barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 koskoca forumdan bi dota cıkmadı ya...
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Lan delirdim benim çok sinirlerimi bozuyo bu oyun ya Adamla suda kapişıoruz yaklask 30sn falan kapştk ortada olan 3 kişiden biri gelmedi bende ana avrat küfrettim haklıyım çünkü herifler geldi bu sırada beni öldürdü ve aghanim bitiyodu para vardı maalesef bitiremedim bu yüzden 5dk boyunca.Çok sinir oldum lan !!!Madem bu kadar salaklar niye giriyolar pro oyuna bak AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa Bu aralar çok agrasif oldm :(
fede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 o zaman gel bi oyun atalım hadi millet bi oyun ittirelim
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Dartanian said: Lan delirdim benim çok sinirlerimi bozuyo bu oyun ya Adamla suda kapişıoruz yaklask 30sn falan kapştk ortada olan 3 kişiden biri gelmedi bende ana avrat küfrettim haklıyım çünkü herifler geldi bu sırada beni öldürdü ve aghanim bitiyodu para vardı maalesef bitiremedim bu yüzden 5dk boyunca.Çok sinir oldum lan !!!Madem bu kadar salaklar niye giriyolar pro oyuna bak AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa Bu aralar çok agrasif oldm :( KAFANI KIRARIM SENİN! nası laf onlar =) hard pro no noob no oc. apem idisine
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Sen noob deilsin saçmlma en azından bliyorum çok iyi demiyosun :D Edit:ayrıca çok gaz bi adamsın görsen direk gelirdin :D
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kanala gelip afk oluyosunuz ayıp :(
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bundan sonra oyunlara bende gelicem yurobattledan sıkıldım haber ucurun yeter.
Öne çıkan mesajlar