Bleeding Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Vay superci olmus server acilmasi. Yalniz oynamayali cok oldu yeni taktikleri falan bilmiyorum muhtemelen gelip de ezilmek var simdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ben oyunu yeni indirip kurdumda, sorunlar: v 1.14 mü lazım girebilmek için verilen reg link'ine tıkladıgımda direk reg'in içine giriyorum :D direk dosya olarak alamaz mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Sağ tıklayıp farklı kaydet desen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 oldu saol, w3 oynayanları bile görüyorum güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ya bu arada starcraft'ı patchlemek için direk son patch'i yapmak yeterli mi. Sanki yeterli gibi geldi bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 efet yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 girdim servera oyun atmak isteyen gelsin =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Ben sunucuya girebiliyorum ama kimse yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 sonunda girebildim =) acaba patinin reg i ile Bu reg i birleştirebilecek biri var mı ? [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 09:00 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 sc ye girince de direk olarak paticik genel kanalına atsa güsel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 No-Cd crack işlemini yapıp oyunu açabilmiş arkadaşlar bana pmden ulaşabilirse sevinirim. 1.15 patchini yaptım ve oyunu bile açamıyorum. Deli gibi no-cd crack aradım bulamadım (emule , crack siteleri vb denedim) , elinde olan arkadaş pmden ulaşıp yardımcı olursa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Ben 1.13f patch kullanıyorum, girebilmek için ne gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 1.15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 1.14 mü lazım 1..15 mi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 1.15 patch yaptım, no-cd yapmadım; şu anda oyuna giremiyorum, cd takılı olmayabilir falan diye hata veriyor. Nasıl çözüleceği konusunda yardımcı olabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 budur hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 hmm crackledinmi? calisan bir crack ile dene istersen belki ondandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Daemon tools ile fake image mount edicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 biri starcraft regini kontrol edebilir yada yollayabilirmi? bozulmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 1.151 nocd ilaci var bende torrentten indirmiştim.. isteyen pm den ulaşsın.. edit : brood war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bu no cd crack isteyen arkadaşların orjinal oyunları olduğunu, cd takıp çıkarmakla uğraşmak istemediklerini varsayıyorum. Gerekli hassasiyeti göstereceğinizi umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 benim de orjinal cd'lerim var ama takıp çıkartıp kirlenmesini istemiyorum. hatta o kadar abarttım ki işi, kıbrısa bile getirmedim :P internetten çekip oynayacağız artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Ya abi of hahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 kullanmayacaksan niye aldin breh adam. ayrica kiyabilirsin, SC ve Broodwar orjinali 5 milyona satiliyor dostta. pfft. nub. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bende 1 tane collector's edition sc (Sadece sc) ve 2 tane sc + broodwar (dvd kabı) içinde orjinal var. Sorun şu ki, 3 cd keyide kaybettim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar