sinad Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 selam çok komik ismi var lan bunun arrruuyyken gibi bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 samaella said: o diilde bu baloncu utakatadan da kyubi tarzı bir çakra yükseldi. Bir fillerda daha kyubiden sızan çakra enjekte edilmiş bir eleman vardı onun gibi bişi olabilir sanırsam. noob .. hala anlamadaysan utakatanın ne olduğunu bende söylemeyim burda hala öyle san Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 samaella said: o diilde bu baloncu utakatadan da kyubi tarzı bir çakra yükseldi. Bir fillerda daha kyubiden sızan çakra enjekte edilmiş bir eleman vardı onun gibi bişi olabilir sanırsam. /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 sasuke gerçekten bana hitab eden bir karakter, her hafta sabırsızlıkla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ne alaka noob çıkan çakra renginden böyle bişi dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 -Deno- said: samaella said: o diilde bu baloncu utakatadan da kyubi tarzı bir çakra yükseldi. Bir fillerda daha kyubiden sızan çakra enjekte edilmiş bir eleman vardı onun gibi bişi olabilir sanırsam. /facepalm daha dogru oldu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Yalnız ben katılıyorum samaella'ya :D İlk benim aklıma da o filler geldiydi :) Mangayı okumadan bu utakatanın kim olduğunun bilinmesi pek mümkün deil... Ancak tahmin yürütülebilinir. Kaldırın o feyspalmlarınızı spoiler olan yerlerde konuşun :P utakata kimdir? spoil http://naruto.wikia.com/wiki/Utakata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 anime ile manga arasında kaç bölümlük bir fark var? animeyi daha yeni bitirdim de mangayı okusammı yoksa sırf animeye bağlı mı takip etsem diye düşünüyorum. mangayı okumasam çok birşey kaybedermiyim? animenin mangaya yetişmesi gibi bir durum var mı, yoksa uzatıp uzatıp hep geride mi bırakıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Anime'nin mangaya yetişmesi gibi birşey söz konusu olamaz. Hep geride bırakırlar. Hep filler izlersin. Bu böyle devam edecek yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ShadowFury said: anime ile manga arasında kaç bölümlük bir fark var? animeyi daha yeni bitirdim de mangayı okusammı yoksa sırf animeye bağlı mı takip etsem diye düşünüyorum. mangayı okumasam çok birşey kaybedermiyim? animenin mangaya yetişmesi gibi bir durum var mı, yoksa uzatıp uzatıp hep geride mi bırakıyolar? Şu an en az 40 fillersiz bölümlük bir fark var. Buda 10 ay ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ShadowFury said: anime ile manga arasında kaç bölümlük bir fark var? animeyi daha yeni bitirdim de mangayı okusammı yoksa sırf animeye bağlı mı takip etsem diye düşünüyorum. mangayı okumasam çok birşey kaybedermiyim? animenin mangaya yetişmesi gibi bir durum var mı, yoksa uzatıp uzatıp hep geride mi bırakıyolar? okuma mangayı. ben okudum pişmanım. bi zevki kalmadı böyle. izlemiyorum bile şu an animeyi. biriksin toptan izliycem. gerçi manganın saçmalamış olması da büyük etken ama yine de ben senin yerinde olsam hiç bulaşmazdım mangaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Bittimi şimdi fillerlar? Devam etcekmi yoksa haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 151 bitti sanırım haftaya mangadan dvm edecek naruto hele şükür.. pain tek vuruşta aldı six tails i lol öylede olması gerekiyodu gerçi beklemediğim bir bitiş oldu benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 güzel bölümdü vesselam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ostrich said: 151 bitti sanırım haftaya mangadan dvm edecek naruto hele şükür.. pain tek vuruşta aldı six tails i lol öylede olması gerekiyodu gerçi beklemediğim bir bitiş oldu benim için spo abi tek vuruşta alabilir tamam pain'in gayet OP jutsuları var da füzeyle neden tek alıyor abi az bi can cekişseydi karşı koymaya calıssaydı falan utakata.six tails i kullansaydı bari adamla ilgili 6-7 bölüm filler yapıyosun adamın ölüşüne gel ya, doru düzgün combat yapmadan,balon üfüre üfüre geldi geçti adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 151 güzel bir bölümdü, hatta en başarılı filler bölümlerinden biriydi diyebilirim. sonu özellikle etkileyiciydi, haftaya baya üzücü bir bölüm görücez gibi. pain'in gelmesini hiç beklemiyordum açıkcası, utakata çok çabuk indi gerçekten. 1 - 2 dakika da olsa bir combat gösterilebilirdi. bijuu'yu tam göremedik bile. sağlam bölümler geliyor haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 -Deno- said: 151 güzel bir bölümdü, hatta en başarılı filler bölümlerinden biriydi diyebilirim. sonu özellikle etkileyiciydi, haftaya baya üzücü bir bölüm görücez gibi. pain'in gelmesini hiç beklemiyordum açıkcası, utakata çok çabuk indi gerçekten. 1 - 2 dakika da olsa bir combat gösterilebilirdi. bijuu'yu tam göremedik bile. sağlam bölümler geliyor haftaya. 151 Nasıl beklemiyordun ya? Biz bundan önceki bölümde Hidden Mist'in adamlarını öldüren şeyin pain'in summonu(Köpek) olduğunu görür gibi olduk. Her ne kadar bölüm sonunda 3 saniye olsada :D. Hayvan gibi kapışmalarını bekliyordum ama tırt çıktı. Pain 5 füze ile öldürdü. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Todesengel said: -Deno- said: 151 güzel bir bölümdü, hatta en başarılı filler bölümlerinden biriydi diyebilirim. sonu özellikle etkileyiciydi, haftaya baya üzücü bir bölüm görücez gibi. pain'in gelmesini hiç beklemiyordum açıkcası, utakata çok çabuk indi gerçekten. 1 - 2 dakika da olsa bir combat gösterilebilirdi. bijuu'yu tam göremedik bile. sağlam bölümler geliyor haftaya. 151 Nasıl beklemiyordun ya? Biz bundan önceki bölümde Hidden Mist'in adamlarını öldüren şeyin pain'in summonu(Köpek) olduğunu görür gibi olduk. Her ne kadar bölüm sonunda 3 saniye olsada :D. Hayvan gibi kapışmalarını bekliyordum ama tırt çıktı. Pain 5 füze ile öldürdü. :S o kadar şen şakrak, çiçekler içindeydi ki bölümün sonları zangırt diye pain'in geleceğini tahmin etmiyordum, zannetmiyorum ki 20 küsürüncü dakikaya gelince izleyenlerde böyle bir şeyi tahmin etmiştir. bu kadar mı ileri görüşlüsünüz lauv. geleceği kesindi de, 152. bölümün başında falan gelir diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 baloncunun dövüşüne meraklı değilim, olmasa da olur, bayağı da tırt bi karakter gibiydi zaten ama paini 1-2 dk iş üzerinde gösterselermiş iyi olurmuş gerçekten de. kenardan 2 roket sallayıp dövüş bitirmek biraz kötü olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 neyse filler bitti ya o bana yeter haftaya az kaldı bakalım gelişmeleri nasıl karşılayacak konoha cephesi ,ne gibi kararlar alcaklar ne yapıcaklar merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 İndireyim mi şimdi ben artık bitti mi gerçekten (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bittiiiiii (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 oha ne çabuk bitti ^_^ sevindim birisi spoiler içersinde anlatır mı bari ne olduunu basic olarak, fillerın ilk 2 bölümünü izledim karakterleri biliorum az çok. ayrıca bu hafta çıkan bölümle bitti di mi haftaya normal devam ediyoruz kaldığımız yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abi anlatılacak çok bir şey yok, 6 tail içine mühürlenmiş olan utakata adında bir çocuk ile öğrencisi olan hotaru adlı bir kıza bizim team 7'nin yardım etmesiydi konu. sonunda, yani en son bölümün sonunda, pain geldi ve utakata'yı efor bile sarfetmeden indirdi. 6 tail'de akatsuki'nin eline geçti. uzunluk ve konu açısından olması gerektiği gibi bir filler serisiydi, baymadan, guren samaaağ olaylarına girmeden bitti. utakata vs. pain görmek istiyorduk, göremedik. haftaya jiraiya'nın haberleri team 7'ye ulaşacak, hüzünlü bir bölüm için beklemede kalınız efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 oha süper la bitmiş filler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar