Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zevkli bir rpg haritası

Bone

Öne çıkan mesajlar

Bildiğiniz rpg haritaları neler var?

Battle.net'te oynarken ilginç rpg haritalarına rastlardım. 2-3 kişiyle de 6-7 kişiyle de oynaması zevkli olurdu.
Ne çok zor, ne de çok kolay, ikisinin ortası.

Bu haritalarda bir hero seçer ve onu kasardık.

epicwar'a baktım da,
linkte de görüldüğü gibi birçok rpg haritası epey ilgi görüyor.

indirip denemedim bunları, zaten denesem de battle.net'te hoşuma gitmiş olan haritaları hatırlamam zor.
(acaba şu ikinci sıradaki darksoul rpg olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum)

diyorum ki, en azından epicwar'da en çok download edilmiş haritalar elimizde bulunsa, serverda bunları da denesek.
güzel olurdu.

"coop coop" diye milletin başını şişiriyorum zaten chat'te :P
Sosyal ağlarda paylaş

En çok Defi4nc3 Open RPG oynadım hatta son versiyonunda bi hero yetmedi bikaç tane farklı oynadım=) Bayağı güzel bence. Çok zor değil ama tek başına dungeona gir dağıt olayı da yok, iyi dengelemişler.RPG ler arasında favorim budur=)
http://www.epicwar.com/maps/5461/

Onun dışında Final Fantasy vardı o da güzel bayağı, onu da bayağı oynadım. Karakter sistemi biraz karışık ama güzel.

Son zamanlarda Dragonball Z Supreme RPG ye sardım. O kadar güzel değil ama level sınırı 1000 olduğundan insan kaptırıyo. Bayağı zor, dragonball lar haritada random çıkıyo yani her zaman mevcut olmuyo bu açıdan toplaması zor. Ayrıca pek popüler değil yani oynuycak adam bulmak pek kolay değil=)

Bunların dışında Elemental RPG ve Master Crafters vardı ama onları pek oynamadım.Ama onlar da güzele benziyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...