Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

135-136

İlk bölüm direk fıstı.Ezberledik anasını satayım o gece olanları itachinin cümlelerini saskenin ağlayıp zırlamasını.
ikinci bölümde de tek güzel yer vardı bence oda itachi'nin psikopata bağladığı an haz aldım itachi saskeye böyle sıyrık bi şekilde bağırınca.

Sosyal ağlarda paylaş

İNanılmaz kötü iki bölümdü bence. Mangayı okurken şuradan aldıgım zevkle kıyaslanamaz. Çok çok daha iyi çizilmeliydi, müzikleri sesleri daha çok oturmalıydı.

Hele o genjutsu kapıştıkları bölüm mangada otuz kat daha etkileyiciydi. Bulun bi bakın bence, çok daha güzel sahne geçişleri falan.
Sosyal ağlarda paylaş

137

Sanırsam 1 ya da 2 bölüme bitecek bu dövüş. Baya efsanevi ilerliyor, kısa ve öz resmen. Itachi'yi bu durumlarda görecektik demek ki 300 küsür bölüm sonunda, Sasuke'ye gene de helal olsun. Son Jutsu da baya merak uyandırdı, hiç Chakrası kalmadıysa nasıl o kadar değişik bir Jutsu yapacak acaba.

Sosyal ağlarda paylaş

İşin kötüsü ben EuroBattle'da WC3 oynarken Bleach vs OnePiece diye bir harita var, orda randomdan bonus olarak çıkıyordu sasuke.Direk bam diye plot spoileri kafama yedim ordan biliyorum ne atıcağını.Ama nasıl oluyor chakrasız atıyor onu bilmiyorum görücez artık.

Yanlız Itachi'nin gözü tuttuğu sahne ürperdim.Bide birşey dikkatimi çekti Orochimaru'nun güçzsüz haline Sasuke onu alıyor, Itachi de şimdi mangyeko sharinganın yan etkilerinden zayıflamış durumda.Sıkı kıyak geçiliyor Sasuke'ye.

Edik:Muhtemelen Naruto'lara atarken Orchimaru elini tutmuştu ya, odur büyük ihtimalle.

Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

137

Sanırsam 1 ya da 2 bölüme bitecek bu dövüş. Baya efsanevi ilerliyor, kısa ve öz resmen. Itachi'yi bu durumlarda görecektik demek ki 300 küsür bölüm sonunda, Sasuke'ye gene de helal olsun. Son Jutsu da baya merak uyandırdı, hiç Chakrası kalmadıysa nasıl o kadar değişik bir Jutsu yapacak acaba.

hatred>chakra löl
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...