Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yalnız naruto ne kas yapmış öle, kolsuz yeleğide giydi böle yemek yerken falan öküz gibi duruyodu. o sahneye bende bittim daha cok böle sahneler bekliyoruz anime'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yaniz o sahne gercek olsa gariban hinata heralde kapten giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yalnız sai bölümün başında süper tespit yaptı sasukeyle ilgili takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Güzel olmasına güzel , koparıcı derecede komik olmasına komik bir bölümdü , ama buradan bir kez daha yapımcılara sesleniyoruz : İyi hoş Ougi bölümler yapıyorsunuz , ki verilen aralardan sonra bir kaç hafta üstüste olması gereken bir şey bu , bari içine daha fazla aksiyon katın. Bizim gibi manga - anime bir arada götüren insanları da böyle bir hafta ' Acaba bu bölümde başlıyor mu kapışmalar ' sorularıyla bırakmayın.. Vallahi Sakura , Sai'nun suratına indirince yumruğu kalbim küt küt attı , bir an ' Yoksa ... ' dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 en güzel memişlerde hinatadaymış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 harbi güzel hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 valla bidaha bak çünkü en kralı ramencinin kızı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ahah ramencinin gızı huauaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 google'da akatsuki'yle ilgili resim arıyodum, buna rastladım, koptum feci =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 buyuk spoiler benden uyarmasi harbiden buyuk spoiler Itachinin pipisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 sasukenin abisinden de o beklenir zaten xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 sen kacırmıssın tabi, fillerların sonralrına doru, dattebayo intro sonunda ki mesajlardan birine itachi has no penis yazmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 haaa, bu itachi-gay geyiği buradan mı cıktı yaw =), ben de nereden cıktı diyodum eheheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Yalan mı,itachi'de var bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 hehe o karikatürün son kısmı süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Db Naruto 38 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Direct Download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 casus %1500 kabuto çıkacak zaten intro'da var kaç bölümdür ehe gelecek hafta da 10dk pusuda beklerken flashback seyredecekmişiz, kabuto kapişonu indirip bölüm bitecekmiş hissi var (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 kabuto da ne elemanmis yaa ultimate spy gibi bisey ama sasoriye sadik kalirmi bilemicem bici bici yaparken sehevt dolu bakislarla izliyordu erochimaruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 casus intro da orochimaru da gozukuyor tuzak mı abaca? cunku orochımaru sasori nin sand dakı casusunu bı sekılde kendı ıcın kullanmıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 abi bu ne yaaa 22dkka koskoca 22dk bir cacık olmadı.Boş beleş bi bolum.Butun bolum elım sag ok tusundaydı.5 er sn kaydırarak izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Bu ne ya bu ne biçim bölümdü. Oturdum ağladım resmen bölümü indirirken harcadığım zamana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 narutoda binlerce böle bölüm var. Ben tabi 200 bölümü birden izlediğim için bu tarz bölümleri izleyip hemen bi sonrakine geçiodum o yüzden üstünde düşünmüodum. Şimdi her bölüm için 1 hafta bekliorum. Bu bölümü izleyip dier bölüme de geçemediğim için hemen daha çok batio bu tarz bölümler. O yüzden söylenmiorum gayet normal bi bölümdü. Yavaş yavaş build up ediolar işte. çat die köprüye gelip adamla kapışsalar ne anlamı kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 +uuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 her 2 dkda 1dklık flashback vermek ne anlam veriyorsa.Şu yoldaki konuşmalarin hepsi gerekliydi ama bunları yaklaşık 2 bölüme sığıdırabilirlerdi ama 5-6 bölümdür boş boş geziyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar