Masakari Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 olurda olur izlememiş arkadaşlar olur jiraiya ,itachi ölmüş madara uchihanın yaşadığı ortaya çıkmış ,sasuke konohaya savaş açmış, 8tail rahmetli olmuş sen kalk filler a başla yapılır mı bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 başka nolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 masakari yaptığın hakikatten iş değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 masakari'nin yazdıkları anime'de aylar önce olan olaylar gerçi. bölüm üzerinden bir-iki hafta geçtikten sonra spoiler'sız konuşabiliyoruz eskiden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 japonya da filler 150. bölümde bitebilir diye söylentiler varmış, varmı bilgisi olan bu konuda? birde wiki de shippuden listesini kontrol ediyorum 4 gündür, 150. bölümden sonrası gözükmüyor halen sezon 7 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 148 Abi ben sonda bir Pain summon'ı mı gördüm? Islandım o iti gördüğüm gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 filler degil mi 148? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Phae said: 148 Abi ben sonda bir Pain summon'ı mı gördüm? Islandım o iti gördüğüm gibi. 148 evet abi pain summon du o pain'in iti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 İşte filler oldugu için şoke oldum. İşin içine pain girerse filler olmaz benim için şahsen, izlerim babalar gibi. Oh be salak bir filler daha geride kaldı derken bam diye piercing'li, rinnegan'lı summon görünce elim ayagıma dolaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 prff senin yuzunden filleri izlicem simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Sona al sona. raad ol geniş takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 patata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 silcem bunu bakmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Eski fillerlere göre çok daha başarılı izlemeye değer, ama 143. bölümden beri izlemedim, birde animenewsnetwork fillerin ne zaman biteceğini yazmış. Filleri izleyenlerin zevkini kaçırmayayım diye spoiler içinde veriyorum. filler bitişi 153. Episodes 152-153 are an hour-long broadcast Rokubi Filler arc ends Umarım doğru çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bitti mi hangi bölümden seyretmeye başlıyım ben şimdi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 sabret bi kaç hafta daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ostrich said: sabret bi kaç ay daha fixed. GUREN-SAAAAAN UTAKATA-SAMAAAA :X :X :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 guren sama dede tayçodan bile kötü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Sam said: ostrich said: sabret bi kaç ay daha fixed. GUREN-SAAAAAN UTAKATA-SAMAAAA :X :X :X 2010-03-25 Episodes 152-153 are an hour-long broadcast Rokubi Filler arc ends 2010-04-01 154. hikaye devam ediyo işte :D bu bilgiye göre 4.5 hafta sonra filler bitecek kaynak http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=7293&page=25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 150 vasat,kötü yani konu cok tırt be abi bari tailed beastlerin özellikleri hakkında biraz fikir verseler. yani acaip tırt combatlar.(tabi adamın "control" diyip kontrol etmesi combattan sayılırsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 150kötünün aşmış versiyonu. ekşın die bi yumruk atıyo aha tamam dövdüm seni bitti bu kadar diyip, adam hala yanlarında gezio ve kızı alıyo gidio. kötü çok kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ben açıkçası 150 yi çok beğendim. Eski Naruto havasındaydı tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Ne negatif adamlarsiniz be abi..Her bolum millet agiz cene kirsin istiyosunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 o diilde bu baloncu utakatadan da kyubi tarzı bir çakra yükseldi. Bir fillerda daha kyubiden sızan çakra enjekte edilmiş bir eleman vardı onun gibi bişi olabilir sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 elemanın biri narutoya shippudurdenderken öteki gelmiş. bi vurmuş ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar