Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Letsgetthesunshine said:

Rinnegan tam olarak nedir ya manga da da okudum animede de bu hafta izledim bi çeşit six path ten falan bahsediyorda kesemedim hiç nedir ne değildir diye.

ninjalarin en birinci sage of the six paths diye bi adam var, butun jutsulari bu herif bulmus, onda rinnegan varmis guya, ama efsane bunlar.

Mesaj tarihi:

Gidicek sanırım Jiraiya ruhlar alemine :(.Naruto teknik öğrendi abiler şeklinde Kakuzu'yu nasıl harcadılarsa(ulan dogru dürüst background bile vermediler adam için.Hidan keza öle)Pain var bakın ne kadar güçlü şeklinde Jiraiya'yı harcıcaklar sanırım.Belli olmaz tabi sürprizler çıkabilir daha Jiraiya'dan.

Mesaj tarihi:

keldron

hidan zıpçıktının tekiydi de kakuzu için anime'de pek üstünde durmadılarsa da vaktinde adam first ile dövüşmüş.

pain'in sannin'leri tek başına yenen mizukage'yi yenmesi zaten tek başına fikir veriyor aslında, jiraiya onu öğrenince şok olmuştu.

Mesaj tarihi:
abi mizukage raininmi? başka bi yerin değilmi?

bölüm efsaneydi evet, ama korka korka izliyorum resmen.
bölümler cok kısa değil cok şahane.
Mesaj tarihi:

Genelde Naruto da bir uzuv giderse karakterin kendisi kurtulur bunu umuyoruz.Korktum painden ya.Bir de ne bu arkadas Konoha'nın çektigi.Başkasının kol,bacak kafa gider.Dikilir,geri gelir,çalınır bir şey olur.Yok bu Jiraiya nın geri gelmez eh.

Mesaj tarihi:
Fortuna said:

ya şimdi ben bu naruto'ya başlıyım diyorum da, hangi bölümleri indirmeli, hangileri filler?

137'den sonrası filler diye hatırlıyorum. 220'de fillerlar bitiyor. Naruto Shippuuden ise 132. bölümde ve resmen yardırıyor kendileri.
Mesaj tarihi:
zaten 137'den seri sonuna kadar filler mı olur? bide 1-137 arasında hiç filler yok mu? Gerçi Bleach'in bounto kadar bayık değilse izlenir One Piece'in foxy fillerı baya iyiydi mesela.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...