Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

samaella said:

o diilde bu baloncu utakatadan da kyubi tarzı bir çakra yükseldi. Bir fillerda daha kyubiden sızan çakra enjekte edilmiş bir eleman vardı onun gibi bişi olabilir sanırsam.

noob ..

hala anlamadaysan utakatanın ne olduğunu

bende söylemeyim burda hala öyle san

Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız ben katılıyorum samaella'ya :D İlk benim aklıma da o filler geldiydi :)
Mangayı okumadan bu utakatanın kim olduğunun bilinmesi pek mümkün deil... Ancak tahmin yürütülebilinir.
Kaldırın o feyspalmlarınızı spoiler olan yerlerde konuşun :P

utakata kimdir? spoil

http://naruto.wikia.com/wiki/Utakata

Sosyal ağlarda paylaş

anime ile manga arasında kaç bölümlük bir fark var? animeyi daha yeni bitirdim de mangayı okusammı yoksa sırf animeye bağlı mı takip etsem diye düşünüyorum. mangayı okumasam çok birşey kaybedermiyim? animenin mangaya yetişmesi gibi bir durum var mı, yoksa uzatıp uzatıp hep geride mi bırakıyolar?
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

anime ile manga arasında kaç bölümlük bir fark var? animeyi daha yeni bitirdim de mangayı okusammı yoksa sırf animeye bağlı mı takip etsem diye düşünüyorum. mangayı okumasam çok birşey kaybedermiyim? animenin mangaya yetişmesi gibi bir durum var mı, yoksa uzatıp uzatıp hep geride mi bırakıyolar?

Şu an en az 40 fillersiz bölümlük bir fark var. Buda 10 ay ister.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

okuma mangayı. ben okudum pişmanım. bi zevki kalmadı böyle. izlemiyorum bile şu an animeyi. biriksin toptan izliycem. gerçi manganın saçmalamış olması da büyük etken ama yine de ben senin yerinde olsam hiç bulaşmazdım mangaya.
Sosyal ağlarda paylaş

ostrich said:

151

bitti sanırım haftaya mangadan dvm edecek naruto hele şükür.. pain tek vuruşta aldı six tails i lol öylede olması gerekiyodu gerçi beklemediğim bir bitiş oldu benim için

spo

abi tek vuruşta alabilir tamam pain'in gayet OP jutsuları var da
füzeyle neden tek alıyor abi
az bi can cekişseydi karşı koymaya calıssaydı falan utakata.six tails i kullansaydı bari
adamla ilgili 6-7 bölüm filler yapıyosun adamın ölüşüne gel ya,
doru düzgün combat yapmadan,balon üfüre üfüre geldi geçti adam

Sosyal ağlarda paylaş

151

güzel bir bölümdü, hatta en başarılı filler bölümlerinden biriydi diyebilirim. sonu özellikle etkileyiciydi, haftaya baya üzücü bir bölüm görücez gibi. pain'in gelmesini hiç beklemiyordum açıkcası, utakata çok çabuk indi gerçekten. 1 - 2 dakika da olsa bir combat gösterilebilirdi. bijuu'yu tam göremedik bile. sağlam bölümler geliyor haftaya.

Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

151

güzel bir bölümdü, hatta en başarılı filler bölümlerinden biriydi diyebilirim. sonu özellikle etkileyiciydi, haftaya baya üzücü bir bölüm görücez gibi. pain'in gelmesini hiç beklemiyordum açıkcası, utakata çok çabuk indi gerçekten. 1 - 2 dakika da olsa bir combat gösterilebilirdi. bijuu'yu tam göremedik bile. sağlam bölümler geliyor haftaya.

151

Nasıl beklemiyordun ya? Biz bundan önceki bölümde Hidden Mist'in adamlarını öldüren şeyin pain'in summonu(Köpek) olduğunu görür gibi olduk. Her ne kadar bölüm sonunda 3 saniye olsada :D.
Hayvan gibi kapışmalarını bekliyordum ama tırt çıktı. Pain 5 füze ile öldürdü. :S

Sosyal ağlarda paylaş

Todesengel said:

-Deno- said:

151

151

Nasıl beklemiyordun ya? Biz bundan önceki bölümde Hidden Mist'in adamlarını öldüren şeyin pain'in summonu(Köpek) olduğunu görür gibi olduk. Her ne kadar bölüm sonunda 3 saniye olsada :D.
Hayvan gibi kapışmalarını bekliyordum ama tırt çıktı. Pain 5 füze ile öldürdü. :S

o kadar şen şakrak, çiçekler içindeydi ki bölümün sonları zangırt diye pain'in geleceğini tahmin etmiyordum, zannetmiyorum ki 20 küsürüncü dakikaya gelince izleyenlerde böyle bir şeyi tahmin etmiştir. bu kadar mı ileri görüşlüsünüz lauv. geleceği kesindi de, 152. bölümün başında falan gelir diyordum.

Sosyal ağlarda paylaş

abi anlatılacak çok bir şey yok, 6 tail içine mühürlenmiş olan utakata adında bir çocuk ile öğrencisi olan hotaru adlı bir kıza bizim team 7'nin yardım etmesiydi konu. sonunda, yani en son bölümün sonunda, pain geldi ve utakata'yı efor bile sarfetmeden indirdi. 6 tail'de akatsuki'nin eline geçti. uzunluk ve konu açısından olması gerektiği gibi bir filler serisiydi, baymadan, guren samaaağ olaylarına girmeden bitti. utakata vs. pain görmek istiyorduk, göremedik. haftaya jiraiya'nın haberleri team 7'ye ulaşacak, hüzünlü bir bölüm için beklemede kalınız efem.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...