Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Bone Deidara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Letsgetthesunshine said: Rinnegan tam olarak nedir ya manga da da okudum animede de bu hafta izledim bi çeşit six path ten falan bahsediyorda kesemedim hiç nedir ne değildir diye. ninjalarin en birinci sage of the six paths diye bi adam var, butun jutsulari bu herif bulmus, onda rinnegan varmis guya, ama efsane bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 en iyi arc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 abi kol gitti... kol gitti kutsu gitti abi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Gidicek sanırım Jiraiya ruhlar alemine :(.Naruto teknik öğrendi abiler şeklinde Kakuzu'yu nasıl harcadılarsa(ulan dogru dürüst background bile vermediler adam için.Hidan keza öle)Pain var bakın ne kadar güçlü şeklinde Jiraiya'yı harcıcaklar sanırım.Belli olmaz tabi sürprizler çıkabilir daha Jiraiya'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 keldron hidan zıpçıktının tekiydi de kakuzu için anime'de pek üstünde durmadılarsa da vaktinde adam first ile dövüşmüş. pain'in sannin'leri tek başına yenen mizukage'yi yenmesi zaten tek başına fikir veriyor aslında, jiraiya onu öğrenince şok olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 mizukage degil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 hmm doğru ya, kage değilmiş hanzo. yalnız anime'de bazı şeyleri çok kötü değiştiriyorlar. manga versiyonu: anime versiyonu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 rain'ın kageliği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 mizukage var olm! huehe of çok güzeldi ya abi naruto bölümleri çok mu kısa anlamiom 2 dakkada bitio . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 abi mizukage raininmi? başka bi yerin değilmi? bölüm efsaneydi evet, ama korka korka izliyorum resmen. bölümler cok kısa değil cok şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mist'in Mizukage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 mizukage var da rain´in degil o. rain´in kagesi yok. evet mist´in mizukage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Efsane sezon ve gittikçe efsaneleşicek. Pain kral, jiraiya daha kral. KRALLARIN ÇARPIŞMASI. ama kol gitti ya. KOL GİTTİ YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 automail takar sorun kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 iyice karıştı ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Genelde Naruto da bir uzuv giderse karakterin kendisi kurtulur bunu umuyoruz.Korktum painden ya.Bir de ne bu arkadas Konoha'nın çektigi.Başkasının kol,bacak kafa gider.Dikilir,geri gelir,çalınır bir şey olur.Yok bu Jiraiya nın geri gelmez eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bak gittim araştırdım, kurbağalarda regenerasyon diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Bu rain ninjalarinin agizlarina taktiklari seyden hic hazetmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 26 - Aslında bakmaya gerek yok ama söylemezsem ölürdüm OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ya şimdi ben bu naruto'ya başlıyım diyorum da, hangi bölümleri indirmeli, hangileri filler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 1-200 Naruto,Shippuuden'in hepsini izle derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Fortuna said: ya şimdi ben bu naruto'ya başlıyım diyorum da, hangi bölümleri indirmeli, hangileri filler? 137'den sonrası filler diye hatırlıyorum. 220'de fillerlar bitiyor. Naruto Shippuuden ise 132. bölümde ve resmen yardırıyor kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bazıları eğlenceli fillerların bazıları cok bayık. naruto'nun son filler arc'ı baya bayık mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 zaten 137'den seri sonuna kadar filler mı olur? bide 1-137 arasında hiç filler yok mu? Gerçi Bleach'in bounto kadar bayık değilse izlenir One Piece'in foxy fillerı baya iyiydi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar