Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Regalya said:
Cuce said:

elemental seal caktı ama muhtemelen seal değilde unseal caktıki cocuğun için ne varsa (muhtemelen kyubinin kardeşi modunda işi var) acığa cıksın.

bildiğin jiraiya adam

Sora 8 guyruk deilmi zaten narutonun rüyasında gördüğü pençeye uyuyor (bakınız rüyadaki pençe fire templede)

cincuriki bencede, her nationda 1 tane yokmuydu bunlardan?

Sosyal ağlarda paylaş

kfg said:

jinchuuriki

abi jinchuuriki olmamalı ya, filler karakteri sonucta, bir de 9 tane nation yok ki (ufakları saymıyorum gerci, buyuk nation olarak), zaten sora fire temple'dansa fire nation'dandır, e kyuubi fire nation'ın zaten...

Leak/soranın durumu

Orada soraya 5 element unseal atti (bknz başparmak wind işaret parmağı fire - water -earth ufak parmak lightning) bu arada zaten leak vardı 8 tail ile narutonun arkadaşlıkları ilerliyecek konohaya saldıran bi akatsukiyi öldürücek vs die ki narutonun rüyasının fire templede olduğunu soranın pençesiyle narutonun rüyasındaki pençenin eşleşmesini bunun yanında o hatun narutonun chakrayı çekerken kuyubininkini çekmeye başladığında soranın uzakdan hissetmesini (gaara/naruto olayindaki gibi) var sayarsak soranın 8 tail olma ihtimali 80% gibi birşey oluyor benim kanımca..

Sosyal ağlarda paylaş

bayagı hosuma gitti bu bolum benim eheh =), son zamanlarda zevkle izledigim nadir shippuden bolumlerindendi =)...

62

hayret, ben takıma yeni gelen elemanın klasik saske havasında olacagını dusunuyodum, bildigin naruto bu ya =)... o karambol savas da superdi, zeka olarak sefil olan tum ninjalar giristi birbirine eheh... ayrıca tsunade kopardı, ama sora bu gidisle daha cok dayak yiyecek gibi gozukuyor =)... naruto da, yazık, ikide bir sevmedigi yeni gelen biriyle ugrasmak zorunda kaldı, once sai simdi bu =)...

Sosyal ağlarda paylaş

Çok eğlenceli, süper bi bölümdü ya. Sora'yı da baya sevmeye başladım.

Hatta Sora ve Naruto'nun training esnasında birbirleriyle kapışması çok hoşuma gitti, nostalji oldu baya. Sasuke gibi olmaz gibi geliyo bana Sora. Çünkü yanlış hatırlamıyosam Sasuke Naruto'yu ezer gibi davranıyodu hep (ya da içimdeki Sasuke düşmanlığından dolayı bana öle geliyo :P). Sora öyle değil, Naruto ona karşı nası konuşuyosa öyle konuşuyo hep.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...