Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ben tokyotoshokandan indiriorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ulan bu hafta nasıl olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 konu bitecek bidahaki hafta o yüzden toptan verecekler diye düsünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Ahahah giflere baktıkça gülüyorum x^2 -1 defa görmüş olmama rağmen. x^2 nerden çıktı ben de bilmiyorum. iyiki mangadan okumuşum işin aslını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 1 dk 1 dk, nasıl yani ? yukardaki resim nerden, ne zaman , nasıl ??? sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 sanırsam bu ova lardan ama emin değilim. Geçen bi sitede alt alta böyle şeyleri koymuşlardı da bulamadım ne yazık ki. I mean what is wrong with neji, he looks like a ninja turtle, and gai looks like a horse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 samaella said: bu narutyonun cok tuvaleti geldiği için konoha olimpiyatlarındna kacmaya calıstığı falan bi ova. mangadaki bütün karaterleri iceren, uzun bi tuvalet sırası sahnesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 wtf'lık bir sahne değil o ova'daki. ayrıca süper komik bir bölümdü ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Evet hatırladım o tuvalet sahnesini ,kendi kage bunshinleriyle sıra yaratmıştı tuvalette ,aptal, sdfsdf komikti baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 168 çikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atheshlee Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 +1 http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=143879 inanmayanlar için. :))) naruto.viz de çıkmicak diyodu ama nasip kısmet böyle şeyler :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 168 var 170 preview diyor ama 169 bulamadım ilginçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 168-169 beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 168 i izledim güzeldi valla salak naruto hala bilmiyormuş ehehe bayağı güldürdü orada neyse 169 yok hala viz de de gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Arkadaşlar bölüm 1 saat değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 yoo 23 dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atheshlee Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 oraya link koyulmuştu horrblesubs ın tıklarsnaız görürsünüz :) bu kadar önyargılı olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 168 sağlam bölümdü. 166 - 167'nin çizerleri yine kayboldular tabi, artık 80 bölüm sonra çıkarlar gene ortaya. baştaki naruto ve minato'nun konuşması çok etkileyiciydi. madara'nın pain üzerinde bir etkisi olduğu kesindi ama her şeyin arkasında o olması tehlike çanlarını çalıyor naruto için. minato bir daha gözükebilecek mi acaba naruto'nun içinde, çünkü son kez seal'ı kapatıyorum dedi gözükmeden. duygulandım gerçekten baba oğul konuşmasına. combat kısmı çok uzun sürmedi, ama bir kez daha naruto'nun bölümün başında söylediğinin aksine çok daha akıllı bir herif olduğunu gördük. nagato'yu bulmasından bahsediyorum. son pain'i indirişi de pek bir görkemliydi, rasengan'ı oturttu bir güzel midesine. 169'da bugün gelir sanırım. beklemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 çok keyifli bir bölümdü 168 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 çok keyifli bir bölümdü 168 bu arada üstteki mesaj silinmiş sanırım. database error? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 yondaaaiiimeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 yeni bölüm bugün çıkcak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 169 ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar