CwzX Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 smoke derken?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 40 yeteleye değdi mi değdi tabii. be$ta$ım h0l3Y ^^ ayrıca fisto nerdesin hakkat adfdfgs [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 23:55 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 kafanıza fistan düşsün ne diyim. amma hırs yapmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Gorende kadıkoyde 3-0 yenmişler .. muhteşem bi avantaj sağlamışlar sanar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 said: Fistan tümerin 1 gol 1 asisti var.yazın bi yere hıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 BEN GELDİM!!!!111 hihihihi nAsI koduk! _?! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 PATTTTTTTTOOOOOOSSSSSSS Delikanlı olan sözünde durur1!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Ayrıcaa Fistan , cintonik , nae , Zegna ve saz arkadaşlarını sahneye bekleriz lütfen efenim lütfen tadı çıkmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 ve maç izlenimleri... Saat 6 ya kadar stad boştu.Stada girdik eski açığa Fenerlilere kafes yapmışlar :) tabi ilk tezahurat geldi "kafeste maymun var fındık fıstık atmayın" maç başlayana kadar kapalı ve diğer tribünlerler tezahurat yapmadı pek.Eski açık kapalı tarafı fenerlilerle atışıp durdu. Maç başladı ve maçın başındaki Üçlü rekor seviyedeydi. harika bi üçlü oldu. Beşiktaşın da fenerinde pozisyonu yok. İlk yarıda beşiktaş 3 kere geldi 3 de out. Fener bir kere geldik. Fener ilk yarıda istediği gibi oynadı oyunu beraberlik için gelmişti belliydi. Beşiktaş 2.yarıda yoruldu ve kapandı. Burak yılmaz felaketti bu adam ayağında top tutamıyor.En tehlikeli atak semihin kaleciyi geçtiği pozisyon runje kötü yakalandı.Kaçıranda sanırım Koray dı semihi. arkaya düşen topu semih çok güzel sürdü kaleciyi geçti ama mustafa doğan harika müdahele etti. Taraftar Tümer e öyle bir yüklendi ki tümer oynayamadı. Hatta ve hatta Lig tv gösterdimi bilmem ama bi pozisyonda kafayı yedi kafasını salladı durdu :) Ve Sonra oyuna Ali tandoğan ın ve bobo nun girmesi harika oldu.Tigana çok iyi bir zamanda yerinde değişiklik yaptı.Beşiktaş ın sağ kanadı güçledi.Tek forvetteyken çift forvet oldu pozisyon bulmaya başladı. Ve gol 82 de geldi. Tribünler yıkıldı :) Maç bittikten sonra Alen sahaya indi ve 3 lü çektirdi. Ayrıca Beşiktaş taraftarı otokontrolü zorda olsa sağladı ve küfür etmedi. Beşiktaş evinde ki seriyi 12 ye çıkardı Runje 5 maçtır gol yemiyor. Takım güzel gidiyor gibi gözüküyor ama top oynamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 100 yıldır yeniyoruz hala uzanmadılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Zico hafta sonu oynanacak Vestel maçını düşünerek yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkmış. Sonuç normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Sabah olmus hala kımse yok ne fısstan ne zegna ne patos :) ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 vestele 3den asagi atan var mi, zico maclari mi izlemedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 işini şansa bırakmaz bizimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 yata yata kupa kalkmaz ki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 turu hertürlü rahat geçeriz de genel istatistik açısından mağlubiyet kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 black ben sözümdeyim eğer benim sölediğim şeyi kabul ediosan, turu geçerseniz yazarım bi dahaki kupa finaline kadar en büyük beşiktaş die. daha farklı bişi olsun dedin bende maç saatine kadar söle dedim bişi sölemedin, farklı bişi bu saatten sonra geçerli olmaz :d passenger ne yapcan beni? buradayım ben, akşam maçtan sonra da okudum ama uykum vardı. maç iyiydi, keyif aldım. daha çok isteyen bjk idi ve istediğini aldı. saçma taktik, yanlış oyuncu seçimleri yine zicodan, bu maçla bende de kredisi tükendi. bu sezonda elimizle 2 kupayı veriyoruz sanki ama hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 bu paspatur a zico para mı veriyor acaba ? Hangi kadro yedek ? Kupa da Semih den daha çok verim aldığı düşüncesiyle Semih i oynattı. 7 golü var. Tümer i oynattı sırf inat olsun diye. kim yedek ? ben mi yaptım kadroyu. Bahane de hazır. he bide şu var. İyi izleyin vestel sizi nasıl yeniyor. Giray Bulak la... Patos ; Hiç giremedim nete o yüzden yazamadım. neyse çok var düşünürüz bişey :) [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 11:34 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Dün öğlenden beri hastaydım uyuyodum şimdi gazeteden öğrendim skoru.Yenmiş Beşiktaş tebrik etmek lazım.Ayrıca taraftar da iyiymiş küfür , yabancı madde olayları olmamış. bunun için de tebrikler.Ama üstün oynamışız biz biraz sanırım zaten gol 82 de gelmiş ki ayrıca Appiah Alex Kezman oynamamış bile.Oynasalardı daha farklı olabilir di skor.Yani bizimkiler işi Kadıkoye bırakmış biraz (= Yarı final ilk maçında galip gelen Beşiktaşa tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 said: bu paspatur a zico para mı veriyor acaba ? Zicodan kesinlikle para almadım. [spo]ayrıca takım yedek tabi; alex yok, kejman yok, api yok... daha nolsun?[/spo] [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 11:45 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Fener zaten istediği topu oynadı.İstediği beraberlikte ilkyarı pozisyonu yoktu Beşiktaş 3 pozisyon buldu. Gol onları bitirdi sadece golü beklemiyordu Zico. İkinci yarı Fenerbahçe daha iyi oynadı sürekli bastırdı ama tek pozisyonu vardı o da semih in ki. Bide yine semihti sanırım ofsayt pozisyonu işte başkada bişey olmadı. Maç çok kısırdı. Taraftar harikaydı.Ama bunun içinde stadda anonsu yapan elemana teşekkür etmek lazım. Taraftar tam küfür etmeye başlıyor stad hoparlorlerınden ŞŞŞŞŞŞ sesi geliyor :) hatta öyle bi gaza gelmişti ki Şampiyon Beşiktaş ı söylerken yine şşşş liyodu. Ee tabi bi ceza alırsak 3 puan siliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 said: Taraftar tam küfür etmeye başlıyor stad hoparlorlerınden ŞŞŞŞŞŞ sesi geliyor :) asıl ben buna çok şaşırdım.BJK taraftarını tebrik etmek lazım.Atmosferi bu kadar yüksek bir derbide bu kadar sağ duyulu davranmak...bravo valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 puan silinme kuralı ilk yarı sonunda kaldırıldı, gs ile bjk sınırdayken. saha kapatma cezası o yüzden verildi yoksa puan silinirdi. hem yok öle buluruz bişiler, ya o iddiayı kabul edersin ya da iddia olmaz maç başlamadan bul demiştim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 yedek kadro diyosunuz kim yedek ben anlamadım. Tümerle-Alex i oynatmadı çünkü Tümer hırslıydı. Semih i oynattı çünkü kupada daha yararlı diye düşündü 7 golü var. Apiah diyosunuz.Ben mi kadro dışı bıraktım.Kavga ettiği için appiah ı da oynatmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 sen bıraktın dememiş ki :p neyse tebrikler bjk ye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar