ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Jiraiya-Lee-Gai (Konohamarudan bişi göremedik daha) bunlar olmazsa shippuuden sıkar adamı :p Gerçi sai ilk takıma geldiği zamanlardaki dialoglarda yarıyordu beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Naruto'ya da bir ciddiyet geldi,o da ayrı sıkmıyor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 DB Naruto 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 heyoo 20 mart, emosinil sipesil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 50 okaşira-orochi de çok giriş seviyesi takıldı be, ekşın olacak olacak olamadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Bleach tam gaz ilerlerken Naruto hala bi sonraki haftaya yeni olay yığma vs ile zaman geçiştiriyo resmen. Yazık günah be, adam gibi bi tempo ve yerinde kullanılmış mizahla tekrar şenlendirseler ya şu animeyi. Ayrıyetten, spoiler olduğunu pek sanmayaraktan; 50. bölümün en sonundaki kısımda Kakashi'nin ANBU halini gösteriyodu etrafında köpeklerle. Uzun zamandır bu kadar karizma bi karakter görmemiştim animelerde. O sahneyi vektörleyip kocaman arkaplan yapan birilerini bekliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Kakashidir onun adı :p Bu ablada güzelmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 bleach cok odun geliyo valla, aksiyonu aksiyon gerilimi gerilim değil yanı. naruto cok güzel gidiyo bence, narutonun guzel yanı bu zaten birikip birikip patlıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Viktor said: aehaehaeu bu ne koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 rezaletti one hour special mis kulahima anlatin ilk narutonun son 3 bolumu ile sipuden in ilk bolumu basindakileri birlestir 10dk ekstra ekle al sana one hour sipesil allahin uyuzu saske de cikti gene ukala dumbelegi, lavugun allahi yok efendim dogru blokmus yok efendim dogru degilmis kimsin lan sen yamatoya ayar veriyosun hadi yamatoya verdin ayari kyubii ye nasil ayar veriyon lan dingil daha dun koton ibibik uchina jutsu ile ormanlari yakip bir adami yaraliyamiyan bir bebe nasil kyubii ye ukala ukala ayar kasar erochimaru cok fazla simartmis bunu izledikce tepem atti bi kez daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Naruto 51-52 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 laf ettik emo special diye duble bölüm cıktı iyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 hakkaten gene koca bir bölüm flashback izledik toplanırsa. geri kalanın da neredeyse yarısı yüzlere kaykılan yakın çekim. gelecek hafta da special demesine şaşmadım zaten bişi yapmamışlar heh bleach arada kaynadı bu special geyiğine. :/ yalnız çizimler bazı yerlerde naruto kalitesinin üstündeydi ara ara, sakura yakın plan yüze zum filan baştaki. AY EM MOR SİPEŞIL DEN YUsaske-küüün ile 2-3dk ekşın oldu aslında güzeldi ama o kadar flashback spam gelince kaçtı havası. lightsaber neyim kullanır olmuş ama, palpatin gibi şimşek de çaktırıyor. darth saske denebilir hatta, zaten sith öğretisinde devam ediyor tam ehe yalnız kyuubi de çok fosmuş be, darth saske sıktı burnunu rica minnet moduna girdi. sen ki 300 bölümdür en kuvvetli gösterilen bir varlıktın, fahriye ablaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Shippuuden Ep. 52 - Shippuuden Ep. 51 = Shippuuden Ep. 01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 o kuybiin sivilceyi sıkıp patltma mevzusu biraz, şey sanırım, malum zaten o kyubi değil kyubinin narutodan izinsiz sealın dışına sızabilmiş chaktasından kabarcığı, hani sealın zayıflaması böle bişey oluyo sanırım. naruto'da sittiri cekmişti zaten iyi oldu. gelecek hafta yok sonraki hafta episode 26 sendromu bekliyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 acaba omrumuz yetecek mı sonunu gormeye narutonun merak ettım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 bu son karsılasmamız olabilir falan diye ne demek istedi kyuubi anlamadım ben ama =)... sen boyle sivrilirsen her ortamda, cok yasamazsın mı demek istedi saske'ye acaba =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2008 Saske son anda kyuubi'den aldı ama ayarı "pişman olursun.." diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ya offf son bölümde iki tane filler char çıktı, şimdi işin yoksa 5-10 bölüm kahve ülkesi, kola ülkesi vb gibi saçma bir mekanda aynı saçma filler olayları izle: "ama sen de bana benziyorsun!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 herkes narutoya benziyo zaten, ne bicim memleket lan burasi, bi duzun akli basinda adam yok icinde kurt murt olmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 wide screen iyimi oldu kötümü oldu bilemedim acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 niye yaw ? guzel oldu bence =), nesi kotu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 kaymak gibi oldu, sevgili cüce widescreen monitör düşmanı olduğundan kareyi tercih ediyordu herhalde eheh darısı bleach'in başına diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Kartan said: Saske son anda kyuubi'den aldı ama ayarı "pişman olursun.." diye. Pek taktığıda söylenemez en son sanırım itachiye yaptığı jutsuyu yapacakken Orochimaru el koydu olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar