Suark Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 tab derken tab ne masticore? =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 vallahi firefox'u sadece serial yada crack türevi sitelere girerken kullanıyorum onun dışında internet explorer kullanıyorum. firewall, anti-virüs ve spyware gerekeni yapıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 del.icio.us firefox extenşın ile adeta bir ferahlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 kin tutmaya gerek yok.. firefox'da kalsın dünyada =) www.firefoxmyths.com çok güzel noktalara barnak basmış. yalnız aynı anti-microsoftism akımı gibi anti-firefoxism havasına kapılmış sanki. "google'dan ne çıksa yerim, microsoft'tan ne çıksa üstüne tükürürüm, opera ezer, firefox döver, ie ezzziixxx" gibi yorumların hiçbiri objektif değildir. gerçeği yansıtamaz. temelde pazarlama stratejilerinin uzantısıdır hepsi. bu arada ie7pro add-on pack linki için de +rep. ihtiyacım olan bir şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Ya racta bırak... Microsoft'la bütünleşmiş bir yapıda olduğunu bilmesek yutturacan harbi :D Kutulu 1, sen 2 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Tamam öyle ya da böyle microsoft'la bütünleşmiş bir yapım var =) Ama bugün bana sorsan microsoft'un zilyon tane şeyini eleştiririm. Ama über ürünleri olduğunu da düşünüyorum ki onları da yeri gelir övmesini bilirim ;) Mesela senin imzan... Ben linux'un tüm evi verdiğini görmedim =) Hani bunun oyunu? Hani bunun x donanımı? Bu linux'un kabahati ya da değil.. Bu tartışılır. Ama sonuç net; linux üzerinde de çok kritik şeyler yapılamayabiliyor (yapılsa bile büyük performans kayıpları doğabiliyor) ;) Dolayısıyla ben olsam öyle bir imza atmazdım =) Sonuçta illa bir benzetme yapmak gerekiyorsa, genel olarak aynı kulvardaki rakip programlar evin farklı odalarını verirler bizlere... Sen en çok hangi odada ikamet etmek istersen, o odaya uygun programı seçersin. Browser'lar için de aynı şey geçerli. Benim demek istediğim buydu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Sunucu dediğin Linux gibi olur, Win Server sistemleri yeterli değil, Linuxtan çok daha sorun yaratıyorlar. En ufak birşeyde bile sorun çıkıyor, yeteri kadar stabil değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 bilgilendirme için teşekkürler, kimse bilmiyordu. çok faydalı bir bilgi oldu. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 serverdan değil normal kullanıcıdan bahsediyoruz..ayrıca zopik haksızsın ve sana bişey hazırladım bil bakalım ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Linux normal kullanıcılarda kullanılmak için tasarlanmış bir işletim sistemi değildir. Normal kullanıcılarda tabi ki Windows daha iyidir. Ama bu Windows'un aslında güzel ve kaliteli olduğu anlamına gelmez. said: bilgilendirme için teşekkürler, kimse bilmiyordu. çok faydalı bir bilgi oldu. ^^ Laf sokmak için gereksiz yere mesaj atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Kardeşlik Güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 evet, gerçekten kardeşlik güzeldir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Racta yazını alıp böyle üstüne bi ton şey yazmamamın tek sebebi feci şekilde üşenmem. Ne şanslısın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Silelim valla, forumlarda yazı yazarken pat diye uyarı vermeksizin kapanıo sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Bütün bookmarklarım ve search engineler falan silindi bi restart sonrası. Geri almanın bi yolu yok heralde? İşin kötüsü şimdi search engine de ekleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 bi topicde yazmistim http://forum.paticik.com/konu.php?id=178679 tutuyor yedegini ah bide bize soylese yedegi var diye panik olmiycaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ffftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 fistana +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Hmm viktor güzelmiş eyvallah da bunları arayüze geri tek tek mi ekliyoruz, böyle toptan ekleme olayı var mı? Bide search engine olayı hala çalışmıyor hepsi silinmiş. Klasöründe dosyalar bile silinmiş çok garip heh. Gerçi google duruyor bi, onu da kullanamıyorum, yeni plugin ekleyemiyorum. You need mozilla firefox diye bi hata verdi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 garip ya ben u kadar zaandir kullaniyorum sifir probem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 açılır kapanır reklam bıdıları için adblock plus kullanın, reklamları bloklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 adblock plus super ya. hiç ugrasmadan bütün reklamların canına okuyo kendiliğinden. ff pwnz. hiç sorun cıkarmadı nazar degmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 harbi bu aleti nasıl bozuyonuz böyle? :D yaramaz çocuklar olur ya hani, taş versen onu bile bozma kapasiteleri vardır, onlar gibisiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 bookmarklar bilmemne backup.bilmemne diye tek bi dosyadir firefox yer imlerinden yer imelrini duzenle secip dosya menusunden ice aktar diycen dosyayi secicen sonra bu backup seysini secicen tamamdir butun bookmarklari ve RSS zimbirtilarini restore eder bu yer imi yoneticisinden ayni sekilde disa aktar diyip manuel yedek yapmakta mumkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ie6 kullanıorum ben, 7 ye geçtim bi ara da gıcık bişi menülerin butonların yeri deişmio stop tuşu tee sağa gitmiş ( ben solağım) felan sora ie7 pro yu da denedim o baya düzeltio ama bu seferde google toolbar çalışmadı nedense bende ie6 ya döndüm. normalde çalışıo mu google toolbar ie7 de ? favorites lerinde ayda 1 felan backtup ını alıyorum zaten gayet iyi oluyo yıllardır favoritesimi kaybetmedim hiç eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar