Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Sasuke tam bi X( (burda sansür girdi). Yaoi, shounen-ai hayranı fanboylar fangirller bayılıyolar SASKE KUNNN (hatta SASKE TAAAAAN) diye falan, zavallı, iyi kalpli Naruto da şamaroğlanına döndürülüyo yok rasenganı 5 tane elinle birden anca yapar, yok kendisi bi moka yaramaz da bütün gücü içindeki bijuudan gelir bilmem ne...
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben daha seriye ilk basladiginda daha kil olmustum
narutomu ana akrakter yoksa saske mi belli degildi

devamli artislik yapar cool um ben nihohaha modunda milelti ezer

lee geldi saske ile ilgilendi
gaara geldi bi artislik yapti filan narutoya bebe muamelesi saske ye agir abi
sinava girerler herkes saskenin pesinde saske sole saske bole bir numarali rookie
e ulan serinin ana fag i erochiamru cikar narutoya absar yumrugu saske ile ilgilenir mark verir
naruto horul horul uyurken herkesi saske kurtarir "BOOOOOO KARIZMAYIM GUCLUYUM ULEN" modunda

bu zirtapozun yuzunden naruto yu gectim sakura "saske kuuuuun <3" dan abska bir karakter ozelligi olmiyan dekorasyona dondu aha sacin ikesti dagiticak dedik tik yok

sinavlar basladi saske elemani yedi resmen naruto osurarak kazandi anca

kakashiye taparken ben adam gitti narutoya closet pervert ebisu yu ayarlamis sinava calistirmak icin kendisi saskeyi calsitirirken ki basitleri calis faydasi olur gibi lame ass bi yorum yapip kacti saske yi calistirmaya

ve sonra narutonun benim icin basladigi bolum geldi ero-sennin cikti bala bunu calistirdi biraz yoksa hala naruto 299 tane kage bunshin cikarip DIS IS KONAHAAA! diye salak salak dalan bi tip olucakti

finallere baktik herif son dakikada siyahalri cekmis KARIZMAYIM ULEN diye girdi chidori ogretmis kakashi buna bide OOOOOOOOOOO herkes sokta gariban sakura sadece izliyor

sonra bu salak gaara nin pesinden gitti narutoya aman tutun bu salagi geri getirin gaara oldurur bunu simdi diye mission verdiler resmen aksine bu salak GUC ISTIYOM HULEEEN modunda emo emo kendi olmiyan kisiliginin altinda ezilirken naruto geldi tajuu kage bunshin cikardi saske nin gozler acildi yerde salak salak yapip yilanli fetish fantazileri kiurarken

sonra gamabunto ciktiginda saskenin surat en sevdigim versiyonuna donustu naruto henge ile kyuubi ye donusunce bu salak anca asagidan bakip "nasil benden guclu olur bu leeen ben daha guclu olmam alzim uber adam benim burda daha pipisiz abimi kescem T_T" moduna girdi

sonra pipisiz itachi kasabaya donunce narutoyu arioz biz modunda simdiye akdar ayni artisligin hep narutoya "saskeyi arioz sen bi bok degilsin" modunda yapilmasinda alisan bu egomanyak gaza geldi itachi bunu dovdu bi guzel (oh elelrine saglikda oldurseydin keske)bu iyice complex yapti "huleeen naruto ile ilgilenen biri cikti olamaz bu serinin adi saske olmali ben mesihim uleeen herkes bana baksin!"

gitti narutoya satasti salak kapistilar naruto bunu azdaha WTFPWNED yapicakken kakashi kurtardi salak hala chidori daha buyuk hasar vermis onla ovunurken asaga bi indi rasengan daha gucluymus onu ogrenince cinleri atti

kakashi bunla babasi gibi konusup super bir cumle kurduktan sonra embesil gitti erochimarunun gay barinda calisan gaylere guvendi zaten kuruyordu yilan fantezileri

bizde embesil gibi kac bolum narutonun bunun pesinden kosmasini izledik gariban sakura serinin ana hatunu modundan commonerliga itilmis zaten
ve adam son boku valley of the end de yedi
anime tarihinde yok boel bir cumle

"YU TING YU AR SIPESIL? AY EM MOR SIPESIL DEN YU HULEEEEEEEN"

yok yani bi insan retard olurda bu kadarmi olur lan
paticikte uye olsa bonzi avatarini coktan haketmisti

zaten patide klan ozelligi olsa direk kurcam SS klanini

SASKE SUX

saske ye ve onla beraber butin ibibik kendini bi bok sanan uchiha lara kafam girsin

oh be icimi doktum
sabahtan beri okudukca amerikanyali salakalrin saske hayranlikalri deli etmisti
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...