Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bence de gayet iyiydi çizimler, gerçek naruto tarzındaydı hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 lol 18:19da sasuke topuklu giydirmiş kişi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 8 kuyruklu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Virus said: lol 18:19da sasuke topuklu giydirmiş kişi =p hah mesela. berbat çizimlerdi ya yapmayın allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ben onu intended sanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 harbi mal bu sasuke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Çizimler çok kötü. Ayrıca mangaya ihanet var, sahneler değiştirilmiş, olayan şeyleri bozup koymuşlar. Ve çizimler ÇOK kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 UPDATE: NARUTO SHIPPUDEN EPISODE 143 SUB IS NOW UPLOADING... WILL BE UP ANY MINUTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 143 naaaaayyyssss :)-D oh be diyordum ki Sonunda biri Sasukeye ayar verdi rahatladım, müzik de gaz :) derken itachi saolsun koymus tabi amaterasu yu sasuke hakladı hacibiyi ya yeter ama artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ee filler mi giriyo pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 offf yine mi filler,bari 8 tail dövüşünü biraz uzatsaydınızda filler koymasaydınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Ohh rahatladım.. sasukenin ağzına vurdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 karin?!? Hatun un da sado-mazo fantezisi mi varmış nedir yani? sasuke ısırınca kendinden geçti deli mi ne :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 nee bu bölümden sonra filler mı başlio yaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 filler'ın Rock lee'lı olma ihtimalide var ama mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ne kadar sürcek filler? Uzun bir archsa açıyım mangayı okuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 artık öle küçük eğlenceli filler yapmioalr işte yine yapacaklar saçma sapan bi karakter , naruto dövecek kendine getirecek falan. narutoya benzicek falan. ÖF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 abi yalnız çok kullandı diye bi bokluk olacak sasuke ye ama hadi bakalım nolacek görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 gebersin gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Ya mangayla arasında dağlar kadar fark varken niye filler gene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 141. bölümün yaşattığı şoku biraz dağıtmaları lazımdı... son bölümleri çok ağır oldu çok.. duruldum resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 143'ü çok güzel yapmışlar derken FILLEEEEEEEEEEEEERRRRRRR halbuki 50 bölümde filan mangayı ancak yakalarlardı bu hızda offf ki ne of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bu gidişle mangayı okucam ya bir iki bakmıştım spoilerleri de yedim zaten ama anime çoook yavas ilerliyor gibi geliyor bana. Bide sıkıldım ya sasukeden naruto görsek biraz? Fillersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ya şaka maka sasuke daha az whine daha çok actionlı bölümler sağlıyor. narutonun temeeeee diye bağırıp kunai ıskalamasındansa bikaç cool hareketi tercih ederim. hayır gay deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bariz gaysin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar