Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

kakashi ve narutonun deidarayı kovaladıgı 10 bölüm, team gai ve sakuranın kakashilere yetişmesi sadece 1 bölüm. bitek bura saçma geldi. onun dışında harika bi bölümdü. naruto kyuubi çakrasını çıkarırken çalan müzik ağlatıyodu valla beni. bu kadarmı güzel olur. deidarada neymiş öyle yaa. herifi zapt etmenin tek yolu kafasını uçurmak heralde :).

her ne kadar mangayıda okusam bu bölümden sonra 18 ekimi sabırsızlıkla bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen ayın başında sardım oturup tamamını izledim ama abi insan 10 bölüm ağaçların üzerinde zıplamazki iyi güzel gayet gaz varda biraz halt yemişler alem bir bölümde bir macera işliyor bunlar flashbackten abuk subuk ara olaylardan bir macerayı yayıyorlar 25 bölüme ayıp bu kadarıda.

Ben dönüp Kenshin izlicem vazgeçtim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ben de resmen kaldıramadım naruto'yu başliyim dedim madem herkes izliyor.

Ama bir combat desen 10 bölüm sürüyor. Her bölümün yarısında bi önceki bölümün kapışmalarını gösteriyor. Sonra bi de her saniye "seyircilere" hareket açıklıyorlar ki adam karizma olsun. Herkes birbirine karizma yapio.İşte şöle yaptım böle ettin sen bunu yaptın bunu şunu şöle düşündüm. Adam bıçağı dayamış herifin boynuna. On saat tarihten bahsediolar falan. Bir hareket yapio, teker teker bütün karaktlerin tepkisini gösterio falan filan derken alt f4 le sona erdi :P
Sosyal ağlarda paylaş

guzel bolumdu en azından actıon olayı bı surelıgını kapandı gıbı goruluyor artık olaylar sonucu ortaya cıkan gercekler ısıgında hıkayenın dahada derınlesecegı anlasılıyor bır dahakı bolumu merakla beklıyorum acep yenı gorevlerı ne olacak

ılerkı bolumlerde kapanıs gıbıyse bayagı gulecem anlasılan
Sosyal ağlarda paylaş

Kapanışa bayıldım ben. Baya güldürdü beni açıkçası. Ama harbi spoilerı abartmışlar biraz.

Onun dışında, güzel bi bölümdü. 10 bölümlük salt koşuşun ardından iyi geldi. Hem, sonraki bölümlerde hikaye anlatılacakmış onu da öğrendik. Hatta 23'ünde çıkıyo biliyodum, bu hafta çıkıyomuş onu öğrenmiş oldum çok mutlu oldum :P

[ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 20:16 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

izledik ama bir yumrukta bitti hiruko sonuçta. :p

ya iyi güzel bölümdü de böye sürüye sürüye, 5dk önce gösterdiği sahneye flashback yapa yapa geçen bölümün sonuna sığacak olaydan koca bölüm çıkardılar gene. sai'yi filan tanıtacaklar sandım ama tahminimin ötesine geçtiler yani heh
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...