Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

yaw gelecek bölümde sanırsam orochi-sai karşılaşmasını izliycez biras ama mangada bu bölüme bakmadım . bide ben kabutoyla bu yeni hocalarının adı neydi yaw unuttm simid işte mokuton hocanın da savasmasını bekliyodm :D mangadada okumadıgım için son ana kadar baktım öle aha simdi savascaklar ama herif gitti sakuraya yardm etti :D tuhaf dorusu . yok bizim savasmamız gerekmiyor filan dio . tırstı baya :D nese bu bölümü sevdim sayılır gerçi tüm bölümler güzelde cok uzatıyolar yane haftada 2 bölüm filan wersinler o zmn .bi haftaya yetmiyor bu ama yinede ayrı bi havası war .
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
DBnin hakkı ödenmez hiçbir sub grup fillerları sublamazken onlar uğraştılar didindiler bize sundular ama bu sene bariz sapıttılar sonucda 5yaşında cocugun yaptıgı birşeyi bukadar kişiye yıkamazsın,olay Turkiyenin youtube banlamasıyla aynı .
Sosyal ağlarda paylaş

bu DB ne yapıpta ederiz milleti gıcık ederiz diye düşünüyor, böyle bebelerde ortam hazırlıyorlar işte.

DBnin sitesinde banlanan iplerin altında yazılan açıklamaları bi görseniz o kadar ukalaki.

herifler yaptıgı işin hakkını veriyor ama verdikçede bi tarafları kalkıyor. olmaz böyle iş.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...