Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Naruto'nun izlediğim en kötü çizimlere sahip bölümüydü. Bu kadar şahane içeriğe sen gel bunu çiz. Bir önceki gruba bunu verselermiş destan bölüm olurmuş dedim.

Çoğu diyalog ve monolog sahnesi animasyonsuz, tek kareden, üstüne üstlük inanılmaz tırt çizimlerle yapılmıştı. Üzüldüm, bildiğin üzüldüm.
Sosyal ağlarda paylaş

86

Shikamaru sigara sahnesi yalan oldu ama olsun gene de güzeldi çakmak sahnesi.Shikamaruyu küçümsüyordu hidan aha gördü adam daha dövüşe başlamadan mezarını kazmış:) .Bir de yondaime sahnesini çok sevmiştim mangada da burda da sevdim.Son bölümlere doğru yondaimeyi anlatan 10 bölüm ayırsınlar bence.

Sosyal ağlarda paylaş

86
Çizimler berbattı ama aksiyon müzikleri ve Shikamaru ile Kakashi-sensei yine yapacagını yaptı.Naruto über ötesi bi karizmaydı bölümde shadow clone tekniğini bu denli arttırması ve savasta kullanabilmesi karsısındaki elemanlara cok bela acıcaga benziyor.

Yondaime
Bilmiyorum farkettiniz mi ama ben Naruto ile bi ilişkisi oldugunu düşünmeye başladım.Her hangi bir bloodrated olayı var mı bunların arasında ya da bilen var mı?

Sosyal ağlarda paylaş

Mangayı her hafta takip ediyorum da, burda spoilerlar içinde konuşulan konunun ne olduğunu tam anlayamadım. Hangi iki kişi hakkında konuşuluyo biri yazarsa sevinirim.
ssj4songoku'nun spoiler başlığındaki olay mı konuşuluyo nedir? Yoksa benim hatırlamadığım bi şey mi var ortada lol
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...