Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Umarım ama anidb de hala release yapacak olan grupların adı yok host generic olarak geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 raw çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 db bırakmamışmıydı? yeni bölümü sublamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Dregoth said: Dattebayo said: Dattebayo to Drop Naruto Effective 1/15/2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 hops fail1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Ama alan yetkilisi de bunu yapıyorsa yani ! kaççç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 :) bölüm güzel ama 2dk öncesine flashback nedirya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Şimdi nereden izliyoruz 86'yı onu söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 db naruto 86 87 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Torrent 275mb için kullanışlı değil:)Megauploaddan indirmek daha iyi. http://www.animetake.com/naruto-shippuuden-episode-78-79-2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Narutonun izlediğim en güzel bölümüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Naruto'nun izlediğim en kötü çizimlere sahip bölümüydü. Bu kadar şahane içeriğe sen gel bunu çiz. Bir önceki gruba bunu verselermiş destan bölüm olurmuş dedim. Çoğu diyalog ve monolog sahnesi animasyonsuz, tek kareden, üstüne üstlük inanılmaz tırt çizimlerle yapılmıştı. Üzüldüm, bildiğin üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Yok arkadaş döndüm 85'i bir daha izledim, yok böyle bir kalite. Acaba ne zaman o grup bir daha çizecek, özledim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 86 Shikamaru sigara sahnesi yalan oldu ama olsun gene de güzeldi çakmak sahnesi.Shikamaruyu küçümsüyordu hidan aha gördü adam daha dövüşe başlamadan mezarını kazmış:) .Bir de yondaime sahnesini çok sevmiştim mangada da burda da sevdim.Son bölümlere doğru yondaimeyi anlatan 10 bölüm ayırsınlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Epik bölümdü bence. Yinede 26. bölüme rakip olacak birşey göremedik henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 86Çizimler berbattı ama aksiyon müzikleri ve Shikamaru ile Kakashi-sensei yine yapacagını yaptı.Naruto über ötesi bi karizmaydı bölümde shadow clone tekniğini bu denli arttırması ve savasta kullanabilmesi karsısındaki elemanlara cok bela acıcaga benziyor. YondaimeBilmiyorum farkettiniz mi ama ben Naruto ile bi ilişkisi oldugunu düşünmeye başladım.Her hangi bir bloodrated olayı var mı bunların arasında ya da bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Letsgetthesunshine Şimdi söylesem spoiler olur, sadece şunu söyleyeyim göreceksin. Gerçi şimdiye kadar anlayan anlamıştır, spoiler ı çiziminde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 [spo=Yondaime/Naruto spoiler hakkında]DNA diyorum başka birşey demiyorum.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Ya babası diyemicem Yondaime de cok genç nası olur abisi dicem daha ailesi hakkında tek kelime edilmedi. Beni düşündüren kullandıkları jutsular cok benzer ve saçları yüzü falan da benziyor ama hangisi tam olarak isim kondurmıyorum ama akraba oldukları yüksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Letsgetthesunshine öm attım, bilmek istemiyorsan açma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 fake spoiler verilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Açtım bile çok geç ama ama demek istiyorum ve susuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mangayı her hafta takip ediyorum da, burda spoilerlar içinde konuşulan konunun ne olduğunu tam anlayamadım. Hangi iki kişi hakkında konuşuluyo biri yazarsa sevinirim. ssj4songoku'nun spoiler başlığındaki olay mı konuşuluyo nedir? Yoksa benim hatırlamadığım bi şey mi var ortada lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 naruto ve 4. hokage hakkında konuşuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 fena yerde bitti yine bölüm manga için kendimi zor tutuyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar