elesso Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 izlenir değil abi, hem filler, hem geçmiş tarihte geçen filler, hem gıdım gıdım hızla ilerleyen filler..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 son filler'i kimse sallamamis sanirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 süper ilerliyor bence bu chikara arc'ı. naruto ve sakura fena dayak yedi yalnız bölümün sonunda. naruto'nun durum ilk sezondaki sasuke ile dövüştüğü sahneyi aklıma getirdi, şu sasuke'nin naruto'ya lotus yaptığı sahne. boynu falan kırılmasa bari adamımın. nasıl comeback olacak bakalım haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Fillerden mi bahsediosunuz süper ilerliyor diye? Ben baya koptum filler araya gire gire bunaldım. Zaten haftada 20 dkda hiç yetmiyor. Hele Naruto'da hiç yetmiyor bir sürü flashback falan. Flashbackler kötü olduğundan değil konu gıdım gıdım ilerliyor orası kötü. Yoksa çok güzel yerde güzel bir flashback baya etkili oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 benim en sevdiğim stüdyo çiziyor 3 bölümdür, konu da gayet iyi bence filler'a göre. hatta manga'da bile yer alması gereken bir bölümmüş, belki biraz daha dram kısmı azaltılmış olsa ve kiddo'lar biraz daha az gözükse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 bebe'lerle fma'dan gelmis guard'lar azalsa iyi olcak. da onceden de dedigimiz gibi, super yanlis zamanda soktular filler'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 güzel aksiyon döndü bu bölümde. lee ve guy hariç kısa kısa da olsa konoha 11'in combat sahnelerini görmek iyiydi. naruto'nun guts'ı geldi gene, fakat minato'yu karıştırmasalar iyi olurmuş. kendisi söylemişti 8 tail çıktığında son kez seal'ı mühürlüyorum diye. preview'a biraz baktım, gene naruto'suz devam edecek gibi combat bir süre. bu arada manga'daki arkadaşlar tartışıyordur zaten ama, öyle bir spoiler yedim ki facebook grupları sağolsun, akıllara zarar. hatta böyle gözümü kaçırmaya çalıştım falan, olmadı. düşündüğüm olmasın dicem ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 kakashide olmustu, hatta arafta babasi ile filan konustu sorun yok, gaara da olmustu, itachide olmustu filan sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Manga takip etmiyorsanız facebookta naruto, akatsuki falan gibi yerlerden uzak durun direk. 2 haftadır abidik şeyler oluyo yersiniz spoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 neyse siz de benim mesajı pandiklemeyin de başkaları da yemesin spo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 unlu animelerin facebook sayfalari kadar gerizekali olusumlar gormedim zaten. butun gun ana karakterlerin opusme resimleri, spoiler'lar, LIKE THIS PAGE flood'u. naruto'yu like'ladigim ilk gun en buyuk spoiler'i yemistim. neyse ki naruto boktan da cok takmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 o fanpage ler anime+manga guncel olan adama bile spoiler vermeyi basarabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 "aa deathnote mu izliosun, anime nereye geldi? L oldumu animede" seklinde epic bi spoiler yemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 viktor spoiler yaptın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Bu topicdeki mesaj miktarı yüksek olduğundan yeni konu açılmıştır. Yeni topice bu linkten erişebilirsiniz. http://forum.paticik.com/read.php?10,6640206 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar