Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefoxu dünyadan silelim

Chemical

Öne çıkan mesajlar

kin tutmaya gerek yok.. firefox'da kalsın dünyada =)

www.firefoxmyths.com çok güzel noktalara barnak basmış. yalnız aynı anti-microsoftism akımı gibi anti-firefoxism havasına kapılmış sanki. "google'dan ne çıksa yerim, microsoft'tan ne çıksa üstüne tükürürüm, opera ezer, firefox döver, ie ezzziixxx" gibi yorumların hiçbiri objektif değildir. gerçeği yansıtamaz. temelde pazarlama stratejilerinin uzantısıdır hepsi.

bu arada ie7pro add-on pack linki için de +rep. ihtiyacım olan bir şeydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam öyle ya da böyle microsoft'la bütünleşmiş bir yapım var =) Ama bugün bana sorsan microsoft'un zilyon tane şeyini eleştiririm. Ama über ürünleri olduğunu da düşünüyorum ki onları da yeri gelir övmesini bilirim ;)

Mesela senin imzan... Ben linux'un tüm evi verdiğini görmedim =) Hani bunun oyunu? Hani bunun x donanımı? Bu linux'un kabahati ya da değil.. Bu tartışılır. Ama sonuç net; linux üzerinde de çok kritik şeyler yapılamayabiliyor (yapılsa bile büyük performans kayıpları doğabiliyor) ;) Dolayısıyla ben olsam öyle bir imza atmazdım =) Sonuçta illa bir benzetme yapmak gerekiyorsa, genel olarak aynı kulvardaki rakip programlar evin farklı odalarını verirler bizlere... Sen en çok hangi odada ikamet etmek istersen, o odaya uygun programı seçersin. Browser'lar için de aynı şey geçerli.

Benim demek istediğim buydu ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Linux normal kullanıcılarda kullanılmak için tasarlanmış bir işletim sistemi değildir. Normal kullanıcılarda tabi ki Windows daha iyidir. Ama bu Windows'un aslında güzel ve kaliteli olduğu anlamına gelmez.

said:
bilgilendirme için teşekkürler, kimse bilmiyordu. çok faydalı bir bilgi oldu.
^^

Laf sokmak için gereksiz yere mesaj atmayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Hmm viktor güzelmiş eyvallah da bunları arayüze geri tek tek mi ekliyoruz, böyle toptan ekleme olayı var mı?

Bide search engine olayı hala çalışmıyor hepsi silinmiş. Klasöründe dosyalar bile silinmiş çok garip heh. Gerçi google duruyor bi, onu da kullanamıyorum, yeni plugin ekleyemiyorum. You need mozilla firefox diye bi hata verdi hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

bookmarklar bilmemne backup.bilmemne diye tek bi dosyadir
firefox yer imlerinden yer imelrini duzenle secip dosya menusunden ice aktar diycen dosyayi secicen sonra bu backup seysini secicen tamamdir butun bookmarklari ve RSS zimbirtilarini restore eder

bu yer imi yoneticisinden ayni sekilde disa aktar diyip manuel yedek yapmakta mumkun
Sosyal ağlarda paylaş

ie6 kullanıorum ben, 7 ye geçtim bi ara da gıcık bişi menülerin butonların yeri deişmio stop tuşu tee sağa gitmiş ( ben solağım) felan

sora ie7 pro yu da denedim o baya düzeltio ama bu seferde google toolbar çalışmadı nedense bende ie6 ya döndüm.

normalde çalışıo mu google toolbar ie7 de ?

favorites lerinde ayda 1 felan backtup ını alıyorum zaten gayet iyi oluyo yıllardır favoritesimi kaybetmedim hiç eheh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...