Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 O değilde saskeyi seslendiren herif baya bi seslendirme yapıyor bleachte ishida uryu yu fln da seslendiriyor. Biryerlerde daha duydum sanki, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Regalya said: Cuce said: elemental seal caktı ama muhtemelen seal değilde unseal caktıki cocuğun için ne varsa (muhtemelen kyubinin kardeşi modunda işi var) acığa cıksın. bildiğin jiraiya adam Sora 8 guyruk deilmi zaten narutonun rüyasında gördüğü pençeye uyuyor (bakınız rüyadaki pençe fire templede) cincuriki bencede, her nationda 1 tane yokmuydu bunlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 jinchuuriki abi jinchuuriki olmamalı ya, filler karakteri sonucta, bir de 9 tane nation yok ki (ufakları saymıyorum gerci, buyuk nation olarak), zaten sora fire temple'dansa fire nation'dandır, e kyuubi fire nation'ın zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 kfg said: jinchuuriki abi jinchuuriki olmamalı ya, filler karakteri sonucta, bir de 9 tane nation yok ki (ufakları saymıyorum gerci, buyuk nation olarak), zaten sora fire temple'dansa fire nation'dandır, e kyuubi fire nation'ın zaten... Leak/soranın durumu Orada soraya 5 element unseal atti (bknz başparmak wind işaret parmağı fire - water -earth ufak parmak lightning) bu arada zaten leak vardı 8 tail ile narutonun arkadaşlıkları ilerliyecek konohaya saldıran bi akatsukiyi öldürücek vs die ki narutonun rüyasının fire templede olduğunu soranın pençesiyle narutonun rüyasındaki pençenin eşleşmesini bunun yanında o hatun narutonun chakrayı çekerken kuyubininkini çekmeye başladığında soranın uzakdan hissetmesini (gaara/naruto olayindaki gibi) var sayarsak soranın 8 tail olma ihtimali 80% gibi birşey oluyor benim kanımca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 abı leakmı yazın spoilerın içine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masakari Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 "unknown file format x264" hatası alıyorum halbukı codec yuklu dattebayo dan cektım dosyayı ne ıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 sevdim bu bölümü rock lee nin gelmesi falan çok hoşuma gitti. Güzel bir ara bölüm olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ahaha cok kral bölümmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masakari Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 tsunade bıtırdı benı bu kadar cabuk olacagını tahmın etmemıstım rock lee de ustune tuz bıber ektı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kartan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Naruto 1,Sora 2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kfg Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bayagı hosuma gitti bu bolum benim eheh =), son zamanlarda zevkle izledigim nadir shippuden bolumlerindendi =)... 62 hayret, ben takıma yeni gelen elemanın klasik saske havasında olacagını dusunuyodum, bildigin naruto bu ya =)... o karambol savas da superdi, zeka olarak sefil olan tum ninjalar giristi birbirine eheh... ayrıca tsunade kopardı, ama sora bu gidisle daha cok dayak yiyecek gibi gozukuyor =)... naruto da, yazık, ikide bir sevmedigi yeni gelen biriyle ugrasmak zorunda kaldı, once sai simdi bu =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 daha durun daha sakuradan dayak yıyıcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Orada Rock Lee'nin gözlerinde yaşlarla beni niye çağırmadınız ühü gibisinden ortama gelmesi bitirdi beni koltuklardan atladım o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Çok eğlenceli, süper bi bölümdü ya. Sora'yı da baya sevmeye başladım. Hatta Sora ve Naruto'nun training esnasında birbirleriyle kapışması çok hoşuma gitti, nostalji oldu baya. Sasuke gibi olmaz gibi geliyo bana Sora. Çünkü yanlış hatırlamıyosam Sasuke Naruto'yu ezer gibi davranıyodu hep (ya da içimdeki Sasuke düşmanlığından dolayı bana öle geliyo :P). Sora öyle değil, Naruto ona karşı nası konuşuyosa öyle konuşuyo hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kartan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Tsunade ezer derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Regalya Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Cuce said: daha durun daha sakuradan dayak yıyıcek Haha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Spoylır choji ilk geldiğinde direk daha millet dur bile diyemeden şişko lafını yapıstırıor ya sora of rekordu biraz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tunca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 of rock lee bitirdi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Kartan said: Aslında bu fillerlar da yeni arca hazırlıyor izleyenleri biraz da.Bakınız chakra kolaksiyon yapan kadın,ichirikuile ilgili konu vs... filler jinchruuiki/akatsuki gücünde tipler suxor. manga izlemeyene direkt spoiler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kartan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Yeni villainler suxor olsa da eski fillerlara göre daha iyi olduklarını kabul etmelisin bence.Aşçı ninjalaar tarzı şeyler yok en azından (rasenganla hamur yoğurma tey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 rasenganla hamur yoğurma bir bölüm, bu ise başlı başına ark. hergün sürünmektense birgün ölmek yeğdir herhalde. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kaede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Haaa şimdi herşey yerine oturuyor. Şaolin Futbolunda hatun hamuru rasenganla yoğuruyordu demekki evet evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Auberon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bu hafta naruto varmı dattebayo'nun sitesinde soulppuuden diye bişey var fake mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 feyk olmaması imkansız gibi birşey heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kaede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 İsmi falsoluların hepsi fake ti bu da öyledir indirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 Sonraki 53.sayfa (Toplam 216 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 abı leakmı yazın spoilerın içine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 "unknown file format x264" hatası alıyorum halbukı codec yuklu dattebayo dan cektım dosyayı ne ıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 sevdim bu bölümü rock lee nin gelmesi falan çok hoşuma gitti. Güzel bir ara bölüm olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ahaha cok kral bölümmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 tsunade bıtırdı benı bu kadar cabuk olacagını tahmın etmemıstım rock lee de ustune tuz bıber ektı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Naruto 1,Sora 2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bayagı hosuma gitti bu bolum benim eheh =), son zamanlarda zevkle izledigim nadir shippuden bolumlerindendi =)... 62 hayret, ben takıma yeni gelen elemanın klasik saske havasında olacagını dusunuyodum, bildigin naruto bu ya =)... o karambol savas da superdi, zeka olarak sefil olan tum ninjalar giristi birbirine eheh... ayrıca tsunade kopardı, ama sora bu gidisle daha cok dayak yiyecek gibi gozukuyor =)... naruto da, yazık, ikide bir sevmedigi yeni gelen biriyle ugrasmak zorunda kaldı, once sai simdi bu =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 daha durun daha sakuradan dayak yıyıcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Orada Rock Lee'nin gözlerinde yaşlarla beni niye çağırmadınız ühü gibisinden ortama gelmesi bitirdi beni koltuklardan atladım o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Çok eğlenceli, süper bi bölümdü ya. Sora'yı da baya sevmeye başladım. Hatta Sora ve Naruto'nun training esnasında birbirleriyle kapışması çok hoşuma gitti, nostalji oldu baya. Sasuke gibi olmaz gibi geliyo bana Sora. Çünkü yanlış hatırlamıyosam Sasuke Naruto'yu ezer gibi davranıyodu hep (ya da içimdeki Sasuke düşmanlığından dolayı bana öle geliyo :P). Sora öyle değil, Naruto ona karşı nası konuşuyosa öyle konuşuyo hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Tsunade ezer derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Cuce said: daha durun daha sakuradan dayak yıyıcek Haha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Spoylır choji ilk geldiğinde direk daha millet dur bile diyemeden şişko lafını yapıstırıor ya sora of rekordu biraz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 of rock lee bitirdi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Kartan said: Aslında bu fillerlar da yeni arca hazırlıyor izleyenleri biraz da.Bakınız chakra kolaksiyon yapan kadın,ichirikuile ilgili konu vs... filler jinchruuiki/akatsuki gücünde tipler suxor. manga izlemeyene direkt spoiler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Yeni villainler suxor olsa da eski fillerlara göre daha iyi olduklarını kabul etmelisin bence.Aşçı ninjalaar tarzı şeyler yok en azından (rasenganla hamur yoğurma tey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 rasenganla hamur yoğurma bir bölüm, bu ise başlı başına ark. hergün sürünmektense birgün ölmek yeğdir herhalde. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Haaa şimdi herşey yerine oturuyor. Şaolin Futbolunda hatun hamuru rasenganla yoğuruyordu demekki evet evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bu hafta naruto varmı dattebayo'nun sitesinde soulppuuden diye bişey var fake mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 feyk olmaması imkansız gibi birşey heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 İsmi falsoluların hepsi fake ti bu da öyledir indirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar