Chemical Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 3. defa bütüüüün bookmark ve datamı sildi, ben de kendisini sildim, güzel bir hate mail attım. Opera yüklicem Uninstall firefox, save the bookmarks! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 sorun belki de sende?? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Hmm, araştırdım, 50-60 tane mesaj buldum aynı sorundan müzdarip insanlar tarafından atılmış. Sorun bence firefoxda. Beceremiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 neden o zaman tüm firefox kullananlarda değil de 50-60 kişide var sorun ? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 bana da kaç kere oldu ya, sorma. her seferinde alternatif arayışlarına giriyorum, onlarda da başka sorunlar oluyor. artık ne bookmark tutuyorum be eklenti yüklüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 ben en iyisi bi backup alayım yaww, nolur nolmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Opera yükledim, tank gibi görüntüsü var ama fena değil gibi. gesture bile kullanabiliyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 abi mis gibi explorer ohş , hiç yamuğunu görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Valla 1,5 senedir firefox kullanıyorum, bir kere bile sorun çıkarmadı. :D Firefox rulzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 daha iyisini becermeniz dileğiyle. sevgiler firefoxftwye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Bende bu sorun 1 kere oldu ama onda benim hatam vardı. Registry cleaner programı dağıtmıştı tüm firefoxu. Kendiliğinden bir problem kesinlikle çıkartmadı bana. Memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 valla ben exp. son versiyonu kullaniyorum taş gibi hiç bir sotunla karşılaşmadım ve kullanmamin nedenide bookmarks menüsünün rahatlığına alıştım vazgeçemiyorum exp. dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 yahu madem ff dediniz, şu flash kullanılarak yapılmış açılır kapanır reklamların oldugu yerdeki linklere tıklanmıyor ya. firefox bunu bilerek mi düzeltmiyor yoksa sadece bende mi var bu sorun kafayı sıyıracam, bi çözümü var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 evt o sorun çok uyuz birşey yaw, ailecek sevmiyoruz. Ama sadece 1-2 türk sitesinde olduğu için sorun olmuyo pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Benim hikayemi anlatayım size,ie 6 ile başladık bu yolculuğa,güzeldi hoştu,birgün bir ark kafamıza firefox 1.5'i soktu öle güzel böle hızlı derkene kendimi firefox'ta buldum,hayat devam ediyordu Firefox eklentileri ile beni adeta ele geçirmişti,daha sonra ff 2'ye geçiş yapalım dedik ama o da nesi,1.5 gibi versiyon varken ff2 gereksiz hatalar,ram fazlalığı ayrıyetten bazı eklentileri desteklememesi beni azıcıkta olsa ff'e karşı soğutmuştu,hemen ie 7 deneyelim olduk,sonuç koca bir hiçti ie6'ya tab eklemişler adı ie 7 olmuş:(firefox 1.5'e geri dönülmüştür mutlu mutlu devam ediliyordur,derken birgün opera çıkagelir,kurulur 2-3 gün çözülmeye çalışılır(mübarek pandora kutusu)ordan okunur burdan araştırılır ve opera'ya yavaş yavaş ısınılır ama o da nesi bazı hayati sitelerdeki gereksiz hatalar ve tabların yukarda olması ona karşı da beni soğutmuştur,artık bir karar verilmelidir ve ie7 tekrar kurulur makinaya ve netten araştırılıp ie7pro programı2da yapıştırılır üstüne,bakalım bundan sonra hayat bana hangi browser'ı nasip edecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 bana da hiç olmadı, ilah mıyım neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 ie 7 ftw ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 mlsf öyle bir mallığı var firefoxun ama google imdadıma yetişti ve google toolbar'da kendi bookmarklarıma yer vermemi sağladı. ayrıca sanırsam onları hesabımda tutuyor ve herhangi bir yerden erişimimi sağlıyor :) çok yaşa google :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 nedir bu firefox manyaklığı ya :o kurun ie7 rahat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 tilki ownz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 kurun ie kaçsın trojanlar dötünüze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Benim de firefoxum bunu yapmıştı... Sonra yeni versiyonu yükleyince bir daha olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 ie rulz deep freeze daha bi rulz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Firefox'un hayatı yalan, ff tutkunları bir de alttaki siteyi gözden geçirsin ^^ www.firefoxmyths.com [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 02:12 tarihinde, Adiemus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 ahahha.. ehehh.. doğru browser tercih etmişim ;) ff'nin opera karşısında nal topladığını biliyordum da bu kadarını bilmiyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar