bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 maç yarın 20.00 de Bugun öğle saatlerinde vali ve klup başkanları toplantı yapacaklar. Biletix biletleri hala açıklamayarak taraftarı deli etti. Kapalı üst 125ytl alt 100 ytl Biletler bugun 11.00 de satışta. [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 10:49 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 yok artık 125 ytl nedir ya =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 eski milli eğitim bakanımızın bi sözü vardı (adını hatırlayamayacağım), "okullar olmasa eğitimi çok rahat idare ederdim" diye. Bu da aynı hesap.Seyirci olmazsa stadda, sorunda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 tebrik ederim mükemmel ötesi kelimelerin kifayetsiz kaldığı güzellikte bir yaklaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 "Maça gelmeyin"'in farklı dille söylenişi bu fiyatlar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 valla futbolda adalet varsa bu kötü oyunla feneri yenemeyiz ama derbide ne olacağı belli olmaz izleyip göreceğiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 said: tebrik ederim mükemmel ötesi kelimelerin kifayetsiz kaldığı güzellikte bir yaklaşım ha bide, rahat alırız maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 oh aldımm biletlerimi :P Eski Açıktayım eehehe halk tribünü :P KARTAL GOL GOL GOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 FB hem büyük maçlara daha iyi konsantre oluyor, hemde oyun yapısı buna daha uygun. BJK 'nin şansı yok. 1-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 çok iyi konsantre olduğu için en fazla biz yenmişiz ne ilginç şu istatistikler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 tam olarak büyük maç sayılmadığı için tam konsantre olamıyo çocuklar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bu lafa eşşek osurmaz kabul et :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 yerse ;O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 senin için fenerbahçeyle oynamak büyük bir maç olabilir ama beşiktaşla oynamak fenerbahçeliler için büyük bir maç olucak diye birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 offf tiplere bak Niye siz Chelsea yle Milan la mı oynuyorsunuz herhafta ? az realizm be anam azcık. Benim için Fenerlede oynamak gslada oynamak büyük maç.Sizde biliyorsunuz büyük maç olduğunu. Madem küçük bir maç maçtan sonra bık bık etmeyeceksin.90 da koyduk ettik şurda şöyle yaptık demeyeceksin. Bizim için büyük maç ama hep yeniyoruz o var :) Biz bu büyük maçlarda kaleye futbolcumuzu geçiriyoruz öyle oynuyoruz.İşte o kadar önemsiyoruz. madem küçük maç yen anam yen... hadi kalede baki bu sefer. [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 12:09 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 hihihiii... yaşasın kötülük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 İyi şanslar iki tarafada. Umarım fener alır maçı o fortis kupasının bizimle bir alıp vermediği var. Buraya kadar gelmişken almadan dönmesek güzel olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 blackchaos yazılarında çok anam yazmışsın. aman rte ile karşılaşma. kalenize futbolcu geçiriyorsanız bunu sizin süper takım oldugunuzdan değil, hesabını kitabını bilmeyen oyunda kırmızı kart yedikten sonra oyuncu değiştiremeyen bir büyük takım olduğunuzdandır. tabiki büyüksünüz, şaka yaptım. neyse maçtan sonra tartışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bLackcha0s maç yarın mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 DEĞİL! ALA ALA ehehe çarşamba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ben de diyorum yarın marın yazmış bir de adam bilet almış heralde ben yanlış biliyorum diye. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 seni sevmiyorum ben sus! niye yarın yazmışım lan :( 1 saat geçmiş neyse siz yarın diye bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 çok güldüm ben buna +25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 fb rahat alir gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 evet fenerin alabilitesi yüksek, rahat alır bencede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar