fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 anakonudan bağımsız bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 shippuden'de degil de normal naruto konusunda sorsan daha iyi olurdu. naruto, pek cok anime gibi, mangasina (cizgiromanina) bagli bir anime. yalniz, bir bolumden sonra anime mangaya yetisiyor ve bir nevi narutonun ilk bolumu sonlaniyor. yalniz bu sirada manganin ilerlemesi ve cizilecek konu olmasi icin animede abuk subuk kisa kisa olaylara yer veriliyor. aradaki zaman boslugunu doldurmak icin yapildiklarindan "filler" deniyor. daha sonra anime yeni bolum olan naruto shippuden serisi ile mangadaki kaldigi yere yani aradan 3 yil gecmis ve naruto 15 yasina gelmis haliyle geri donuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 yani 135 den sonrakini izlememe gerek yok ondan sonra Shippuuden e baslasam pek sorun olmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 yok olmaz sen direk mangaya başla xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 manga olayı iyi de yerini tutmuyor gene anime'in, 135'ten direkt shippuuden'e geçebilirsin. 135-220 arası tarihin muhtemelen en büyük filler'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 işkence çeker gibi animede izlenmez ki xD huzur mangada içten içe komplo kurar şipuden e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 yani demin mangasında shippuuden 26. bölümün olduğu yere baktım, anime'de seyrettikten sonra çok yavan geldi. manga okuyana lafım yok da aksiyonlu kısımlarda aynı tad olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ilk basta oyle oluyor. "la manga da okunur mu beee" diyorsun. ama zamanla manganin _dilini_ anlamaya basliyorsun ve daha cok zevk veriyor. sayfalari gecerken "ya simdiki son sayfa olmasin" diyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 yooo, manga okunur ama evet, aynı keyfi vermiyor. hatta ne yalan söyleyeyim spoiler okumuş gibi hissettiğim bile oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 tuvalette okunmiyan mangaya manga demem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 beni de artik animeyi izlerken "pfff" edasi aliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 oturdum baştan sona izledim shippudenin şimdiye kadar çıkan bölümlerini. Ama niye izledim hiç bir fikrim yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 animesi tataksada izlenmiyor yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: bence klonlara ayıp ettıler onlarda en az bır flashback hakketmıslerdı en azından acıların cocugu klon gaı,klon neji vs.. olması gerekırdı ahahaha abi bencede ama ben seyretmedim yinede katıtılıyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 [spo]ayrıca guy senseyin bir o tepeye bir diğerine sonra yine aynı şeyleri aynı animasyonla defalarca tekrar etmesi rezil bir durum oldu sırf naruto hatrına izliyorum yahu [/spo] [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 01:58 tarihinde, Ninlempis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Kesinlikle Katılıyorum Son yoruma Bende Gıcık Oldum o Sahneye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ee hala ses yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 tentenden sikildim ya ninja mi uo da blacksmith skilli kasan adam mi anamadim dagger mace paso silah uretiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 tenten tırt kalmaya mahkum bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Tenten ölsün gebersin zaten. Bi tane seven adam görmedim. Bak, son bölüm çıkmamış sinirimi de ondan çıkardım iyi oldu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bu arada son bolum yayınlanmadımı yoksa dattebayomu cıkarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Yayınlanmış olması lazım aslında. Belki DB geciktirmiş, uzun bölüm olcaktı çünkü bu seferki. Bilgisi olan varsa aydınlatır muhtemelen. Bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 said: No Naruto Release Today 2007/09/28 Due to circumstances beyond Dattebayo's control, there will be no release of Naruto Shippuuden today. There is currently no estimate for the release of this episode. Asking about release time in feedback will result in immediate and permanent BAN. Additionally, Naruto Shippuuden will not air again until 10/18/2007 as stated in this weeks episode. The next two weeks Dattebayo will release Pitagora Switch in place of Naruto. This is not a troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 dattebayonun dışındaki sebeplerden dolayı bu hafta naruto yok demiş dattebayo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 altyazısız izlemek isteyen varsa; http://www.youtube.com/watch?v=Y2fPq7cBc8g http://naruto.animetengoku.com/animetv/animes/Naruto_Shippuuden_29-30.html torrent; http://rapidshare.com/files/58812294/_mininova.org__Naruto_29-30.torrent.html [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 12:20 tarihinde, Krusty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar