dory Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 geliyomus, az once atv haberde soyledi yaz gibin cikcakmis imdb aramaya inanmak [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 19:40 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 kendi kendimi yamulttum evet. neyse konuya donelim, aa negzel film geliyomus !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Serisi nedense hiç sevmedim,bunu da bekliyorum öyle merakla falan ama gideceğiz :D Transformers ve POTC3 dışında beklediğim yok gibi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 POTC3 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Pirates of the Caribbean 3. [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 22:15 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Açıkçası ben merakla bekliyorum bunu, Bruce Willis'i severim, iyi çocuktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 sağol were, çok fazla kısaltma oldu insan "bu neydi lan ?" tepkisi veriyor ister istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Reca ederim ne demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 fsdfs bir daha kısaltmam özür dilerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 deliler gibin beklerim! die hard deli filmdir! çıktığı yıllarda polisiye filmlerin tüm klişelerini belirlemiş bir şaheserdir. süresi neredeyse 1-1 akar.. her film de john umuz ciğerimiz boka sarar işleri ve bi şekil çözer.. şu an izlediğiniz tüm polisiye filmlerde dizilerde die hard serisinden izler bulabilirsiniz.. nihayetinde yippee ki yay muthafucka!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 darkrider olmasın bir daha zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Bu yaz cidden çok güzel filmler geliyor,Total Film'in bu sayısını alanlar varsa zaten 3 sayfa buna ayrıldı. Bu yaz gelecek beklenen filmler; Die Hard 4.0 Transformers Pirates of the Carribean 3 (bir daha olmaz :P ) Harry Potter 5 Hot Fuzz Spider Man 3 Fantastic Four 2 Bourne 3 The Simpsons Movie (15 yıllık hasret) Tamamına ilk gün gitmeyi düşünüyorum :D edit:lan en önemlisini unuttum [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 11:47 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 bugün çıktı gitmek lazım gidenler varsa güzel midir diye bi yorum almak isterim ha bide ltf güzel diyin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 bu ara iyi filmler var ya. die hard severim izlerim. potc3, transformers da geliyo. shrek 3ü de izlemek lazım. 2008 süper olacak asıl. X-Men 3, Wolverine The Movie,Magneto The Movie gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 X-Men 3 çıkmadı mı zaten ben mi yanlış hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Dün tepe natürlüs de ön gösterim vardı çok dolu olcak diye tahmin ettiğimden cumartesinden almıştım biletleri ama beklediğimden çok boştu sinema. Filme gelince [spo]diğer filmlere göre daha az gönderme daha çok araç patlaması var. ayrıca ilk defa bi die hard filmi 1 günden faha uzun bi zamanda geçiyo ve ilk defa sürekli ona yardımda bulunan eleman zenci değildi. (2. filmdeki hademeyi saymazsak.) filmde aksiyonlar abartılmış ama gayet de oturmuş bence. f-35 jetin üstüne çıkıp yumruklayarak düşürdüğünde oha desek de McClain dir yapar dedik. ayrıca Kevin Smithi görmek de çok çok mutlu etti beni.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 yanlış yazmışım pardon. 4 yazacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 film çok iyi bence, kesin gidin izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 film harikaydi, izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 çatır çatır action filmi ya, sanırım "true lies" dan beri izlediğim en iyi action filmi. Süper olmuş. Herkese öneririm:) tek kötü yanı biraz amerikan milliyetçiliği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 sinemada gideceğim hatta ilk gün gideceğim tek film transformers olacak. diğerleri divx olaraktan izlenir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bu filme kesin gidin diyorum, sinemada izlencek bir film divx ne yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 imdb notu 8.4 , git dedilerdi de bu kadar da beklemiyordum pes . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 aslıdna bu sağlam ses sistemli bi salonda izlemek gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar