cenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 game over adında çıkmıştı ve kanser muhabbetide nereden cıktı alahım yarabbim delisiniz siz :) zirvedeyken bitirelim dediler sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 sallamasyonlar başlamış kanser vs. yok öle bişi. super dergiydi hastasıydım bende duzenlı olarak takıp ederdım. elbet bi gün bitecekti, bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 iki iddia var ortada. - birisi kanser oldu. - zirvedeyken bitirelim dediler. ikisi de değil. gameshow okuyanlar bilir ki, arkalarında bir medya gücü olmadığından sürekli mali sorunlarla uğraşmaktaydı. bu yüke daha fazla katlanamadıkları için, son "abone"nin de aboneliği bittikten sonra, kapatma kararı aldılar. tabii sonra dayanamadılar ve tekrar gameshow'u açtılar. ancak bu sefer de bir takım sorunlarla karşılaştıkları için sessiz sedasız tekrar kapandılar. yani kimse kanser olmadı, zirvedeyken bitirelim de demediler. sadece ekonomik sorunlar yüzünden kapatmak zorunda kaldılar. belki hürriyet para öderse tekrar geri açarlar, kim bilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 adamlar zirvedeyken bitirelim yoksa baya bi dibe batıcaz ilerlersek dediler. ben o manada söledim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Gameshow ya Hala duruyor poşetler içinde bir sürü sayısı, gerçekten çok özlüyorum. Kesinlikle evrenin gelmiş geçmiş en eğlenceli oyun dergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Bunca zaman geçtikten sonra dahi Gameshow'a laf eden adamların olması çok acı elbette. Hayatında ik tuğlayı üst üste koymayı beceremeyenler, bir avuç insanın gece gündüz karşılıksız çabalarıyla çıkardığı bir dergiyi bu denli kolay karalayabiliyorlar. Aşkın bile üçkağıtça yaşandığı insanlar arasında bir oyun dergisine vefa beklemek de ayrı bir komedi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Bütün sayıları halen durur elimde... Gidip ilk 3 fotokopi sayılarını bile bulmuştum. Gameshow bir efsanedir... Geçmiş yıllara ait mükemmel bir anı. Bana ilk Upgrademi yaptıranda, FRP ye başlatanda odur... Başka hiçbir konuda hiçbir dergi onun samimiliğini ve sıcaklığını yakalayamadı ne yazıkki... Serkan, Mac, Meg, Engin Abla, Muhammed... Hepsini özlüyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 zebani vardi bide galiba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 zebani tabikide.. son sayfadaki karakter analizlerindek sıradışı fotolarıyla son zamanları çok sancılıydı, o dönemin fazla uzamaması iyi oldu bence de, durmadan duygu somurusu yapıyolardı cunku, okuyucularımız olmasa biz yasayamayız, baskaları gibi reklam almıyoruz, yardımcı olun fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 seçin bu adamı kurtulun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 trt yerine gameshowa bütçe ayrılsın nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 gameshowdan sonra level almadım. leveli tekel olarak düşündüğüm için nedense hep gıcık kaptım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 gameshowun sahibi arkadaşımın babası idi iflas etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Ben de itiraf ediyorum burada; dergide çıkan ilk ve son mektubumda (son sayıda çıkmıştı) cep telefonu alırsam topum demiştim. Ne var ki bundan 1.5 yıl sonra tükürdüğümü yalamak zorunda kaldım. Uzunca bir süredi içimde tuttuğum ve rahatsız olduğum bu dönekliği de paticik dostlarıyla paylaşmak istedim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Level rulzz abi. Gameshow da iyidir tabii ama benceLevel boşluğu gayet iyi dolduruyor. Şahsen büyük bir keyifle okuyorum, ayrıca gayet de profesyonel oyunculardan oluştuğunu düşünüyorum. Ha bazı yazarlar amatör ama onlar da genç yetenekler işte. Şimdiden yazarak pişiyorlar ki ileride dergiyi bırakanların yerini doldurabilsinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Icewind Dale'den ismi beğenmedik diye puan kırdıklarından beri Level okumuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 gameshowun oldugu donemde ve belli bi süre kadar sonrası olan dönemde, level, gameshow'un tırnagı bıle olamazdı. zaten gameshow bittikten sonra oyun dergisi almayı bıraktım oyuzden ne kadar gelistiler ne yaptılar bılmıyorum ama gameshow gibi bir efsane olmaz diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 buyrun: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 benzeri online dergi çıkartın özleminiz azalsın.. veya gidin harbi dergi çıkartın, satılsın, para girsin cebinize (masrafları karşılayacak reklamları temin edebilirseniz) edit:anaa ayar mı vermiş değil ve hatta dalga geçiyor hiç değil.. ciddiyim ben.. yapın online dergi.. nihayetinde çağ paylaşım çağı.. alın domain'i ayarlayın paticikten birinden hostingi.. olmadı ben şansımı denerim.. konuşurum milletle.. yapın bişiler.. yoksa özledim falan nostaljik ancak hepsi bu [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 22:22 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 pcgamer imbaydı yıllar önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 gene fanboylar dolusmus gameshow iyi guzel dergiydide sole bi olay var gameshow u gulmek eglenmek icin level i ise oyunlar icin alirdim gameshow da oyunu bir pragraf anlatrim geri kalaninda mavra ceviriyorlardi ha sikayetci degil aksine mutlu oluyordumda o zaman net yok bende daha demo vs vs icin level aliyordum gameshow un satislarinin dusuk olmasininda yegane sebebi o donem CD verememesiydi coluk cocuk level alirdi o yuzden kaldiki bugun level in cizgisi cok iyi gidiyor bazi gereksiz islere imza atsalarda okuyunca derginin amacina ulastigini goruyorsunuz gecen baska bi dergi aldim ya tercume incelemeydi yada yazar embesildi kendimi zorluyorum yok kardesim sarmiyor derginin anlatim dili bide galiba bu bahsettigim dergi en son maddog uda bunyesine katmis filan bilemicem gameshow un guzel olmasinin sebebi amator ruhuydukibida kolay kolay geri gelmez o kaldiki gunumuzde zaten eglenceyle anlatilabilicek oyun kalmadi o eski oyunlar yok artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 yok öle bişi gayette her oyunu detaylı biçimde anlatıyorlardı, tam çözümler vs. diablo 2 yazıları mukemmeldi. falan hatırlıyorum. fanboyluklada alakası yok insanların beklentileri farklı. Ben gameshow gibi bi dergi olmaz diyorum cunku turkıye'de tekti ve benzersizdi. Esprili mizahi tavrı hoşuma gidiyordu levelda oyle bir tarz yoktu. Zaten dedıgım gıbı gameshowdan sonra bıraktım oyun dergisi almayı yani bukadar guzel ve harika bir dergiyi sırf "geyikçiydiler" diye nitelemek haklarını yemektir onu belirtmek istiyorum. [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 00:04 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 bilgisayar aldığımdan beri bilgisayar dergisi düzgün okumuyorum ben. Sadece insanın ağzını boş boş sulandırıyor onlar, ayrıca oyun dergisine paramı verilir lan :D furmayın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 black'a katılıyorum. doğru demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar