Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sigara öldürür!

şaka bir yana türk tv'lerinde yayınlandığını hayal ettim bir an ister istemez, o duygusal sahnede asuma'nın ağzında blur efekti. bütün keyfi kaçtı o anın. (:P)
Mesaj tarihi:
Nedense böyle bizim hiç bilmediğimiz aslında çok güçlü olan bi konoha jounini gelse de akatsuki tırssa '' bu o aman tanrım'' moduna geçse feci klişe olsa istiyorum ama olmuyor olmıcak pf:)
Mesaj tarihi:
Danzou var işte eski hokageye denkmiş :p dövebilir (umarım dayak yer mezemenk)
Birde legendryler vardı işte. Orosennini sayma. Tsunada var hala döver. Başka öyle über class bir karakter çıkacağını sanmıyorum.
3 legendry sennin - danzou
Kakashi
diğer sanninler (guy/kurenai/ibiki falan)
Bizim çocuklar.
Mesaj tarihi:
valla akatsuki'nin tek elemanları kendi başlarına tekrar tekrar kage yenen tipler. dolayısıyla o dediklerinizden de rakip çıkmaz pek teketekte.
Mesaj tarihi:
valla pekte öle dememek lazımi sonucta, itachiyle kisame gayette narutoyla ero sennin'ı yalnız yakalayıp, sonra yusuf yusuf kactılar.

sonra guy sensie bildiğin kisamenın %70 chakralı halini one shotladı.

eninde sonunda kakashi, bombacı akatsukiyi bakış atarak dovdu.

ardından bide naruto+shikamaru+lee faktoru varki ağız burun kırıcağı kesin karakterler bunlar.
Mesaj tarihi:
çok üzücü bi bölümdü fakat asumanın öleceğini ben aptal gibi 1 yıl önce falan wikipedia dan okumuştum. o zamanlar narutonun ilk sezonunu izliodum 135. bölümde bırakıp fillerlara geçmeden shippuuden a geçecektim, Wikipediada da öle karakerlerle ilgili bilgilere bakarken asuma nın öldüğünü gördüm.

ve cuceye: "abi asuma ölüomuş, nerde oluo bu 135. bölümden sonra mı" die geldim"

cuce de tabi : "..."

asdasd
ölümcül spoiler veririm yani.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:
Ichigo Bankai açınca kılıcı siyah ya, ondandır.

Şaka tabi.

Oyle deme bakarsın gelir eleman ''you only saw my crows now you'll wet ur pants'' bi anda tabi kono reiatsu fln =)
Mesaj tarihi:

81

bütün akatsuki olayının açıklandığı bölüm olması nedeniyle shippuuden'in en anlamlı bölümüydü bence, mangada da öyleydi. okumayanlar için diyeceğim o ki bunun kadar "nooluyor burda hikaye nedir"i bu kadar açıklayan başka belki ancak bir bölüm geldi, (kyuubi ile ilgili o da) ona da daha çok var heh

Mesaj tarihi:
O değilde, Sai abartmadı mı artık şu kitap işini yahu ? Her bölüm farklı kitaplar okuyor bir de, o kadar insan ilişkileri kitabı okudu, yakına Fire Country'nin başına da geçer bu.

Şey bi de, Uzumaki Naruto rulaz hani. Geliyor Rasenshuriken..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...