Masakari Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 kötü oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 152 - 153 çok kötü koydu bu 2 bölüm. dynun kadar olmadım, ama cidden kendim yaşamış gibi oldum. çizimler, müzikler enfesti, özellikle 153. bölümde. hele sonlarda asuma'nın shika'ya söylediklerini anlayınca iyice bir kötü oldum. 154. bölümde duygusallık biraz daha azalır, daha sonraki bölümlerde de naruto - sasuke - pain olayları ciddi ölçüde başlar gibime geliyor. rip jiraiya diyelim bir kez daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 QueenofSpades said: o değil de önümüzdeki bölüm salya sümük ağlayacağım sanırım, trailer dan öyle anlaşılıyor. :( Abiiiiii mahvetti beni be bölüm :( Müzikler flashbackler falan ne efsane olmuş öyle, epeydir böyle güzel naruto bölümü görmemiştik. JİRAİYA SENSEİİİ REST IN PEACE :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 spoiler Jiraiya ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 şaka mısın? Jiraya çoktan öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bence şaka yapıyor title explains evriting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 152-153 araya 25 bölüm koymasalardı, soğutmasalardı olayı, çok daha duygulu olacaktı. ama duygulanmanın maksimumunu jiraiya'nın öldüğü bölümde yaşamıştım, çok güzel işlenmişti adamın felsefesi, hayatında yaptıkları. bu bölüm daha naruto odaklı olduğundan öyle üzmemesi normal. yoda force'u öğretmeye başlıyor dagobah'ta luke'a gelecek bölüm, hadi hayırlısı. şikamaru da yere bakıyor, yürek yakıyor. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Naruto Shippuden Episode 154 and 155 will be online on Thursday 8th April 2010 ( 4 AM Pacific Time US time ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ufak bir soru. 75. bölümdeyim. arada film falan çıkmış onları ne ara seyredeyim? yani ilk naruto serisinin 220 bölümü bitmişti. sonra direk shippuuden'den devam ettim ama arada film mi varmış lan? nedir sırası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 şimdi izlesen olur.filmler seri ile alakasız yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ilk 150 bölümü 5-6 günde falan seyretmiştim. sonra ki 70 bölümü 2 senede anca bitirdim. bu shippuuden hepsinden yavaş ilerliyor. flashback olayını öyle bir abartmışlar ki resmen amaç bölümü uzatmak. aynı karakter aynı bölümde 15 dakika içinde aynı şeyi 3 kere hatırlar mı lan? hadi hatırladı diyelim. niye 40 saniyelik flashbacki 3 kere seyrediyoruz zaten 15 dakika bi bölüm gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Abiii, böyle 2ser bölüm ne güzel oluyormus ya, hep böyle versinler, tadından yenmez valla... Çok güzel hem duygusal hem de gaz bi bölümdü. Naruto Narutonun sage tekniklerine baslaması ile birlikte pain dövüşü iyice yaklaşıyor, çok heyecanlı olacak gibi bundan sonrası, inşallah içine etmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 cok güzel gidior bölümler abi flashback ayağına eski bölümlerdeki olayları vermektense geçmişten böyle daha önce görmediğimiz anıları falan verseler hep, daha hoş olmazmı abi jiraiya harbiden yeri doldurulamaz adam ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 opening nedir resmen spoiler ın allahını vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 opening opening müzik olarak biraz sınıfta kalmıs gibime geldi.daha düzgün bişey seçilebilirdi. ayrıca naruto çok az görünüor openingde,onda da tam görünmüor(sage modda)heralde spo vermemek için fazla yer vermemisler. ama bu arc narutonun arc ı.biraz daha özen gösterilebilirdi ne biliym. önceki openingden biraz ders alsalarmıs.ne güzeldi o.spo da vardı ama kaliteliydi,merak uyandırıcıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Kaijad said: opening opening müzik olarak biraz sınıfta kalmıs gibime geldi.daha düzgün bişey seçilebilirdi. ayrıca naruto çok az görünüor openingde,onda da tam görünmüor(sage modda)heralde spo vermemek için fazla yer vermemisler. ama bu arc narutonun arc ı.biraz daha özen gösterilebilirdi ne biliym. önceki openingden biraz ders alsalarmıs.ne güzeldi o.spo da vardı ama kaliteliydi,merak uyandırıcıydı. bi yaptıkları ötekini tutmuyoki zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ohahahah intro bir arcin tamamini gostermis, hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 o değil de introdaki çizimler bana çok kolpa geldi nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 sdf asumanın ölümünde çok hüzünlü bir hava varken jiraiyanın ölümünü niye böyle geçtiler anlayamıyorum; bir odaya toplanmışlar odun gibi, çocuğa şak diye söylediler. daha güzel bir bölümü hak ediyordu pervysage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ben ağlıyodum az daha bunların kahrolması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 154 - 155 baya sağlamdı bu iki bölüm, hem gaz verme açısından, hem de duygusallık açısından. opening harika olmuş, müziği de beğendim ben. spoiler olarak çok ağır gelmedi bana, sonuçta naruto'nun her yerde dolaşan sage resimleri ve konoha'da olanlar mangacıların ağızlarını sıkı tutamamaları nedeniyle zaten bildiğim bir şeydi geçen yazdan beri. bu arada ending'de de sağlam spoiler var, belirtmeden geçemiyorum. sage eğitimi, fuuton rasengan eğitiminden daha kısa sürecek gibi, akatsuki yakın zamanda yola çıkacak gibi gözüküyor çünkü. baya sağlam bölümler geliyor, umarım diğer takım üyelerini de ( neji, lee, kiba vs ) aktif bir şekilde görürüz yakın zamanda. lee ve neji'yi özledim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 op abartı spoiler vermiş, müzik orta karar da kapışmalar filan iyi gene. yıllar boyu çok kötü op'lar gördükten sonra gene öpüp baş üstüne konur. öte yandan yeni ed'i çok beğendim, hatta ilk serinin ilk ed'i mi ne vardı wind, ondan bu yana bu kadar iyi ed hatırlayamadım doğrusu. animasyon olsun, müzik olsun. 154-155 naruto skywalker yoda'dan the force'u öğreniyor heh güzel. mangada bayağı yavaş geçmişti, iyi oldu böyle sanırım 1-2 haftaya tamamlanır. killer bee de sasucke'ye süper kazık attı oh pain geliyor bir de gümbür gümbür, süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 8tails ben o 8tails olayini anlamadim. en son siyah alevle almisti asagi sasuke. ben mi bir seyleri kacirdim? ahtapotun kolu cikinca ne demek oldu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 THiM said: 8tails ben o 8tails olayini anlamadim. en son siyah alevle almisti asagi sasuke. ben mi bir seyleri kacirdim? ahtapotun kolu cikinca ne demek oldu bu? Kawarimi gibi bir jutsu ile kurtuldu demek oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar