screwy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 filler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 İzlenir fillerlardandı ama benim için. Ha sonuca bağlansaydı daha iyi olurdu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 285 fena degildi de, sisko kaptani hizli oldurduler bence. bi' de sonunda bi' sey olmayinca, komik durdu. of naruto of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 double epsidote bu hafta wtf vermeyin benim gibi sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 geçen haftakini bitirirler dedim yalan oldu duble filler koymuşlar ama eski müzikler vardı, tsunadenin anlatmaları falan ilk seriyi anımsattı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 geçen haftaki çok kötü değildi, gene konuyla alakalıydı da bu haftaki gene gazımızı iyice söndürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 filler'in arasina filler koydular artik ya ahahahah. of imdat. bi' de tersten basladim izlemeye salak gibi, cift bolum oldugunu gormedim, iyice canim sikildi bu ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ninja savaşında bu kadar çok malzeme varken, flashback'ler gereksiz kaçıyor. en azında, mizukage'nin kanlı sis köyünü değiştirmesini anlatsaydı, daha iyi olurdu. neyse gelecek hafta kakaşi'nin swordsman'leri, ipe dizmesini göreceğiz. manganın en büyük eksikliği giderilmiş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 http://thewallmachine.com/files/1320916122.jpg sup dawg, I heard you like fillers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 pakura'nın bölümü iyiydi, o karakterleri mangada "ŞÖYLE GÜÇLÜ BÖYLE EZİCİ" diye gösterip bıraktılar. hepsini teker teker anlatsalar gene keyifle seyrederim. o bölümün başında tayço tarafından kasılan taktiğin benzerini kimseden görmedik sanırım koca hikayede lol. çok iyiydi kim düşünmüşse. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Zaten eski bölümler gibi yapmışlar. Arkada aynı müzik bıdıbıdı bişiler anlatıyolar. Böcekten saklasaydınızya madaraya salardınız bitane :). Elementler, çakra yönetimi, shinobinin bıdılarınıda hep anlatmışlardı. Sonuç: şaringanın varsa gerisi teferruat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ya tayconun taktigi cok iyiydi de, adami 1 saniyede harcadilar ya ahahaha. rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 tsunade'nin çocukluğu ne güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/527471_513167062028616_854171187_n.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 jiraiya, asuma ve onlarcasının ölümü varken itachi ? gene de ailesinin başı sağ olsun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ailesi öldü zaten itaçi'nin. :p http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/316/912/3a1.jpg pic related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 http://www.theanimegallery.com/data/thumbs/790px/0073/tAG_73649.jpg bugün bu olayı yaptım baya keyifliydi ama tuzluydu tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bayilirim o olaya yarin gidicem bende..resmi gordum canim iice cekti hehe.gelsin corn cake ler spicy porklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bunlar filler yaparken cizgifilm yapmayi unutuyor sanirim. en kotu seslendirme, animasyonlarin falan oldugu bolumdu ya ahahahah. su gerizekali seyi 500 bolum izlememis olsam takip etmeyi birakicam da, harcadigim vakte acidigim icin izlemeye devam ediyorum uzule uzule. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 naruto, sasuke, sakura olsun abi o kadar yok 7 swordsman falan, ucuyorlar abartiyorlar, sonra bu insanlardan 2 tanesine karsi, seal'lari falan da olmadigi halde, gai 1 tane bile gate acmiyor, kakashi kor oluyor falan. turk filmi gibi ahahahahah imdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 atlaya atlaya izleyim dedim yinede olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Adamlara küfür ediyordum 2 arc arası filler koymayın hikayeyi uzatın diye ama bu seferde insan konudan kopuyor. Şu an ne oluyor ne bitiyor neredeyse unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Fillers are here for Naruto Shippuden! On the first day of November, we had a back-to-back, two episode special “hidden story” filler – Things You Can’t Get Back (Episode 286) and One Worth Betting On (Episode 287). On November 8th Kakashi takes on two of the 7 Swordsmen in Naruto Shippuden episode 288, “Danger: Jinpachi and Kushimaru!” Then on November 22, to celebrate over 500 Naruto anime episodes, TV Tokyo has announced the beginning of a 6 episode filler arc – Chikara (which means Power). It features Kabuto as the main villain along with and a few characters brought back via Edo Tensei. Check out the almost minute and a half Naruto Shippuden Chikara special video preview below! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vUHx1CtajkY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 AHHAHHAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHA cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Seneye görüşürüz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar