Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 14" Cenk işler. Erciyes 1-0 önde deplasmanda. şu an 50. dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 bu maç berabere biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 kaybederse koparlar iyice yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 topici fistan açtığına göre maç 2-1 biter derdim ama demiyorum, gs hayal kırıklığı oldu bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 10 kişi olmasak 2-1 biterdi, malesef fistan açmasına rağmen başlığı bitemeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 hakanın üzerine çok gidecekler yazık adama. 2 net gol pozisyonunu harcadı :S keşke gese kazansaydı en azından uefa umutları olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Gassaray yedin bitirdin beni öf ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 GS Şampiyon ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 puan farkı adnan'ın 2 elinin parmaklarıyla hesaplancak mı bu hafta yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ne puanı ?? ne farkı ?? fark mı var?? yok canıım!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Fener şampi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 adnan'ın soktugu acı cıkmamıs bazılarından hala anlasılan. iki dakka sataşmadan duramıyosunuz nedense, kimse ortamı germezken biriniz çıkıp sivrilik yapacaksınız ille. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 illa adnana sokulmuş lafı alcan yani öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 gs çok kötü oynadı maçı erciyes neler neler kaçırdı belkide maç 3 veya 4-0 bitebilirdi fakat olmadı ama gs yarıştan iyice koptu artık şampiyon fener... [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 00:17 tarihinde, Loli-pop tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 senden çıkmamış ki ben alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 1-0 bitmiş euheaha AHHAA;HA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ya gs ın yenildiğine diil de adnana seviniyorum ben:) böle şeref tribününden sağ el çenede hafif aşağı kaykılmış vaziyette bakınca içime bi serinlik geliyo... o diil de beşiktaşın da tökezleme zamanı geldi artık ya ... kör topal gidiyolar gaza gelecekler diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 yarın da diğer kayseri yener. biz de 10tane atarız tamamdır. sezon sonu 9 puan farkla şampiyonuz *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 erciyesin kaçırdığının 2 katını gese kaçırdı. şansız günündeydiler, özellikle Hakanın 2 kafa topu gol olsa 10 kişi olmasına rağmen maçı alabilirlerdi. yarın umarım herşey bizim için güzel geçer, kayseri yener, sonrada biz yenersek kupa maçıda çok çekişmeli geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 rezaletti.çok kötülerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ahah abi senden çıkmamış ki ben alayım falan çocuk gibisin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 7 yaşındayım ancak bu kadar oluyo affet abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 gazetelere bakıom yönetim hedefi başka yöne çekmeyi başarmış: gerets. şimdi o da gidince yine "iş" yapmış gibi olucak canaydın ve arkadaşları, yine devam edicekler ve tabii gs deki düşüş de devam edicek. toggie, o lafta gerilecek ne var ki? biri gese yazmış ona geril istersen. toggie, bende diorum ki o lafta gerilecek kızışacak bişi yok. adnan polat ın aptal saçması polemiğini savunuo gibi halin var. o nası böle bi saçmalığı gslileri motive etmek için kullanıosa, rakip takımda bunu kullanır. [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 09:29 tarihinde, Patos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 kimse kimseye sataşmazken sırf ortalıgı kızıştırmak için mesaj atılmış işte gerilmeyecek bişey yok. gerets gider, bülent korkmaz ı getirirler teknik direktör diye. bu şekilde biraz daha milleti uyutup devam eder özhan zombisi. ama en zor günlerini geçirecek kalan haftalarda. 33. haftada fb maçında özellikle büyük bi tepki göreceğini söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 kapanmalı da boşu boşuna havuz gelirlerini egale ediyor anadolu klupleri biraz daha para alır hiç olmazsa :P şaka lan şaka kapanmasın... çok güzide culüp feneri yensinler sonra kapanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar