ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 11:34 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Dün öğlenden beri hastaydım uyuyodum şimdi gazeteden öğrendim skoru.Yenmiş Beşiktaş tebrik etmek lazım.Ayrıca taraftar da iyiymiş küfür , yabancı madde olayları olmamış. bunun için de tebrikler.Ama üstün oynamışız biz biraz sanırım zaten gol 82 de gelmiş ki ayrıca Appiah Alex Kezman oynamamış bile.Oynasalardı daha farklı olabilir di skor.Yani bizimkiler işi Kadıkoye bırakmış biraz (= Yarı final ilk maçında galip gelen Beşiktaşa tebrikler.
Sosyal ağlarda paylaş

Fener zaten istediği topu oynadı.İstediği beraberlikte ilkyarı pozisyonu yoktu Beşiktaş 3 pozisyon buldu.
Gol onları bitirdi sadece golü beklemiyordu Zico.
İkinci yarı Fenerbahçe daha iyi oynadı sürekli bastırdı ama tek pozisyonu vardı o da semih in ki. Bide yine semihti sanırım ofsayt pozisyonu işte başkada bişey olmadı.
Maç çok kısırdı.

Taraftar harikaydı.Ama bunun içinde stadda anonsu yapan elemana teşekkür etmek lazım.
Taraftar tam küfür etmeye başlıyor stad hoparlorlerınden ŞŞŞŞŞŞ sesi geliyor :)
hatta öyle bi gaza gelmişti ki Şampiyon Beşiktaş ı söylerken yine şşşş liyodu.
Ee tabi bi ceza alırsak 3 puan siliniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...