VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Bence gayet zevkli bi bölümdü kuklacıların dövüşü oldukça eğlenceli geçti. Ama bi kere kıl olmuş insanlar geri döndremezsin. Bu arada her ne kadar bazı sahneler fazlasıyla uzasada bence Naruto fillerlarından sonra Shippuden gayet güzel oldu. İlla sevmiyecek başka animeler izleyin diyecek insanlar çıkacak tabi onlarada saygı duymak lazım zevk meselesi ben severek izliyorum dövüşlerin daha güçlü silahlarla uzaması ise benim için ayrı bir zevk daha fazla aksiyon demek. İlk yumrukta yatacaksa hiç çıkmasın zaten kötü adam bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 lütfen şu bölümden daha iyi bir naruto bölümü söyleyin. aksiyonuyla, dramıyla, en sağlam inşa edilmiş diyebileceğim bir bölüm. orijinal naruto'da 48 ve sanırım bir bölüm daha var yaklaşabilecek belki, başka da yok. hatta gittim anidb.net'teki bölüm oylamalarına baktım, aşağı yukarı benzer sonuçlara rastladım. şu bölümü beğenmeyen insan varsa bıraksın, hiç izlemesin yani heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Shippuuden kotu degil. Ama sonunu bildigin savaslar sarmiyor. Manga okuyanlarin keyif almamasinin nedeni o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bence de bu bölüm gayet iyiydi hatta en iyi bölümlerden de diyebilirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 şimdi izleme firsatim oldu. abartisiz izlediğim en güzel shippuunden bölümüydü. inşallah bundan sonrada bu tempoyla devam eder seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 sam işte 48 var lee vs garaa onun dramı daha güclü, dövüşleri bu akdar dolu olmasada, bu bölüm cidden uğraşılmış bi bölümdü, yanı biraz eğitimini almışsanız biraz yenı jenerasyon editing programlarıyla cell animation yapmaya kalkıştıysanız anlıyosunuz nasıl bı bela olduğunu bu işin, baız sahneler cok rahat kolay kotarılırken bazıları cidd beladır, hah işte bu bölümde mesela baya emek vardı, muhtemelen önceki bölümlerdeki team gai'nın dövüşünü hemen öle yapıp ordan zaan kazanıp bunua odaklanmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 işte zaten 48'deki o lee vs gaara uzun süre aradan sonra bile hala tekrar izleyesim gelen tek bölüm. ama bu shippuuden 26 bana daha güzel geldi koreografik olarak. sonuçta naruto'nun esansı budur yani, koca bölümde deidara'nın 1dk'lik kovalama geyiğine takılmanın alemini göremiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 o sahne olmasa zaten durmadan tepmo yükselemiyeceği için combat heycanlandırmaz tat vermez, bi süre sonra sıradan bi durum haline gelir, aralara bişi koymak şart zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Nerdeyse hiç gif yoktu, bundan sonra da böyle giderlerse günlerimiz şenlenicek demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ben begendim valla harbiden en super bolumelrden biriydi aksiyonu kesmeden gif sokmadan bitirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 eee naruto yokmu bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Vardır bu hafta , naruto-kun'da Cuma günü download linki veriliyor. Dattebayonun sublaması bir gün gecikmeli oluyor tabi ama genelde onu Perşembeden haber verirlerdi. Artık üç hafta vardır , bir hafta yoktur hallerinden bir kurtulsalar da adam gibi peşisıra izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 4 saat sona dattebayoda çıkar arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Çıksın atlayayım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 e ok 4 saatse 10 11 gibi cıkıyo genelde zaten, 12'yi gecince ben kıllanıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 yok yok. şu satten 4 saat sonra diyorum. yani sabaha karşı 4 olmadı 5 gibi çıkıcak cüce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 alla alla garip normalde cıkmış oluydu cunki bende senın dedipin saatlerde izliyodum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 saol link icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 [spo]gecen hafta aksiyon tavana vurduktan sonra cok bayik geldi flashbackler sagolsun 5 dakikalik sasorinin geberme sahnesini 15 dakika yaptilar naruto ile kakashi cikip daldan dala daldan dala ucmaya absladikalrinda ve anruto gecen haftaki gibi -hazirmisin hebe hube dediginde monitore kafa aticak durumdaydim tam okkali bir kufur salliyordumki kakashi OMFG dedirdi nasi aldi lo bu adam mange sharingan i itachi nin dedigi dogru degil o zaman arkadas oldurme hadisesi gerci haftalar once hint vermislerdi kakashi itachi ye artistlik yaparken de benim anlamadigim implant eye diye sharingan i normal kullaniminda bile cok cabuk gucten dusuyor bu kakashi hatta zabuza olayinda yataklik olmsutu co kazicik bir kullanimdan mange pipisiz itachi yi bile cok hizli tuketiyor kakashi yi ne yapar allah bilir artikin ha bu arada HAFTAYA TEAM GAI GIFLERINI IZLIYCEZ -.-[/spo] [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 08:06 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 [spo] kakashininki mangekyu değildi yamulmuyosam mangekyu daha sadeydi sanki.. bunun bide 3 şeyinin yanından dallanma yapmış içeri doğru bükülen[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 [spo]mangekyö'nün herkeste değişik olduğuna dair bir teori var.. ondan kakashi'ninki itachi'ninkinden farklı olabilüü[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 [spo] yok kakashininki de imba sharingan merak etmeyin[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 [spo]Bence Kakashi'ninki Mangekyou sharingan degil gibi.Sekli farkli[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 [spo]ya zaten itachinin de sasuke ninde kakashininde sharingan goz izleri birbirlerinden farklı.kakashininki man. sharingan sekli farklı olması normal.Hatta bir bolum sonunda sekil farklılıgını gosteren bi spoiler vardi belki hatırlayanlar cikar. [/spo] [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 13:54 tarihinde, DueLisT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar