Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Bleach tam gaz ilerlerken Naruto hala bi sonraki haftaya yeni olay yığma vs ile zaman geçiştiriyo resmen. Yazık günah be, adam gibi bi tempo ve yerinde kullanılmış mizahla tekrar şenlendirseler ya şu animeyi.

Ayrıyetten, spoiler olduğunu pek sanmayaraktan; 50. bölümün en sonundaki kısımda Kakashi'nin ANBU halini gösteriyodu etrafında köpeklerle. Uzun zamandır bu kadar karizma bi karakter görmemiştim animelerde. O sahneyi vektörleyip kocaman arkaplan yapan birilerini bekliyorum :P
Sosyal ağlarda paylaş

rezaletti

one hour special mis

kulahima anlatin

ilk narutonun son 3 bolumu ile sipuden in ilk bolumu basindakileri birlestir 10dk ekstra ekle al sana one hour sipesil

allahin uyuzu saske de cikti gene ukala dumbelegi, lavugun allahi

yok efendim dogru blokmus yok efendim dogru degilmis

kimsin lan sen yamatoya ayar veriyosun
hadi yamatoya verdin ayari
kyubii ye nasil ayar veriyon lan dingil
daha dun koton ibibik uchina jutsu ile ormanlari yakip bir adami yaraliyamiyan bir bebe nasil kyubii ye ukala ukala ayar kasar

erochimaru cok fazla simartmis bunu

izledikce tepem atti bi kez daha

Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten gene koca bir bölüm flashback izledik toplanırsa. geri kalanın da neredeyse yarısı yüzlere kaykılan yakın çekim. gelecek hafta da special demesine şaşmadım zaten bişi yapmamışlar heh

bleach arada kaynadı bu special geyiğine. :/

yalnız çizimler bazı yerlerde naruto kalitesinin üstündeydi ara ara, sakura yakın plan yüze zum filan baştaki.

AY EM MOR SİPEŞIL DEN YU
saske-küüün ile 2-3dk ekşın oldu aslında güzeldi ama o kadar flashback spam gelince kaçtı havası.

lightsaber neyim kullanır olmuş ama, palpatin gibi şimşek de çaktırıyor. darth saske denebilir hatta, zaten sith öğretisinde devam ediyor tam ehe

yalnız kyuubi de çok fosmuş be, darth saske sıktı burnunu rica minnet moduna girdi. sen ki 300 bölümdür en kuvvetli gösterilen bir varlıktın, fahriye ablaaa..

Sosyal ağlarda paylaş

o kuybiin sivilceyi sıkıp patltma mevzusu biraz, şey sanırım, malum zaten o kyubi değil kyubinin narutodan izinsiz sealın dışına sızabilmiş chaktasından kabarcığı, hani sealın zayıflaması böle bişey oluyo sanırım.

naruto'da sittiri cekmişti zaten iyi oldu.

gelecek hafta yok sonraki hafta episode 26 sendromu bekliyorum ama
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...