Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 [spo]ama bir john mcclane madara etti onu[/spo] [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:49 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 [spo]doru adam filmde f-35 diyodu.. napalım yahu bizim gencliğimizde harrier vardı bi tek, bide cobra vardı rusların ama onun olayı biraz daha değişikti[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Aksiyon filmlerini pek sevmem ve genelde izlemem. Çok seçiciyimdir o konuda. Ama bu film gerçekten aşmış bir filmdi. Sırf silahla yapılan boş aksiyonlar yerine arabalı sahneer inanılmaz bir aksiyon katmış. Çekimleri de mükemmeldi. Kesinlikle izlenmeli, arşivlik bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Sadece "I was out of Bullets" diyorum... überdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 daha bugün izlemek nasip oldu,gayet beğendim.3 kadar sevmesem de güzeldi yine,izlemeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 "eyvah ülkemizde terörist saldırı var :((((" efsane dayhardya seviyorum bu seriyi. gayette iyi performans vermiş bruce abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yippi kay yay madafaka! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 film çok iyiydi hll olsun. orda çalan şarkıyı ariyorum bende credence - clearwater revival albümünden herhalde bilen warmı. buldum "fortunate son" [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 13:40 tarihinde, Thraine_Numeheru tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 sonunda izledim; full action, full mcclane, towarek! bi de bu film yakin gelecekte geciyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 [spo]Mcclane f35'in üstüne çıktığında bir an için yumruğuyla kokpiti kırıp, pilotu dıarı fırlatıp jeti alıp gidecek zannettim. Bu seviyedeki aksiyonun uygun finali bu olurdu. Filmde çok saçmalık var tabi ama filmin olayı ekşın, o da gayet güzel yapılmış. Beğendim ben. Hatta f35li yerlerde kahkalara boğruldum keyiften. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 güzel filmdi yav o savaş uçağı olduğu sahne pek kesmedi beni ama onun dışında espriler fln iiydi yav güldüm[spo] hatta sonlara doğru kendini omzundan vuruyor ya sonra o zaman iyi bir fikir gibi gelmişti diyor:F oraya çok güldüm [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Demin ilk defa DVD'de izleyebildim. Son yıllarda izlediğim en dolu action filmiydi. Eski Die Hard serisini aratmadı valla kendime geldim. Ayrıca popcorn yetemedi filme. İmzamı da değiştireyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 filmdeki bi kaç diyalog çok iyiydi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Klasik McClane filmi,beklediğimin daha üstünde ama biraz daha saçma(mantıksız aslında) bi performans verdi. Özellikle çok büyük bi salonda izleyince daha da keyifli oldu filmi seyretmesi.(Burç-Salon 1) Canım sıkıldıkça da takar izlerim yani,öyle bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar