Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Sasuke tam bi X( (burda sansür girdi). Yaoi, shounen-ai hayranı fanboylar fangirller bayılıyolar SASKE KUNNN (hatta SASKE TAAAAAN) diye falan, zavallı, iyi kalpli Naruto da şamaroğlanına döndürülüyo yok rasenganı 5 tane elinle birden anca yapar, yok kendisi bi moka yaramaz da bütün gücü içindeki bijuudan gelir bilmem ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 sasuke'ye hayran insanları hiç anlamıyorum anlamicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 gelecek bolumden kesıtlerde agır abı shıno yu gordum narutoyla bıseyler konusuyordu galıba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ya ben daha seriye ilk basladiginda daha kil olmustum narutomu ana akrakter yoksa saske mi belli degildi devamli artislik yapar cool um ben nihohaha modunda milelti ezer lee geldi saske ile ilgilendi gaara geldi bi artislik yapti filan narutoya bebe muamelesi saske ye agir abi sinava girerler herkes saskenin pesinde saske sole saske bole bir numarali rookie e ulan serinin ana fag i erochiamru cikar narutoya absar yumrugu saske ile ilgilenir mark verir naruto horul horul uyurken herkesi saske kurtarir "BOOOOOO KARIZMAYIM GUCLUYUM ULEN" modunda bu zirtapozun yuzunden naruto yu gectim sakura "saske kuuuuun <3" dan abska bir karakter ozelligi olmiyan dekorasyona dondu aha sacin ikesti dagiticak dedik tik yok sinavlar basladi saske elemani yedi resmen naruto osurarak kazandi anca kakashiye taparken ben adam gitti narutoya closet pervert ebisu yu ayarlamis sinava calistirmak icin kendisi saskeyi calsitirirken ki basitleri calis faydasi olur gibi lame ass bi yorum yapip kacti saske yi calistirmaya ve sonra narutonun benim icin basladigi bolum geldi ero-sennin cikti bala bunu calistirdi biraz yoksa hala naruto 299 tane kage bunshin cikarip DIS IS KONAHAAA! diye salak salak dalan bi tip olucakti finallere baktik herif son dakikada siyahalri cekmis KARIZMAYIM ULEN diye girdi chidori ogretmis kakashi buna bide OOOOOOOOOOO herkes sokta gariban sakura sadece izliyor sonra bu salak gaara nin pesinden gitti narutoya aman tutun bu salagi geri getirin gaara oldurur bunu simdi diye mission verdiler resmen aksine bu salak GUC ISTIYOM HULEEEN modunda emo emo kendi olmiyan kisiliginin altinda ezilirken naruto geldi tajuu kage bunshin cikardi saske nin gozler acildi yerde salak salak yapip yilanli fetish fantazileri kiurarken sonra gamabunto ciktiginda saskenin surat en sevdigim versiyonuna donustu naruto henge ile kyuubi ye donusunce bu salak anca asagidan bakip "nasil benden guclu olur bu leeen ben daha guclu olmam alzim uber adam benim burda daha pipisiz abimi kescem T_T" moduna girdi sonra pipisiz itachi kasabaya donunce narutoyu arioz biz modunda simdiye akdar ayni artisligin hep narutoya "saskeyi arioz sen bi bok degilsin" modunda yapilmasinda alisan bu egomanyak gaza geldi itachi bunu dovdu bi guzel (oh elelrine saglikda oldurseydin keske)bu iyice complex yapti "huleeen naruto ile ilgilenen biri cikti olamaz bu serinin adi saske olmali ben mesihim uleeen herkes bana baksin!" gitti narutoya satasti salak kapistilar naruto bunu azdaha WTFPWNED yapicakken kakashi kurtardi salak hala chidori daha buyuk hasar vermis onla ovunurken asaga bi indi rasengan daha gucluymus onu ogrenince cinleri atti kakashi bunla babasi gibi konusup super bir cumle kurduktan sonra embesil gitti erochimarunun gay barinda calisan gaylere guvendi zaten kuruyordu yilan fantezileri bizde embesil gibi kac bolum narutonun bunun pesinden kosmasini izledik gariban sakura serinin ana hatunu modundan commonerliga itilmis zaten ve adam son boku valley of the end de yedi anime tarihinde yok boel bir cumle "YU TING YU AR SIPESIL? AY EM MOR SIPESIL DEN YU HULEEEEEEEN" yok yani bi insan retard olurda bu kadarmi olur lan paticikte uye olsa bonzi avatarini coktan haketmisti zaten patide klan ozelligi olsa direk kurcam SS klanini SASKE SUX saske ye ve onla beraber butin ibibik kendini bi bok sanan uchiha lara kafam girsin oh be icimi doktum sabahtan beri okudukca amerikanyali salakalrin saske hayranlikalri deli etmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 rofl off süper ya bunu ingilizce'ye çevirip bilumum foruma koyacaksın ama türkçe deyimler olmaz. şahane özet. ya shippuuden'i güzel yapan şeylerden biri daha sasuke'nin halen çıkmamış olması ortaya. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Viktor sonunda kadar arkandayız yürü be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Viktor (tu) (tu) (tu) (tu) Saske fanları gelip okuyup ibret alsınlar. SASKE ÖLMELİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 işte budur yanı uhumu dile getirmişssin, koca 150 bölümde delikanlılığı 2, 3'ü gecmiyen saskenın ibişliğinin sınırı yok resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 aynen,hepimizin ortak nefretini kusmuşsun saskeye karşı arkandayız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 helal viktor. ahah süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yok yani ilk ve orta dereceli okullarda cocukalrin kisiliklerini gelsitirmeye yardimci olmak acisindan gosterilmeli naruto cocuklar bakin kisiliksiz olursaniz bu salak gibi, erochimaru ve yilanlari tecavuz eder diye gerci bu salak isteyerek gitti orasi ayri olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 gözlere bak nassı kesiyo arkadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Victor helal arkandayız...İçimizdekileri söylemişsin aynen."I'm more special than you" ne demek cidden.Egoist manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Viktor,izninle seni saske saks grubunun sözcüsü olarak seçmek istiyorum.nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 32 yi indirebileceğim direk bi link ya da online izleyebiliceğim bi yer söyleyebilir misiniz? şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Dattebayooo torrent programın varsa indirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 DB Megaupload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 42. bölümdeyim... Azimle izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 torrent programım yok malesef youtubedan izledim ama teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sakın naruto shıppuuden patrol 33 u dattebayodan cekmeyın adamlar baska bır anıme koymuslar naruto yerıne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 zaten koskoca [YHBT] var başında. You Have Been Trolled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Yani bu hafta da mı naruto yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Eh ama...Bırakıyorum animesini filan,nerden buluyorduk mangalarını narutonun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 an ıtıbarıyle ıcerden "lann bu naruto deıl lan bunee" seklınde bagrıslar gelıyor vee "ulann kardes kardese bunu yapar mı?" seklınde devam edıyor aboww cok pıs kufurler basladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar