Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Letsgetthesunshine said: evet o black sword spo sunu p m den bende alabilir miyim? İstiyorum evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 sigara öldürür! şaka bir yana türk tv'lerinde yayınlandığını hayal ettim bir an ister istemez, o duygusal sahnede asuma'nın ağzında blur efekti. bütün keyfi kaçtı o anın. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 siyah kılıcın mangada bir espirisi yok animedeki gibi geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Nedense böyle bizim hiç bilmediğimiz aslında çok güçlü olan bi konoha jounini gelse de akatsuki tırssa '' bu o aman tanrım'' moduna geçse feci klişe olsa istiyorum ama olmuyor olmıcak pf:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Danzou var işte eski hokageye denkmiş :p dövebilir (umarım dayak yer mezemenk) Birde legendryler vardı işte. Orosennini sayma. Tsunada var hala döver. Başka öyle über class bir karakter çıkacağını sanmıyorum. 3 legendry sennin - danzou Kakashi diğer sanninler (guy/kurenai/ibiki falan) Bizim çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 valla akatsuki'nin tek elemanları kendi başlarına tekrar tekrar kage yenen tipler. dolayısıyla o dediklerinizden de rakip çıkmaz pek teketekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 valla pekte öle dememek lazımi sonucta, itachiyle kisame gayette narutoyla ero sennin'ı yalnız yakalayıp, sonra yusuf yusuf kactılar. sonra guy sensie bildiğin kisamenın %70 chakralı halini one shotladı. eninde sonunda kakashi, bombacı akatsukiyi bakış atarak dovdu. ardından bide naruto+shikamaru+lee faktoru varki ağız burun kırıcağı kesin karakterler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 evet ben de mangayı okumadan önce öyle düşünüyordum ama normal değil adamlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 hahah tamda diyordum shikamaru şimdi sigara yakar diye. sansürlemişler heha. cidden asuma nın ölmesi baya üzdü beni. sevdiğim karakterlerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bence kılıcı kargaların arasında az göründügü için. anam siyah kılıç manasında dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 black sword tırnak içinde yazılmıştı sub da. yani kesin bir anlamı var demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Ichigo Bankai açınca kılıcı siyah ya, ondandır. Şaka tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Yeni Filler İçin altyapı flmdır o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 çok üzücü bi bölümdü fakat asumanın öleceğini ben aptal gibi 1 yıl önce falan wikipedia dan okumuştum. o zamanlar narutonun ilk sezonunu izliodum 135. bölümde bırakıp fillerlara geçmeden shippuuden a geçecektim, Wikipediada da öle karakerlerle ilgili bilgilere bakarken asuma nın öldüğünü gördüm. ve cuceye: "abi asuma ölüomuş, nerde oluo bu 135. bölümden sonra mı" die geldim" cuce de tabi : "..." asdasd ölümcül spoiler veririm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Kojiroh said: Ichigo Bankai açınca kılıcı siyah ya, ondandır. Şaka tabi. Oyle deme bakarsın gelir eleman ''you only saw my crows now you'll wet ur pants'' bi anda tabi kono reiatsu fln =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 81 bütün akatsuki olayının açıklandığı bölüm olması nedeniyle shippuuden'in en anlamlı bölümüydü bence, mangada da öyleydi. okumayanlar için diyeceğim o ki bunun kadar "nooluyor burda hikaye nedir"i bu kadar açıklayan başka belki ancak bir bölüm geldi, (kyuubi ile ilgili o da) ona da daha çok var heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 18-19.30 arası baya güldüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 cok guzel bölümdü başındaki sahneler falan cok hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yağmur sahnelerini diyorsun değil mi.Bende çok svdim oraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 evet, suları falanc ok guzel yapmışlar, kamera acılarıda guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 O değilde, Sai abartmadı mı artık şu kitap işini yahu ? Her bölüm farklı kitaplar okuyor bir de, o kadar insan ilişkileri kitabı okudu, yakına Fire Country'nin başına da geçer bu. Şey bi de, Uzumaki Naruto rulaz hani. Geliyor Rasenshuriken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ne geliyo ne geliyo? biz bilmiyoruz ne geldiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Yondaime mi geliyomuş? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 no manga spoilerz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar