Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben hala acamadım ındırdıgım dosyayı db acıklama yapmıs ama ben yeni dosyada hata veriyor yardım edın

edt:dosyaası calısan biri ftp acsın 2 dakka yada biyere upload yapsın
Mesaj tarihi:
ya bölümün içerik güzel de 10 dk'ye sığardı yani. bakışmalar, yürümeler, bir cümleyi yaya yaya, duraklaya duraklaya söylemeler 10dk tutuyor kafadan.
Mesaj tarihi:
agır cekım yapmıslar 5 dk lık olayı 15 dk yapmıslar ısteselerdı cok rahat sai ve orochimaru arasında olacakları bu bolume koyabılırlermıs 1 hafta bekle sımdı merakla
Mesaj tarihi:
yaw gelecek bölümde sanırsam orochi-sai karşılaşmasını izliycez biras ama mangada bu bölüme bakmadım . bide ben kabutoyla bu yeni hocalarının adı neydi yaw unuttm simid işte mokuton hocanın da savasmasını bekliyodm :D mangadada okumadıgım için son ana kadar baktım öle aha simdi savascaklar ama herif gitti sakuraya yardm etti :D tuhaf dorusu . yok bizim savasmamız gerekmiyor filan dio . tırstı baya :D nese bu bölümü sevdim sayılır gerçi tüm bölümler güzelde cok uzatıyolar yane haftada 2 bölüm filan wersinler o zmn .bi haftaya yetmiyor bu ama yinede ayrı bi havası war .
Mesaj tarihi:
heh ilginçleşti biraz, bakalım ne çıkacak bu işin altından..

cidden bleach'i örnek alıp daha fazla manga materyali kullanmaları lazım ama. vakit öldürme çabaları aşırılaşıyor bazen.
Mesaj tarihi:
Hayret Bişi Ya:D Bu Olaya ancak LOL denir.Bide bizdemı mail atsak bırak şu naruto yu diye...
Neyse verdiğiin linkden indiriyorum.Bayağa bir seeder var.Hızlı iniyo.
Mesaj tarihi:
çocuk sonuna kadar haksız da onlar da çocukla çocuk olmuş, devamlı "bilmemkaçyüzbin kişi takipçimiz var" deyip de sonra dingilce e-mail geldi diye paydos etmek komik.

neyse başkası alsın üzerine aman, eksik olsunlar.
  • Admin
Mesaj tarihi:
DBnin hakkı ödenmez hiçbir sub grup fillerları sublamazken onlar uğraştılar didindiler bize sundular ama bu sene bariz sapıttılar sonucda 5yaşında cocugun yaptıgı birşeyi bukadar kişiye yıkamazsın,olay Turkiyenin youtube banlamasıyla aynı .
Mesaj tarihi:
bu DB ne yapıpta ederiz milleti gıcık ederiz diye düşünüyor, böyle bebelerde ortam hazırlıyorlar işte.

DBnin sitesinde banlanan iplerin altında yazılan açıklamaları bi görseniz o kadar ukalaki.

herifler yaptıgı işin hakkını veriyor ama verdikçede bi tarafları kalkıyor. olmaz böyle iş.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...