Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yalnız naruto ne kas yapmış öle, kolsuz yeleğide giydi böle yemek yerken falan öküz gibi duruyodu.

o sahneye bende bittim daha cok böle sahneler bekliyoruz anime'den
Mesaj tarihi:
Güzel olmasına güzel , koparıcı derecede komik olmasına komik bir bölümdü , ama buradan bir kez daha yapımcılara sesleniyoruz : İyi hoş Ougi bölümler yapıyorsunuz , ki verilen aralardan sonra bir kaç hafta üstüste olması gereken bir şey bu , bari içine daha fazla aksiyon katın. Bizim gibi manga - anime bir arada götüren insanları da böyle bir hafta ' Acaba bu bölümde başlıyor mu kapışmalar ' sorularıyla bırakmayın.. Vallahi Sakura , Sai'nun suratına indirince yumruğu kalbim küt küt attı , bir an ' Yoksa ... ' dedim..
Mesaj tarihi:

casus

%1500 kabuto çıkacak zaten intro'da var kaç bölümdür ehe

gelecek hafta da 10dk pusuda beklerken flashback seyredecekmişiz, kabuto kapişonu indirip bölüm bitecekmiş hissi var (:P)

Mesaj tarihi:
narutoda binlerce böle bölüm var. Ben tabi 200 bölümü birden izlediğim için bu tarz bölümleri izleyip hemen bi sonrakine geçiodum o yüzden üstünde düşünmüodum. Şimdi her bölüm için 1 hafta bekliorum. Bu bölümü izleyip dier bölüme de geçemediğim için hemen daha çok batio bu tarz bölümler. O yüzden söylenmiorum gayet normal bi bölümdü. Yavaş yavaş build up ediolar işte. çat die köprüye gelip adamla kapışsalar ne anlamı kalır.
Mesaj tarihi:
her 2 dkda 1dklık flashback vermek ne anlam veriyorsa.Şu yoldaki konuşmalarin hepsi gerekliydi ama bunları yaklaşık 2 bölüme sığıdırabilirlerdi ama 5-6 bölümdür boş boş geziyorlar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...