Beyt Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 135-136 İlk bölüm direk fıstı.Ezberledik anasını satayım o gece olanları itachinin cümlelerini saskenin ağlayıp zırlamasını. ikinci bölümde de tek güzel yer vardı bence oda itachi'nin psikopata bağladığı an haz aldım itachi saskeye böyle sıyrık bi şekilde bağırınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Evet ama öldürdüğün zamanı da sana geri veriyor one piece'e ilk başladığımda ard arda 5-6 bölüm devirdiğim oluyodu.Arap yağ ilişkisi gibi haftalığa geçince bi hoş olduydum.Hele araya filler falan girince öehh diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 şimdi 1. secred eternal light, 2.si grandmaster fox tame mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 İNanılmaz kötü iki bölümdü bence. Mangayı okurken şuradan aldıgım zevkle kıyaslanamaz. Çok çok daha iyi çizilmeliydi, müzikleri sesleri daha çok oturmalıydı. Hele o genjutsu kapıştıkları bölüm mangada otuz kat daha etkileyiciydi. Bulun bi bakın bence, çok daha güzel sahne geçişleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 baktim mangaya bunu izledikten sonra, hic alakasi yoktu harbiden, gerce devami nasil olucak acaba, boyle devam ederse sicar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 karıştırmayın, hemen ölsünler bitsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 olmaz cüce ithachi yaşasın sasuke ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 onada razıyım, ama ikisi birden hayatta kalmasın, veya saske yaralı hayatta kalmasın. cekemem onun emoluğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 abi saske ustune kurulu anime ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yok hiçte öle değil aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 genjitsu vermisler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Yok öyle gerçekdende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 mangayı okumadım ama, odak noktası hep değişiyo, saskeye diğer karakterlerden daha fazla yüklenmiyo, narutodan daha fazla zaten yüklenmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 arkadaşlar mangayı düşünerek konuşuyor tabii, spoiler olmasın ama anlayacaksın ileride neden öyle diyorlar. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ya hepimiz bi genjutsunun içindeysek :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ahah bunun üzerine bir espri yapacaktım ama spoiler olur o da. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 SİZ KARDEŞSİNİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Naruto Sasuke'yi affetmesin, kiremitlere sıvasın bir zahmet suratını. Çok lüzumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 gelecek hafta 2 bölüm çıkar herhalde 137 itachi sasukenin gözü kaba koyunca aklıma direk mad jackde bay öl-ümün jackin gözlerinin olduğu bardaktan su içmesi geldi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 137 daha da başka genjutsu savaşı gelmedi mangada, keşke daha fazla görebilsek ninjutsudan ibaret olmayan savaş. gelecek bölümde dananın kuyruğu kopuyor söyledikleri gibi. omake iyi olmuş satmak için kitabı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 137 Sanırsam 1 ya da 2 bölüme bitecek bu dövüş. Baya efsanevi ilerliyor, kısa ve öz resmen. Itachi'yi bu durumlarda görecektik demek ki 300 küsür bölüm sonunda, Sasuke'ye gene de helal olsun. Son Jutsu da baya merak uyandırdı, hiç Chakrası kalmadıysa nasıl o kadar değişik bir Jutsu yapacak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 İşin kötüsü ben EuroBattle'da WC3 oynarken Bleach vs OnePiece diye bir harita var, orda randomdan bonus olarak çıkıyordu sasuke.Direk bam diye plot spoileri kafama yedim ordan biliyorum ne atıcağını.Ama nasıl oluyor chakrasız atıyor onu bilmiyorum görücez artık. Yanlız Itachi'nin gözü tuttuğu sahne ürperdim.Bide birşey dikkatimi çekti Orochimaru'nun güçzsüz haline Sasuke onu alıyor, Itachi de şimdi mangyeko sharinganın yan etkilerinden zayıflamış durumda.Sıkı kıyak geçiliyor Sasuke'ye. Edik:Muhtemelen Naruto'lara atarken Orchimaru elini tutmuştu ya, odur büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 -Deno- said: 137 Sanırsam 1 ya da 2 bölüme bitecek bu dövüş. Baya efsanevi ilerliyor, kısa ve öz resmen. Itachi'yi bu durumlarda görecektik demek ki 300 küsür bölüm sonunda, Sasuke'ye gene de helal olsun. Son Jutsu da baya merak uyandırdı, hiç Chakrası kalmadıysa nasıl o kadar değişik bir Jutsu yapacak acaba. hatred>chakra löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Itachi'nin zıvanadan çıkmış şekilde bağırışı... Zevk aldım resmen heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 138 nasıl bir bölümdu bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar