MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 abimin bi yerde okuduuna göre, joker ile alfred'in aynı karede olduğu bir sahnede micheal caine sözlerini unutmuş.. joker'e kitlenip kalmış adam. biraz fazla ürkütücüydü demiş-miş. ne kadar dooru bilmiyorum. ama olay süper doğruysa.. bi de hayatım boyunca izlediğim en iyi film olacak beklentisiyle gidiyorum artik yani beklenti o kadar fazla ki, ne beklediğimi bile bilmiyorum. şaşırdım resmen. ayrıca 43 saat 23 dakika kalmış. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bunu ankarada persembe gecesi imaxden izlesek nasil olur? ankaralilar cevap pls yer var bu arada biletixten baktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Sabırsızlıkla bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 vala ben pazar günü aldım biletimi ankamall imaxten sabırsızlıkla bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 kız arkadaşım saolsun p.tesi gidicez ondan önce yarın geceye bilet bulursam akıcam tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Arkadaşım dün galaya gitti. Bize geldi sonra. 1.5 saat takılı plak gibi abi inanılmazdı abi kusursuzdur olm ben böle bişi görmedim heath ledger abi joker piskopat oynamış inanılmazdı süperdi abi gitmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 BeIlow said: kız arkadaşım saolsun p.tesi gidicez ondan önce yarın geceye bilet bulursam akıcam tabi :D Aynen, Pazartesi 15.00 matinesinde İstinye'deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 elaidi said: Arkadaşım dün galaya gitti. Bize geldi sonra. 1.5 saat takılı plak gibi abi inanılmazdı abi kusursuzdur olm ben böle bişi görmedim heath ledger abi joker piskopat oynamış inanılmazdı süperdi abi gitmen lazım ben gidene kadar evden dışarı çıkmıycam msne az gircem. sokakta yürürken bile biri gelip abi şu oluyo dicek yanlışlıkla duycam katil olurum lan orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Cuma gideyim bari, eve 3 dk mesafede sinema var yüzüne bakmıoruz. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 abi batman ölüyor diyorum dinlemiyosunuz. yere düşüp ölüyo, beli ölmüyodurda film bitiyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 gitmeyin yani kıyağım olsun bu boşuna para vermeyin herşeyi öğrendiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 oFFFfffff! Jack Bauer :) Tmmdır! Londra hedefimiz :) Şu ilk dkları nete sızmış diyolarda, izlesem mi karar veremedim; kalitesi nasıl? Heyecanı öldürür mü? Yoksa izlemeli miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Abi nete falan sızdığı yok kendileri fragman niyetine yayınladılar zaten banka soygunundan bahsediyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 izle izle, çok feci bi teaser. what do you believe in? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Cons said: abi batman ölüyor diyorum dinlemiyosunuz. yere düşüp ölüyo, beli ölmüyodurda film bitiyo yani.ben düşmeden ölüyor diye duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Yüksek tansiyondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 vatoz sokuyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 yok joker ipini kesiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 User Rating: 9.5/10 (91,097 votes) Top 250: #1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 gaza gelip çektim ben netten kamera ile çekilmiş versiyonu haftasonu da sinemaya gittim mi tamamdır=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Orçun, banlan hacı. Hemen banlan. Kemiriyor kafamı şimdi batman ölüyor mu sorusu. Direk banlan yani. Ban da yetmez, adres ver akıyorum 3 otobüs adamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ee ölüyo zaten daha önce açıklandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ohh imax biletimde hazır X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 YA AÇIKLANDI VEYA AÇIKLANMADI SIÇICAM HA SPOILER VERMEYIN BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Öleceği niye açıklansın hasta mısınız haha. Snake de ölecek demişlerdi dikkatinizi çekerim. Oynamayan yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar