Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Kayseri Erciyesspor /Süper Lig 27. hafta

Fistan

Öne çıkan mesajlar

ya gs ın yenildiğine diil de adnana seviniyorum ben:)
böle şeref tribününden sağ el çenede hafif aşağı kaykılmış vaziyette bakınca içime bi serinlik geliyo...

o diil de beşiktaşın da tökezleme zamanı geldi artık ya ... kör topal gidiyolar gaza gelecekler diye korkuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

erciyesin kaçırdığının 2 katını gese kaçırdı. şansız günündeydiler, özellikle Hakanın 2 kafa topu gol olsa 10 kişi olmasına rağmen maçı alabilirlerdi.

yarın umarım herşey bizim için güzel geçer, kayseri yener, sonrada biz yenersek kupa maçıda çok çekişmeli geçer.
Sosyal ağlarda paylaş

gazetelere bakıom yönetim hedefi başka yöne çekmeyi başarmış: gerets.
şimdi o da gidince yine "iş" yapmış gibi olucak canaydın ve arkadaşları, yine devam edicekler ve tabii gs deki düşüş de devam edicek.

toggie, o lafta gerilecek ne var ki?
biri gese yazmış ona geril istersen.
toggie, bende diorum ki o lafta gerilecek kızışacak bişi yok. adnan polat ın aptal saçması polemiğini savunuo gibi halin var. o nası böle bi saçmalığı gslileri motive etmek için kullanıosa, rakip takımda bunu kullanır.

[ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 09:29 tarihinde, Patos tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kimse kimseye sataşmazken sırf ortalıgı kızıştırmak için mesaj atılmış işte gerilmeyecek bişey yok.

gerets gider, bülent korkmaz ı getirirler teknik direktör diye. bu şekilde biraz daha milleti uyutup devam eder özhan zombisi. ama en zor günlerini geçirecek kalan haftalarda. 33. haftada fb maçında özellikle büyük bi tepki göreceğini söyleyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...