Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

süper ilerliyor bence bu chikara arc'ı. naruto ve sakura fena dayak yedi yalnız bölümün sonunda. naruto'nun durum ilk sezondaki sasuke ile dövüştüğü sahneyi aklıma getirdi, şu sasuke'nin naruto'ya lotus yaptığı sahne. boynu falan kırılmasa bari adamımın. nasıl comeback olacak bakalım haftaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Fillerden mi bahsediosunuz süper ilerliyor diye? Ben baya koptum filler araya gire gire bunaldım. Zaten haftada 20 dkda hiç yetmiyor. Hele Naruto'da hiç yetmiyor bir sürü flashback falan. Flashbackler kötü olduğundan değil konu gıdım gıdım ilerliyor orası kötü. Yoksa çok güzel yerde güzel bir flashback baya etkili oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
güzel aksiyon döndü bu bölümde. lee ve guy hariç kısa kısa da olsa konoha 11'in combat sahnelerini görmek iyiydi. naruto'nun guts'ı geldi gene, fakat minato'yu karıştırmasalar iyi olurmuş. kendisi söylemişti 8 tail çıktığında son kez seal'ı mühürlüyorum diye. preview'a biraz baktım, gene naruto'suz devam edecek gibi combat bir süre.

bu arada manga'daki arkadaşlar tartışıyordur zaten ama, öyle bir spoiler yedim ki facebook grupları sağolsun, akıllara zarar. hatta böyle gözümü kaçırmaya çalıştım falan, olmadı. düşündüğüm olmasın dicem ama..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...