Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

152 - 153

çok kötü koydu bu 2 bölüm. dynun kadar olmadım, ama cidden kendim yaşamış gibi oldum. çizimler, müzikler enfesti, özellikle 153. bölümde. hele sonlarda asuma'nın shika'ya söylediklerini anlayınca iyice bir kötü oldum. 154. bölümde duygusallık biraz daha azalır, daha sonraki bölümlerde de naruto - sasuke - pain olayları ciddi ölçüde başlar gibime geliyor.

rip jiraiya diyelim bir kez daha..

Sosyal ağlarda paylaş

152-153

araya 25 bölüm koymasalardı, soğutmasalardı olayı, çok daha duygulu olacaktı. ama duygulanmanın maksimumunu jiraiya'nın öldüğü bölümde yaşamıştım, çok güzel işlenmişti adamın felsefesi, hayatında yaptıkları. bu bölüm daha naruto odaklı olduğundan öyle üzmemesi normal.

yoda force'u öğretmeye başlıyor dagobah'ta luke'a gelecek bölüm, hadi hayırlısı.

şikamaru da yere bakıyor, yürek yakıyor. (:P)

Sosyal ağlarda paylaş

ilk 150 bölümü 5-6 günde falan seyretmiştim. sonra ki 70 bölümü 2 senede anca bitirdim. bu shippuuden hepsinden yavaş ilerliyor. flashback olayını öyle bir abartmışlar ki resmen amaç bölümü uzatmak. aynı karakter aynı bölümde 15 dakika içinde aynı şeyi 3 kere hatırlar mı lan? hadi hatırladı diyelim. niye 40 saniyelik flashbacki 3 kere seyrediyoruz zaten 15 dakika bi bölüm gibi bişi.
Sosyal ağlarda paylaş

opening

opening müzik olarak biraz sınıfta kalmıs gibime geldi.daha düzgün bişey seçilebilirdi.

ayrıca naruto çok az görünüor openingde,onda da tam görünmüor(sage modda)heralde spo vermemek için fazla yer vermemisler.

ama bu arc narutonun arc ı.biraz daha özen gösterilebilirdi ne biliym.
önceki openingden biraz ders alsalarmıs.ne güzeldi o.spo da vardı ama kaliteliydi,merak uyandırıcıydı.

Sosyal ağlarda paylaş

Kaijad said:

opening

opening müzik olarak biraz sınıfta kalmıs gibime geldi.daha düzgün bişey seçilebilirdi.

ayrıca naruto çok az görünüor openingde,onda da tam görünmüor(sage modda)heralde spo vermemek için fazla yer vermemisler.

ama bu arc narutonun arc ı.biraz daha özen gösterilebilirdi ne biliym.
önceki openingden biraz ders alsalarmıs.ne güzeldi o.spo da vardı ama kaliteliydi,merak uyandırıcıydı.

bi yaptıkları ötekini tutmuyoki zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

154 - 155

baya sağlamdı bu iki bölüm, hem gaz verme açısından, hem de duygusallık açısından. opening harika olmuş, müziği de beğendim ben. spoiler olarak çok ağır gelmedi bana, sonuçta naruto'nun her yerde dolaşan sage resimleri ve konoha'da olanlar mangacıların ağızlarını sıkı tutamamaları nedeniyle zaten bildiğim bir şeydi geçen yazdan beri.

bu arada ending'de de sağlam spoiler var, belirtmeden geçemiyorum.

sage eğitimi, fuuton rasengan eğitiminden daha kısa sürecek gibi, akatsuki yakın zamanda yola çıkacak gibi gözüküyor çünkü. baya sağlam bölümler geliyor, umarım diğer takım üyelerini de ( neji, lee, kiba vs ) aktif bir şekilde görürüz yakın zamanda. lee ve neji'yi özledim resmen.

Sosyal ağlarda paylaş

op abartı spoiler vermiş, müzik orta karar da kapışmalar filan iyi gene. yıllar boyu çok kötü op'lar gördükten sonra gene öpüp baş üstüne konur.

öte yandan yeni ed'i çok beğendim, hatta ilk serinin ilk ed'i mi ne vardı wind, ondan bu yana bu kadar iyi ed hatırlayamadım doğrusu. animasyon olsun, müzik olsun.

154-155

naruto skywalker yoda'dan the force'u öğreniyor heh güzel. mangada bayağı yavaş geçmişti, iyi oldu böyle sanırım 1-2 haftaya tamamlanır.

killer bee de sasucke'ye süper kazık attı oh

pain geliyor bir de gümbür gümbür, süper olacak.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...