jacabo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 of persembe gelmezki simdi =) keske ogrenmeseydim gunu ara ara girip baksaydim dattebayo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Cuce said: japoonyada perşembe 7 de cıkıyo, hayvanlar prime time'da oynatıyo anime'i.... ne güzel memleket işte! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ikinci dönem direk japonca aliorum okulda. devam ettirirsem kaparım 1-2 seneye mezun olana kadar. Sonra japonyadayım! xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Cuce said: japoonyada perşembe 7 de cıkıyo, hayvanlar prime time'da oynatıyo anime'i.... Bones animeleri bir kaç senedir CUMARTESİ prime time da oynuyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 bu bölüm güzeldi gerçekten . kaç haftadır bosa geçen 20 dkdan sora sonunda güzel bi bölüm gördük . orochimarunun gelmesi , naruto - sakura - sai nin ortama gelmesi vs cok hoştu. saten bu bölümde olmadı haftayaki bölümde büyük savasın baslıyacagını tahmin ediodum 2 haftadır filan . haftayaki bölümde ... ama benim aklıma bişi takıldı . bu mangada 4-5 bölüm sora filan tam kyuubi haline dönüşüyor . yane savas basladıktan baya sora o hale dönüşüyor. ama haftayaki bölümün fragmanında dönüştügü gözüküyor. bu savasın 4-5 bölüm filan sürmesini istiyor ve bekliyordm :D inş en azından 3 bölüm falan sürer. hasret kaldık actiona :P ayrıca sunuda söylemek istiyorm bu animeyle ilgili , asırı komik zamanlar geçirmeme yarıyor okulda . sınıfta narutoyu bilen kimse yok :P bi arkadasa bahsediom o anladı biras . nese millete narutoyla ilgili seyler diom . önümde oturan kıza derste sana kunaimi yolliyim shurikenmi diorum . bişi anlamıyor dogal olarak . sora bi güzel acıklamasını da yapıyorm . işte shuriken yıldız seklinde kunaininde ucu üçgenimsi bi sekilde ve cok sivri filan diorum . hala anlamıyor bişi :D ama diye diye alıstı artık . hatta ögrendi shuriken diyince yıldız diyo vs . :P ayrıca aynı kıza geçen gün biliyomusun akatsukinin ajanı kabutoymus diyorum . yine bişi anlamıyor :D sora sen sakuramı olcan ino mu hinatamı ... diorum . ardından da sen sakura ol o pembe saçlı hem kodumu oturtuyo , heal basıyor ( milleti iileştiriyor ) vs... diorum . yada istersen ino ol elini söyle yapıp ( ellerini birleştiriyo ya onu gösteriyorm :D ) milletin zihnine giriyor diorum . sora hinatanın byakuganı war diorum ( ardından zorla ona byakugan dedirtiyorm ) . yok işte tenten silahlarla ilgileniyor . bir sürü silahı var vs. diorum. işte kısaca tüm sınıfa zorla da olsa istemiye istemiye de olsa narutoyu tanıttım . yawas yawas ögreniyolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Gerçi izlemeyen kalmamıştır ama yine de spoiler kullansan bazı yerlerde iyi olurmuş, bunun dışında sen o kıza vurulmuşsun :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 spoilerin içinde yazdığın spoiler abi, ama manga spoilerı buraya yazmıyoruz spoile içinde bile olsa, buraya yazarken manga yokmuş gibi davranıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 abi kızlara naruto geyii mi yapılır =) hele alakası yoksa aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 bu kadar cileni cekiyosa o vurulmustur bence... abi benım bölümde bi kac kız var animeci klasik, bi tanesi saskeci yaparrım zulum zulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Abi nasıl bir sabır var da takip ediyorsunuz bunu hafta hafta ya? Sasori + Deidara savaşlarının olduğu bölümler benim ömrümü yedi, kanser oldum. 10 bölüm falan vardı elimde, açıyorsun hikayeyi 3'e bölmüşler, Sakura'yla teyze arada aksiyona giriyor, Naruto'yla Kakashi o bölümlerin yarısından çoğunda ağaçlardan sektiler, Guy'ın grubu da aynı şekilde kendi replikalarıyla kapıştılar. Resmen kanser etti beni, her bölüm aynı şey oluyor, hiçbir enteresanlığı da yok ve kısacık bölümler. 2 bölüm güzel oluyor 10 tane inanılmaz sıkıcı bölümden sonra sadece ama nereye kadar be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ama artik kopuyor sanki olay cunku 1. bolumun basindaki o kisa sasuke li yere de geliyorlar az kaldi yani gerci bu 40 daki savas bi 20 bolum surer ama olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 yaw yok öle seyler arkadaslar :P tek bana olsa hade tamam ama bi ark daha war onunla birlikte deli edioz kızı. ikimizede olcak deil herlde :P nsl dayanıyo bnde bilmiyorm . gerçi dövüyo filan arada ama olsn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 orochimaru savaşı fazla bölüm sürmez gibime geliyor. nede olsa naruto kyuubiye dönüşecek. yaracak ortalıgı. bakınız deidara savaşı neden 243094 bölüm sürdü? e naruto kyuubiye dönüşmediği için. anca 10 bölüm sonra dönüştü onda da kakashi hemen dispelledi uyuz oldum. kyuubi olduktan sonra en kralı gelse savaş 2 bölüm sürür anca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Cıngar çıkıyor cıngar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 bu arada yeni farkettim, 24-26 arasında farklı bi intro var ama muzik aynı, 27de bundan da farklı bi intro var, yine muzik aynı, yalnız goruntuleri tanımadım ya, yani manga'yı da okudum full da hic gormedigim karakterlerle aksiyonlarla dolu intro'lar =), nereden bu goruntuler bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 bahsettiğin sanırım Naruto Shippuuden Movie. japonyada çıkalı çok oluyor ama dünya piyasasına düştümü bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Yanlış hatırlamıyosam o bi süreliğine konulmuştu ve OAV'lardan geliyodu. Mangada serinin sonu geldi nerdeyse, öyle tipler çıkmadı hiç; senin de dediin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 dımdım dımdım dımdım dımdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 sorunlu bir çocuk koymuşlardır gene, naruto çocuğu kendisiyle özdeşleştirir ve çocuğun aklı başına gelir. the end. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 az kaldi 40 in dusmesine heycanla bekliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 lütfen, 40-41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 saat kaç gibi düşer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 4-5 civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 beklemedeyim torrent e atip yatcam =) kalkincada zevkin doruklarina ulascam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 hadı delikanlı bi coder yazsın biprogram, direk update olduğunbilgisyar torretnı cekip naurto indirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar