Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 [spo]vay be sasori usta öldü en sonunda, en sonunda öyle bitmesini istedi yani :/ bakalım casusu kimmiş, dörtgöz çıkıyormuş bir de. yalnız o casusları kukla gibi oynatabilmesi de oturaklı bir teknik hayli, yazık oldu o yeteneğe[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 [spo]Hepsinin sharinganları aynı 3nokta(hatta sasuke vs narutoda sasukenin 3noktayı nasıl aldıgını goruyorduk).Kakashi ve itachinin mangekyou sharinganlarının birbirlerinden farklı olmasının nedeni başka onuda önümüzdeki bölümden sonra tartışabilecez Klasik 3 nokta itachi mange sharingan kakashi mange sharingan [/spo] [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 19:38 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 [spo] Açıkcası , her ne kadar kendinden fazlasıyla nefret ettirmiş bir karakter olsa da , Sasori ölürken gösterilen flashbacklerde içim gerçekten cız etti. Hele o anne ve babasına el salladığı yerdeki masumiyet ... Sonuçta Shippuuden'in belki de şu ana kadar ki en sağlam dövüşlerinden birini izledik.. artık Narutonunkileri heyecanla bekliyor ve mangaya da direnmeye çalışıyorum artık ne diyim.. [/spo] [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 00:11 tarihinde, -Deno- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 [spo]isin guzel yani bolum 1 de hicbi halta yaramayan zavalli sakurayi ole bi buffladilarki imba oldu kizcagiz :P harbiden sakura rullaz[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 hehe ben yeni izlemeye başladım naruto yu gerçekten cok güzel birşey bunca zaman nasıl izlememişim şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Farkinda misiniz sasori hakkinda söylenecek birçok sey var.Misal: [spo]Kendini kuklaya çevirip tamamen duygusuz birine çevirmesi anne baba özlemine karsi yaptigi birsey olabilir.Ayni sekilde kendini ölümsüz yapmasi fikri ve birilerini beklemekten nefret etmesi(daima anne ve babasinin shinobi görevlerinden dönmesini beklemesi) birbiriyle uyusuyor.Kisacasi Narutodaki en iyi olusturulmus karakterlerden biri bence ,naruta saske,lee filan hikaye...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 şşşş lee'ye laf yok, ama sasori iyi bi villian orası kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ibis itachiden iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 [spo]gecen haftaki bolume gore bayagı bı sonuk gectı ama sasorinin orochimaru hakkındaki spoilerı icin bile seyredılmeye degerdi kakashi ye sharinganı olen en yakın arkadası vermıstı belkı bu yuzden mange. sharingan'a sahıp olabılmıstır[/spo] ben anımeden takıp edıyorum mangayla arada cok bolum var mı? bu arada haftaya naruto yok 13 eylul de yeni bolum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 mangaylan arasında baya bölüm var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Açıkcası buraya mı yazsaydım , Naruto Manga bölümüne mi yazsaydım emin olamadım ama hazır lafı açılır gibi olmuşken fikrimi belirteyim , bence her zaman anime ve mangayı aynı anda götürmek en iyisi. Neden diye sorucak olursanız , birincisi mangalarda genellikle kavga / aksiyon / savaş kısımları daha hızlı geçilip , genel bir çizgi ile devam ediyor. Bir diğer neden , gene kişiden kişiye göre değişir tabi , animein daha soluksuz bir biçimde ilerlemesi. Misal , Narutoya , Bleache ya da herhangi başka bir mangası olan animeye yeni başlamış biri olsanız , manga okurken alacağınız tatmin olma duygusu ve heyecanı , animedeki kadar alamazsınız. Ha bir de bana göre en önemlisi , Naruto başta olmak üzere bir çok animei çarçabuk bitirmemek. Yani manga şu an 368. bölümde ve aldı başını gitti. Şimdi onu okumuş olsam animeden o heyecanı nasıl alıcam da falan da filanda.. Kısacası manga ve anime ikilisini birlikte yürütmek en iyisi gibi gözüküyor bana.. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 23:56 tarihinde, -Deno- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 28 çıkmadı mı hala yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bu hafta yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mangaya geçmeye karar verdim. Shippuden mangada kaçıncı bölümden itibaren başlıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 239 kakashi gaiden 245 part 2 (anime adıyla shippuden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Kakashi Gaiden'i de okumanızı tavsiye ederim ben. Kakashi hakkında bi sürü şey öğreniliyo. Ben animede gerçekleşmemiş olayları mangadan öğrenmekten çekinmiyorum şahsen. "Oho mangada çoktan okudum ben, animeden aynı zevkli almam" diye düşünmüyorum. Aksine, hem mangada verilmesi güç görsel/işitsel efektler olduu için, hem de çifte dokuş yaptırdıı için anime'yi izlerken daha çok zevk alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 manga fiziksel okuyabilsem zevk alicam ama bilgisayarda bisey anlamiyorum DS icin manga reader yapiyorlar onu bekliyorum atarim 5-6 tane giderim krallar gibi tuvalette okurum :P tuvalette okunamayan manga manga degildir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 boşaltım jutsusu mu geliştireceksin? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Yukarıda söylediklerime ek olarak bir de Kojirah +1 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bu hafta 2 bölüm birden diyorlardı ama daha bi hareket yok sanırsam.Haberi olan varmı.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 tek bölüme benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 [spo]oh be nihayet attack of the clones bitti, öldürmeleri sasori ustadan uzun sürdü yuh diyorum. biraz abuk oldu gerçi, ne bileyim gate filan aç daha kuvvetli olmaksa mesele sırf. neji yalnız dağları delmeye başlamış artık takdir ettim, tenten kunai yerine topuz, gülle filan yağdırıyordu ama yetmemiş bu :p[/spo] gelecek hafta çift bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 [spo]izlerken zeka seviyemin dustugunu hissettim resmen omrumde bu kadar mongol bir bolum gormedim daha onc ekendi yaptigim naruto bolumu olmus tam hat hot hat vur yenemioooz iki saniye zuatilmis sakura scene deaidara uc kakashi kos naruto tut cocukluk flashback i (olmassa olmaz !) yani ne biliim aklima sey geldi benim ulan madem bunanr kendielrini yenemiyor kesin tenten in nejinin clone u gai nin lee yi lee nin ten ten i ve neji ninde lee nin clone u dovmesi gerek dedim cok basitmis genclik dramalari gibi GUCLU OLCAM POWER OF ONE dovdum ulo seni lol yaa sakura X ino nun cocukluk flashbacklerinden beri il kdefa anrutoda fast forward yaptim salak yerine koyuyolar izleyiciyi direk[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 [spo]Huzur Manga'da saklı arkadaşlar.Özellikle bu haftaki sayının spoilerları çok manyak.Çok feci şeyler oluyor mangada.Animeyi izlemeyi bile bıraktım ben.Bir ara 50 bölüm filan sırf arşivlemek için indircem o kadar.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Haftaya yine yok sanırım, bölümün sonunda 27 si diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar