Cuce Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 neyse cocuğu duzeltti en azından adam, sai'de yattara oldu içimin yağları eridi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ya ben hala acamadım ındırdıgım dosyayı db acıklama yapmıs ama ben yeni dosyada hata veriyor yardım edın edt:dosyaası calısan biri ftp acsın 2 dakka yada biyere upload yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Spoiler Cuce, 44. bölümün preview'ı izlemedin galiba henüz? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ben preview izlemiyorum, spoiler vermiyek piliz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ya bölümün içerik güzel de 10 dk'ye sığardı yani. bakışmalar, yürümeler, bir cümleyi yaya yaya, duraklaya duraklaya söylemeler 10dk tutuyor kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Bence beşpara etmez bir bölümdü.ilk 10 dakika gene flash flm fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 agır cekım yapmıslar 5 dk lık olayı 15 dk yapmıslar ısteselerdı cok rahat sai ve orochimaru arasında olacakları bu bolume koyabılırlermıs 1 hafta bekle sımdı merakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Ben beğendim şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Allahım çıldıracam o kadar bekle verdiklerine bak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 gelecek haftaki bölümde de heralde narutonun 20 dkda normale dönüşünü izleriz. bi bölüm daha boşa gitmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 yaw gelecek bölümde sanırsam orochi-sai karşılaşmasını izliycez biras ama mangada bu bölüme bakmadım . bide ben kabutoyla bu yeni hocalarının adı neydi yaw unuttm simid işte mokuton hocanın da savasmasını bekliyodm :D mangadada okumadıgım için son ana kadar baktım öle aha simdi savascaklar ama herif gitti sakuraya yardm etti :D tuhaf dorusu . yok bizim savasmamız gerekmiyor filan dio . tırstı baya :D nese bu bölümü sevdim sayılır gerçi tüm bölümler güzelde cok uzatıyolar yane haftada 2 bölüm filan wersinler o zmn .bi haftaya yetmiyor bu ama yinede ayrı bi havası war . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 umm arattım ama bulamadım, yeni topicte açmayayım dedim. Acaba narutonun 4. filmi ne zmn düşer bizlere bilen war mı? teşekkürler şimdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ekmek cıktıı narutoshippuden44 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 heh ilginçleşti biraz, bakalım ne çıkacak bu işin altından.. cidden bleach'i örnek alıp daha fazla manga materyali kullanmaları lazım ama. vakit öldürme çabaları aşırılaşıyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Direk link bulup çekmek lazım bunu şimdi... İzleyelim hemen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 cok bos bolumdu ya zaten boyle olacagida belliydi hic bisey vermediler bu bolumde yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Cocugun biri Dbye mail atıp küfür etti diye 45. bölümü çıkarmayacaklarını açıkladılar :S ZOMG Naruto 45 şuan sublı tek versionu fena değil çözünürlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Hayret Bişi Ya:D Bu Olaya ancak LOL denir.Bide bizdemı mail atsak bırak şu naruto yu diye... Neyse verdiğiin linkden indiriyorum.Bayağa bir seeder var.Hızlı iniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Eah, DB cılkını çıkarttı artık ama. Sular kesikti, bu hafta sublamıyoruz falan demeye başlayacaklar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Bayağı komik bir sonuç evet.Gerçi çıkarmayarak çocuğun tepkisin haklı çıkarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Eh ortalama bir bölümdü.Actıonsız,Flashbackli,Bol Konuşmalı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 çocuk sonuna kadar haksız da onlar da çocukla çocuk olmuş, devamlı "bilmemkaçyüzbin kişi takipçimiz var" deyip de sonra dingilce e-mail geldi diye paydos etmek komik. neyse başkası alsın üzerine aman, eksik olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 DBnin hakkı ödenmez hiçbir sub grup fillerları sublamazken onlar uğraştılar didindiler bize sundular ama bu sene bariz sapıttılar sonucda 5yaşında cocugun yaptıgı birşeyi bukadar kişiye yıkamazsın,olay Turkiyenin youtube banlamasıyla aynı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 zomg den seyrettım ve goruntu kalıtesı ıgrenc geldı eger db cıdden sub yapmassa bana baska kaynak onerın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bu DB ne yapıpta ederiz milleti gıcık ederiz diye düşünüyor, böyle bebelerde ortam hazırlıyorlar işte. DBnin sitesinde banlanan iplerin altında yazılan açıklamaları bi görseniz o kadar ukalaki. herifler yaptıgı işin hakkını veriyor ama verdikçede bi tarafları kalkıyor. olmaz böyle iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar