Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 1. hokage efsane madara+kyubi yi alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Phae said: ???? Japonların sapık fantazilerine kurban gitmeyin!!! Lee iyidir aslandır kaplandır. Edit: Resmi görünce sayfa sonuna gidemeden mesaj yazmışım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Cuce said: asıl 1. hokage+2. hokage combosu baya cılgın3. o dövüşte 1. yi ve 2. yi yendi ama sanırım orochimaru 4. yü çıkaramamıştı.acaba ilerde 4. hokage yi görebilcezmi :).kabuto öğrenir umarım orochimaru nun tekniklerini.yada orochimaru kabuto yu ele geçirsin daha iyi olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 yondaimeye yetemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 4.Hokage yargılar azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 eee kimin öğrencisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 EROSANNIIIIIIN1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 yondaime nin karizmasi yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 cado said: Cuce said: asıl 1. hokage+2. hokage combosu baya cılgın3. o dövüşte 1. yi ve 2. yi yendi ama sanırım orochimaru 4. yü çıkaramamıştı.acaba ilerde 4. hokage yi görebilcezmi :).kabuto öğrenir umarım orochimaru nun tekniklerini.yada orochimaru kabuto yu ele geçirsin daha iyi olur :P Sadece 4.'yü çıkarsa ezerdi de Yondaime bir güzel. Yalnız o savaşta 1. ve 2. Hokage'nin tam performansla savaştıklarını düşünmüyordum ben. Sonuçta ölmüş lan adamlar. Konuşmuyorlardı bile. Gene ezicilerdi gerçi de, yok yani diri diri 1. ya da 2. Hokage olsa alamazdı Sandaime onları. 1. Hokage zaten imba bir insan, Madara'nın anlattıkları da kanıtlıyor bunu. Sandaime en fazla 2 ile teke tek kalsa alırdı 2 yaşıyor olsa. Bende it dalaşına çevirdim ha konuyu, o onu pataklarmıya döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 2 hakkında çok bişey bilio muyuz ya hatırlayamadım pek 1in kardeşi olduğunu bilioz da abiltyleri ile ilgili bişey görmedik di mi? saçlar beyaz falna kakashinin akrabası falan mı acep =) mangadan spoiler vermeden eski anime bölümlerinde varsa hatırlatın yoksa sölemeyin bişey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Bence, mangada da geçmedi hala, bu 1, 2, erosanin, yondaime, kakashi, naruto hepsi aynı kandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Naruto ve Yondaime zaten aynı kandan. Ama o teori çok alakasız yahu. 1. ve 2.'nin Tsunade ile kan bağı var. Tsunade 1'in torunu işte. 2.'de neyi oluyor dede'nin kardeşi amca oğlu mu oluyor bir şey oluyor işte hiç bilmiyorum bu terimleri asdfsa. 3.'de Asuma'nın babası, Konohamaru'nun dedesi diye hatırlıyorum ama güzide site www.leafninja.com'dan aldığım son bilgilere göre bu söylediğim gerçek olmayabilirmiş. Ama ben Asuma öldüğünde cenazede Konohamaru'nun ' amcam öldü ' dediğini hatırlıyorum. Sarutobi için de dedem diyordu eminim yani. 2. hakkındaki bilgileri ben daha çok yukarıda yazdığım site ve Naruimate ve Narutimate Accel oyun serilerinden biliyorum. Doğal olarak çok sağlam jutsuları var, genjutsu falan da kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bi geçmişe dönelim de bari göstersin özelliklerini ona da vaay be dielim şu zamana kadar bütün hokagelerin karizmasını az çok gördük, gurur duyduk nidaime biraz sönük kaldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Nidaime'nin karizması Yondaime ile neredeyse eşit yalnız, şimdi tekrar baktım da resimlerine. Beyaz saçı iyi yakıştırıyorlar genç erkek tiplemelerine bu Naruto'nun çizerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 2. hokage hakkında Sandaime-Orochimaru savaşında bahsedilmişti. Hatta su bazlı jutsu kullanmıştı, özel yeteneği olarak da ortamda jutsu yapmak için su yokken dahi su yaratabildiği söylenmişti. İlerleyen bölümlerde olay kontrolden çıktı tabi, her suiton yapan istediği yerinden su çıkartmaya başladı, mesela kisame. Oysa Kakashi-Zabuza savaşında öyle miydi, yaptıkları jutsuları ırmak göl kenarında yapıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 141 çıkmadı mı yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 çıktı http://www.narutoget.com/watch/673-naruto-shippuden-episode-141/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Kartan said: 2. hokage hakkında Sandaime-Orochimaru savaşında bahsedilmişti. Hatta su bazlı jutsu kullanmıştı, özel yeteneği olarak da ortamda jutsu yapmak için su yokken dahi su yaratabildiği söylenmişti. İlerleyen bölümlerde olay kontrolden çıktı tabi, her suiton yapan istediği yerinden su çıkartmaya başladı, mesela kisame. Oysa Kakashi-Zabuza savaşında öyle miydi, yaptıkları jutsuları ırmak göl kenarında yapıyorlardı. evet ya suigetsu mesela adam sudan oluşuo vuruosun su oluo zaten eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Şimdi, 140da Madara Senju vs. Uchiha olayını anlatırken Senjulardan biri basa geçti (1. hokage) ve biz ezildik dedi. Sonraki gelenlerin hepsi Senju klanından mı peki? Yani hokage olmak için Senjudan dogmus olmalısın gibi bi mevzu mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 3,4 senju değil, şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Hayır seyi merak ediorum, Narutonun babası senju ise o da Hokage olur o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 naruto`nun hokage olamaması gibi bir durum söz konusu değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Yanlız 141 güzelmiş ya: "Sasuke is back: Even worse" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 141 evet önümüzdeki 3-4 yılın filan hikayesini görmüş oldunuz, sasucke'nin hikayeyi ...ünden anlayıp yeni intikama başlaması. :P sayısız kere küfrediceksiniz emin olun ehu filler girmiyor çok şükür ve rapçi sekiz kuyrukla tanışacaksınız eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Ohoo spoiler değil mi bu şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar