Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 arkadaşlar şöyle güzel bişi arıyorum çok fazla pahalı olmayacak. kolay kolay jakları yanmayacak bişi. millet 25 dolara falan babalar gibi sistem alıyo. varmı böyle bildiğiniz ucuz ama etkili ses sistemi satan yer yada ürün falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 25 dolara mümkün değil. Buna , buna , buna ,buna ve buna (bende bunu kullanıyorum) bak. Yani 25 dolara mümkün değil. İkinci eller 100-200 YTL arasından başlar. [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 21:03 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 saol ilgin için ama ben şey olarak söyledim. 25 30 dolara millet kolonlu centerli sistem alıyo. ondan bahsediyordum.tekrar saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 valla bende resimdekinin 5+1 i var 76 dolara almıştım. çok da canlı ses var. son ses sadece bi kere denemek için açtım pencerelerden ses gelmeye başladı :) [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 bunun 4+1 inden bizim okulda var çok dandikti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 yalnız güzel bi ses sistemi istiyosan bir de güzel ses kartı alman gerek. onboard ses kartları kaliteli değil pek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar