Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Yok be millet sırf DB var diye zorlamıyordu Naruto ve Bleach sublamayı. Şimdi bunlar bırakınca görün nasıl zilyon tane grup çıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yahu hala yiyenelr var demek bunu :D adamalr gecen hafta ciakrdilar daha bu yazidan sonra en az 2-3 bolum subladilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 dabbedayo "evim yanıyo koş" dese inanmicaksın buna benzer açıklamayı daha önce de yaptılar diye biliyorum (sanırım 2006 başı olması lazım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 welcome to last week! (:P) o duyuruyu iki hafta kadar önce yaptılar, hatta yeniden başladılar yayınlamaya geçen hafta. endişeye mahal yok yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bende naruto yu izlemeye başladım 77 ye kadar geldim ama hayatımda izlediğim en sinir bozucu anime :S ama yinede insan merak ediyor diğer bölümde ne olcak diye 6 bölümdür orochimaru ile hokage birbirlerini tutuyorlar :P 2 bölümdür naruto gaara ya tip tip bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hahah çok iyi çözümlemişsin ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ya 68-69 var ama tıklayınca dosya yok dio ne geldi ki başına. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 iyice saçmaladılar havada uçan saçlar bilmemne ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Pof çok leş 2 bölümdü. Gerçi Naruto biraz kafasını kullanmaya başlıyo gibi. Bi de çziim ve animasyon kalitesi tekrardan düşmüş gibi geldi bana. Var mı benim gibi düşünen başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 banada öyle geldi zıplamalar hoplamalar çok dandikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ALLLAAAAH COK MUTLUYUM!!! animasyonlar tırt! konu tırt! combatlar eh! diagloglar tırt! daha bölümü bile bitirmedim 12. dakkadayım! bgler tırt! ama. ama.. ama... ama.... MUZIKLER GERI DONDU!!!! Yaşasın NARUTO MUZIKLERI!!! YASASIN GAZ DOLU COMBAT MUZIKLERI!!! edit muziklerle naruto coştu combat tatlı oldu, comat iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 hala mı filler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 naruto bu ölümüne filler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Normal bölümlerden çok filler'ı olan tek anime! The Naruto! Ohh Yea Yoo Yoo.(8th tail rulaz man!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 "Biz mangadan farklıyız. Bizim asıl konumuz mangada olmayan narutonun gerçek yaşamını anlatmak aslı filler manga ile birebir giden konular" diyeceklermiş gibi geliyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Kojiroh said: Gerçi Naruto biraz kafasını kullanmaya başlıyo gibi. Ağlamalarımı duydular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 naruto japonca keçiboynuzu anlamına geliyor diye düşünmeden edemiyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Helezon anlamına gelmiyor muydu?Hani Naruto'nun giysisinin kolundaki simge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 balık pestilinden yapılan ramen ıcın ekoyulan ustunde ghelezondur yıldızdır bişiler olan ince ufak pestillere deniyor naruto diye de. samın demek istediği baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 işte nasreddin hoca'nın tabiriyle bir kaşık şeker için bir çeki odun çiğneme durumu. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Olayın özünü kaçırmışım o zaman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ben şeyi merak ediyorum gai sensei primary lotusu tam olarak hiç kullanabildimi?birde onun üstü secondary lotus mu vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 tam olarak dedigin 8 kapı mı ? kisame'ye karsı 6 kapı acmıstı hatırladıgım kadarıyla... zaten 8 kapı acınca kesin oluyosun diye bi geyik vardı ama yanlıs hatırlıyo olabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 8 acınca senı fahi hokaga yapıyolar, sonra ölüyosun zaten. guy sensei'de allahı var lotusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hokageliğin de kıymeti kalmadı ki mirim. 8 kapı açarsın gene sasuke filan döver, olmaz olsun öyle kapı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar