Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

olurda olur izlememiş arkadaşlar olur

jiraiya ,itachi ölmüş madara uchihanın yaşadığı ortaya çıkmış ,sasuke konohaya savaş açmış, 8tail rahmetli olmuş sen kalk filler a başla yapılır mı bu ya?

Mesaj tarihi:
masakari'nin yazdıkları anime'de aylar önce olan olaylar gerçi. bölüm üzerinden bir-iki hafta geçtikten sonra spoiler'sız konuşabiliyoruz eskiden beri.
Mesaj tarihi:
japonya da filler 150. bölümde bitebilir diye söylentiler varmış, varmı bilgisi olan bu konuda? birde wiki de shippuden listesini kontrol ediyorum 4 gündür, 150. bölümden sonrası gözükmüyor halen sezon 7 için
Mesaj tarihi:

İşte filler oldugu için şoke oldum. İşin içine pain girerse filler olmaz benim için şahsen, izlerim babalar gibi. Oh be salak bir filler daha geride kaldı derken bam diye piercing'li, rinnegan'lı summon görünce elim ayagıma dolaştı.

Mesaj tarihi:
Eski fillerlere göre çok daha başarılı izlemeye değer, ama 143. bölümden beri izlemedim, birde animenewsnetwork fillerin ne zaman biteceğini yazmış.

Filleri izleyenlerin zevkini kaçırmayayım diye spoiler içinde veriyorum.

filler bitişi

153.
Episodes 152-153 are an hour-long broadcast
Rokubi Filler arc ends

Umarım doğru çıkar.
Mesaj tarihi:
Sam said:

ostrich said:

sabret bi kaç ay daha

fixed.

GUREN-SAAAAAN
UTAKATA-SAMAAAA

:X :X :X

2010-03-25
Episodes 152-153 are an hour-long broadcast
Rokubi Filler arc ends

2010-04-01
154.
hikaye devam ediyo işte :D

bu bilgiye göre 4.5 hafta sonra filler bitecek

kaynak http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=7293&page=25
Mesaj tarihi:

150

vasat,kötü
yani konu cok tırt be abi
bari tailed beastlerin özellikleri hakkında biraz fikir verseler.
yani acaip tırt combatlar.(tabi adamın "control" diyip kontrol etmesi combattan sayılırsa)

Mesaj tarihi:

150
kötünün aşmış versiyonu.
ekşın die bi yumruk atıyo aha tamam dövdüm seni bitti bu kadar diyip, adam hala yanlarında gezio ve kızı alıyo gidio.
kötü çok kötü...

Mesaj tarihi:
o diilde bu baloncu utakatadan da kyubi tarzı bir çakra yükseldi. Bir fillerda daha kyubiden sızan çakra enjekte edilmiş bir eleman vardı onun gibi bişi olabilir sanırsam.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...