Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 da yine de ufak bi mantık hatası var [spo]ya sasori kuklayı saldırtacağına uzaktan saldırsaydı nolacaktı :)[/spo] yeni movie evet shippuuden zamanında geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 cok ayıp yerde bıraktılar valla cok ayıpladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Bölümler güzelleşti bence. Bu bölümü de beğendim var. FAYTO SAKURAAAAAAAAA! O değil de, hakikaten kötü yerde bıraktılar. Yazıklar olsun fssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 hala koşuyor naruto... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 [spo]Team Gai'nın dövüşlerini biraz dha özen gösterselerdi keşke... orası kötüydü resmen, ne biliyim, civ 2de dovüşürdü ya ıvır zıvırlar puf puf diye onun gibi. ama bölümün sonu kurtardı günü evet ben mangayaıda okudum buranın biraz ilersine kadar ona rağmen şaşırdım unutmuşum yav bu arada chakra karcamamak için yanına gidiyo, zaten hayvan gibi chakra abanım o son hakareti yapıyo, e bide nine var sırada hala, conservation of chakra muabbeti işte[/spo] [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 10:56 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 team gainin dovusleri sux tu gerçekten. özellikle gai nin dovuşu komikti. sürekli aynı sahneleri kopyalamıslar , sahneler de saçma sapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Bu 24. bölümde flashback gereksiz degildi bence [spo]Niye,çünkü onca bölüm geçtikten sonra iron sand cisimlerinin de zehirli olabilecegi aklimdan çikmis.Flashback hatirlatti bu sefer,anlamsiz gelmedi kisaca...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 [spo]adamın yanında daha çok kukla var gerçi. ilerki bölümün tanıtımı hedesinde sırtında dizili scrollar görünüyodu[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 [spo]Favorisi gitti ona bak ^^[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 [spo]olsun sasori dayı sağlam. daha 5 bölüm gider bu dövüş asdf[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 23 bolum sonra team gai bitiriyormus dovusunu fdafasdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ne dövüş onlarda gif le yapmışlar sanırm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 [spo]izledik efm 25 i 12 demi ne birkamsitim tek soluk izledim 23 e kadar ve 2 ayda bir sipuden cekmenin en mantikli sey olduguna karar verdim bokunu cikardilar artik 4 dakika konu ilerliyor gerisi gif deidara uc naruto kos deidara lamerlik yap naruto kos bumudur ya 3 bolum sonra kakashi ile yaptikalri plan cikar ortaya bi kage bunshin atar kakashide bisey yapar bu lamer bi bomba atar patlatir alin size action sonra 7 bolum daha zipliya zipliya kovalamaca devam eder [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 huzur mangada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Adamı soğutuyolar resmen. Ne bu şimdi, kaydadeğer ne oldu koca bölümde? Yine 1 dakika normal, 4 dakika flashback. Ayıp denen bi şey var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Ayıp değil aslında, manga ile arasında pek bişi kalmadı, araya yine tonla filler sokmaktansa bu şekilde bölümleri uzatmaları daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 nereye mangayla aralarında pek bisey kalmadı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ya bu narutonun ben insanların böle zaman içinde tanrısallaştırdığı birşey olduğunu düşünüyorum dersem bu kadar insan beni linç etmez dimi :) yani anime falan takip eden kimse gitsem, naruto naruto diyo, hayır 32432 sürü şey var niye hepsi naruto diyo, izledim o kadarda güzel gelmedi. böle birinci sırada önericeğiniz başka bişi var mı? narutoyu sevmedim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 25. bölüm çok boştu. @wild samurai champloo, death note izle izlemediysen. daha çok sayarım da bana göre en iyilerinden bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 26. bolumu buradan yayinliyorum efnm boylece sizi 1 hafta daha bekleme zahmetinden kurtariyorum [spo]*gecen haftanin flashbacki* dut du dut du dut du du du dut*intro girer**Gai clone u ile savasir* -phew phew kendi clone umdan bekledigim gibi guclu sdaffd*kamera neji ye gecer* -nasi bi tuzak bu ya cok akillica olmus blah blah blah *ten ten e gecer kamera* -clone um da ayni benim gibi gereksiz...*lee ye donulur* PAAAT KUUUT "KONOHA DAI SENPUUUUUU" COTENK -bu savasi kaybedemem dusmanim ne akdar karizma ve guclu olsada*lee nin cocukluguna donulur**5 dakikalik lee nin cocuklugu temali flashback imiz biter* -GAI SENSEII KAYBEDEMEM BURDA!!!*chunin exam flashbacki* -Gai sensei yi utandirmamaliyim zettee katz!*deidara ya doner* -hmm clay im bitmek uzere ehmmmm*biraz ucar* -bakalim buna ne yapcak copy ninca ehmmmm -bwahahahahaha -HAYIR GAAAARA!*flashback* *kosmaya devam ederler**kamera sakura vs sasori ye doner* *mini flashback* -evet gercek formum bu akatsuki bile bilmiyor ilk siz gordunuz ama 2 dakika icinde dunyada bu formumu bilen kimse kalmiycak bwahahahaha dudun dudu dudun (gerilim seysi) To be Continued up tis dat tis dudun du du *ending girer* Konahanin unluleri!!!! bu hafta ero sennin i taniticaz legendery sannin de biri, gay bar orochinin sahibinin eski kankasi Icha Icha serisinin yazari ve sapik HEEEY CEK ELINI ERO ERO SENNIN! KAKAKAKAKAKAKA[/spo] bolum bitti 2 hafta rahatsiniz [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 20:54 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 +rep :D süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 viktor harbi çok dolmuşsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 27 ne zaman cikar viktor? cok heyecanli yerde biraktin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 adamlar flashback koyuya bari sen koyma victor >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 lol kesin viktor naruto'nun yönetmeni filan, hep o çektiriyor bize eminim artık. hayır geçen haftaki bitişten sonra yakıştıramadım bu hafta gene flashback'ın cılkını çıkardılar. en azından team gai dövüşü yoktu ama. yine de çok kötü bölüm değildi yani ne bölümler izledik daha önceleri naruto dallarda zıplarken flashback verdikleri. en azından biraz hareket oldu az bile olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar