Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Letsgetthesunshine said: evet o black sword spo sunu p m den bende alabilir miyim? İstiyorum evet!
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 sigara öldürür! şaka bir yana türk tv'lerinde yayınlandığını hayal ettim bir an ister istemez, o duygusal sahnede asuma'nın ağzında blur efekti. bütün keyfi kaçtı o anın. (:P)
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Admin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 siyah kılıcın mangada bir espirisi yok animedeki gibi geçiyor
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Nedense böyle bizim hiç bilmediğimiz aslında çok güçlü olan bi konoha jounini gelse de akatsuki tırssa '' bu o aman tanrım'' moduna geçse feci klişe olsa istiyorum ama olmuyor olmıcak pf:)
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Danzou var işte eski hokageye denkmiş :p dövebilir (umarım dayak yer mezemenk) Birde legendryler vardı işte. Orosennini sayma. Tsunada var hala döver. Başka öyle über class bir karakter çıkacağını sanmıyorum. 3 legendry sennin - danzou Kakashi diğer sanninler (guy/kurenai/ibiki falan) Bizim çocuklar.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 valla akatsuki'nin tek elemanları kendi başlarına tekrar tekrar kage yenen tipler. dolayısıyla o dediklerinizden de rakip çıkmaz pek teketekte.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 valla pekte öle dememek lazımi sonucta, itachiyle kisame gayette narutoyla ero sennin'ı yalnız yakalayıp, sonra yusuf yusuf kactılar. sonra guy sensie bildiğin kisamenın %70 chakralı halini one shotladı. eninde sonunda kakashi, bombacı akatsukiyi bakış atarak dovdu. ardından bide naruto+shikamaru+lee faktoru varki ağız burun kırıcağı kesin karakterler bunlar.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 evet ben de mangayı okumadan önce öyle düşünüyordum ama normal değil adamlar. :)
kitana Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 hahah tamda diyordum shikamaru şimdi sigara yakar diye. sansürlemişler heha. cidden asuma nın ölmesi baya üzdü beni. sevdiğim karakterlerden biriydi.
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bence kılıcı kargaların arasında az göründügü için. anam siyah kılıç manasında dedi.
kitana Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 black sword tırnak içinde yazılmıştı sub da. yani kesin bir anlamı var demekki.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Ichigo Bankai açınca kılıcı siyah ya, ondandır. Şaka tabi.
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 çok üzücü bi bölümdü fakat asumanın öleceğini ben aptal gibi 1 yıl önce falan wikipedia dan okumuştum. o zamanlar narutonun ilk sezonunu izliodum 135. bölümde bırakıp fillerlara geçmeden shippuuden a geçecektim, Wikipediada da öle karakerlerle ilgili bilgilere bakarken asuma nın öldüğünü gördüm. ve cuceye: "abi asuma ölüomuş, nerde oluo bu 135. bölümden sonra mı" die geldim" cuce de tabi : "..." asdasd ölümcül spoiler veririm yani.
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Kojiroh said: Ichigo Bankai açınca kılıcı siyah ya, ondandır. Şaka tabi. Oyle deme bakarsın gelir eleman ''you only saw my crows now you'll wet ur pants'' bi anda tabi kono reiatsu fln =)
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 81 bütün akatsuki olayının açıklandığı bölüm olması nedeniyle shippuuden'in en anlamlı bölümüydü bence, mangada da öyleydi. okumayanlar için diyeceğim o ki bunun kadar "nooluyor burda hikaye nedir"i bu kadar açıklayan başka belki ancak bir bölüm geldi, (kyuubi ile ilgili o da) ona da daha çok var heh
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 cok guzel bölümdü başındaki sahneler falan cok hoştu.
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yağmur sahnelerini diyorsun değil mi.Bende çok svdim oraları.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 evet, suları falanc ok guzel yapmışlar, kamera acılarıda guzeldi
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 O değilde, Sai abartmadı mı artık şu kitap işini yahu ? Her bölüm farklı kitaplar okuyor bir de, o kadar insan ilişkileri kitabı okudu, yakına Fire Country'nin başına da geçer bu. Şey bi de, Uzumaki Naruto rulaz hani. Geliyor Rasenshuriken..
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ne geliyo ne geliyo? biz bilmiyoruz ne geldiğini.
Öne çıkan mesajlar