Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefoxu dünyadan silelim

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Benim hikayemi anlatayım size,ie 6 ile başladık bu yolculuğa,güzeldi hoştu,birgün bir ark kafamıza firefox 1.5'i soktu öle güzel böle hızlı derkene kendimi firefox'ta buldum,hayat devam ediyordu Firefox eklentileri ile beni adeta ele geçirmişti,daha sonra ff 2'ye geçiş yapalım dedik ama o da nesi,1.5 gibi versiyon varken ff2 gereksiz hatalar,ram fazlalığı ayrıyetten bazı eklentileri desteklememesi beni azıcıkta olsa ff'e karşı soğutmuştu,hemen ie 7 deneyelim olduk,sonuç koca bir hiçti ie6'ya tab eklemişler adı ie 7 olmuş:(firefox 1.5'e geri dönülmüştür mutlu mutlu devam ediliyordur,derken birgün opera çıkagelir,kurulur 2-3 gün çözülmeye çalışılır(mübarek pandora kutusu)ordan okunur burdan araştırılır ve opera'ya yavaş yavaş ısınılır ama o da nesi bazı hayati sitelerdeki gereksiz hatalar ve tabların yukarda olması ona karşı da beni soğutmuştur,artık bir karar verilmelidir ve ie7 tekrar kurulur makinaya ve netten araştırılıp ie7pro programı2da yapıştırılır üstüne,bakalım bundan sonra hayat bana hangi browser'ı nasip edecek?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...