Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

asıl 1. hokage+2. hokage combosu baya cılgın
3. o dövüşte 1. yi ve 2. yi yendi ama sanırım orochimaru 4. yü çıkaramamıştı.acaba ilerde 4. hokage yi görebilcezmi :).kabuto öğrenir umarım orochimaru nun tekniklerini.yada orochimaru kabuto yu ele geçirsin daha iyi olur :P
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:

Cuce said:

asıl 1. hokage+2. hokage combosu baya cılgın
3. o dövüşte 1. yi ve 2. yi yendi ama sanırım orochimaru 4. yü çıkaramamıştı.acaba ilerde 4. hokage yi görebilcezmi :).kabuto öğrenir umarım orochimaru nun tekniklerini.yada orochimaru kabuto yu ele geçirsin daha iyi olur :P

Sadece 4.'yü çıkarsa ezerdi de Yondaime bir güzel. Yalnız o savaşta 1. ve 2. Hokage'nin tam performansla savaştıklarını düşünmüyordum ben. Sonuçta ölmüş lan adamlar. Konuşmuyorlardı bile. Gene ezicilerdi gerçi de, yok yani diri diri 1. ya da 2. Hokage olsa alamazdı Sandaime onları. 1. Hokage zaten imba bir insan, Madara'nın anlattıkları da kanıtlıyor bunu. Sandaime en fazla 2 ile teke tek kalsa alırdı 2 yaşıyor olsa.

Bende it dalaşına çevirdim ha konuyu, o onu pataklarmıya döndü.
Sosyal ağlarda paylaş

Naruto ve Yondaime zaten aynı kandan. Ama o teori çok alakasız yahu. 1. ve 2.'nin Tsunade ile kan bağı var. Tsunade 1'in torunu işte. 2.'de neyi oluyor dede'nin kardeşi amca oğlu mu oluyor bir şey oluyor işte hiç bilmiyorum bu terimleri asdfsa. 3.'de Asuma'nın babası, Konohamaru'nun dedesi diye hatırlıyorum ama güzide site www.leafninja.com'dan aldığım son bilgilere göre bu söylediğim gerçek olmayabilirmiş. Ama ben Asuma öldüğünde cenazede Konohamaru'nun ' amcam öldü ' dediğini hatırlıyorum. Sarutobi için de dedem diyordu eminim yani.

2. hakkındaki bilgileri ben daha çok yukarıda yazdığım site ve Naruimate ve Narutimate Accel oyun serilerinden biliyorum. Doğal olarak çok sağlam jutsuları var, genjutsu falan da kullanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

2. hokage hakkında Sandaime-Orochimaru savaşında bahsedilmişti. Hatta su bazlı jutsu kullanmıştı, özel yeteneği olarak da ortamda jutsu yapmak için su yokken dahi su yaratabildiği söylenmişti. İlerleyen bölümlerde olay kontrolden çıktı tabi, her suiton yapan istediği yerinden su çıkartmaya başladı, mesela kisame. Oysa Kakashi-Zabuza savaşında öyle miydi, yaptıkları jutsuları ırmak göl kenarında yapıyorlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Kartan said:

2. hokage hakkında Sandaime-Orochimaru savaşında bahsedilmişti. Hatta su bazlı jutsu kullanmıştı, özel yeteneği olarak da ortamda jutsu yapmak için su yokken dahi su yaratabildiği söylenmişti. İlerleyen bölümlerde olay kontrolden çıktı tabi, her suiton yapan istediği yerinden su çıkartmaya başladı, mesela kisame. Oysa Kakashi-Zabuza savaşında öyle miydi, yaptıkları jutsuları ırmak göl kenarında yapıyorlardı.

evet ya suigetsu mesela adam sudan oluşuo vuruosun su oluo zaten eheh
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...