Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Live Free or Die Hard

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[spo]doru adam filmde f-35 diyodu..

napalım yahu bizim gencliğimizde harrier vardı bi tek, bide cobra vardı rusların ama onun olayı biraz daha değişikti[/spo]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Aksiyon filmlerini pek sevmem ve genelde izlemem. Çok seçiciyimdir o konuda. Ama bu film gerçekten aşmış bir filmdi. Sırf silahla yapılan boş aksiyonlar yerine arabalı sahneer inanılmaz bir aksiyon katmış. Çekimleri de mükemmeldi. Kesinlikle izlenmeli, arşivlik bir film.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
film çok iyiydi hll olsun.
orda çalan şarkıyı ariyorum bende
credence - clearwater revival albümünden herhalde bilen warmı.

buldum "fortunate son"

[ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 13:40 tarihinde, Thraine_Numeheru tarafından güncellenmiştir ]
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
[spo]Mcclane f35'in üstüne çıktığında bir an için yumruğuyla kokpiti kırıp, pilotu dıarı fırlatıp jeti alıp gidecek zannettim. Bu seviyedeki aksiyonun uygun finali bu olurdu.

Filmde çok saçmalık var tabi ama filmin olayı ekşın, o da gayet güzel yapılmış. Beğendim ben. Hatta f35li yerlerde kahkalara boğruldum keyiften.
[/spo]
Mesaj tarihi:
güzel filmdi yav o savaş uçağı olduğu sahne pek kesmedi beni ama onun dışında espriler fln iiydi yav güldüm[spo]
hatta sonlara doğru kendini omzundan vuruyor ya sonra o zaman iyi bir fikir gibi gelmişti diyor:F oraya çok güldüm [/spo]
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Demin ilk defa DVD'de izleyebildim. Son yıllarda izlediğim en dolu action filmiydi. Eski Die Hard serisini aratmadı valla kendime geldim. Ayrıca popcorn yetemedi filme. İmzamı da değiştireyim hemen.
Mesaj tarihi:
Klasik McClane filmi,beklediğimin daha üstünde ama biraz daha saçma(mantıksız aslında) bi performans verdi.
Özellikle çok büyük bi salonda izleyince daha da keyifli oldu filmi seyretmesi.(Burç-Salon 1)

Canım sıkıldıkça da takar izlerim yani,öyle bi film.
  • Yeni Oluştur...