moriQ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Arkadaşlar yeni bir diziye daha başlamak istiyorum. Şuan; -Lost -Prison Break -Heroes -Sg Atlantis izlemekteyim. Lakin bitane daha olsun istiyorum. Aklımdakiler -Scrubs -South Park -CSI: Crime Scene Investigation -Two and a Half Man Aralarından birini seçmek istiyorum. Siz ne tavsiye edersiniz. Teşekkürler. Ps: Artık Smallville, Sg-1 izlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 bsg tavsiye olunabilir, yada izlemediysen oz izle. var mı oz gibisi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 oz un hastasıydım. cine 5 te izlerdik tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 aşagıdaki sırayla izle.. How I Met Your Mother Grey's Anatomy Battlestar Galactica House M.D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 house m.d +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 jericho ekleyebilirsin. izlemediysen rome 1. sezon ve 2. sezon 10 bolum. malesef bitti rome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Çocuklarım olmadan asla diyosan Aliye Çocuklarım için veririm diyosan Binbir Gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Evet yahu neymiş ecnebi dizileri türk dizileri gibi kaliteli yapımlar dururken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 csi tarzı bişey istiyorsan criminal minds tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 house m.d +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 zaten scrubs , two n a half men ve southpark i citir cerez niyetine izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 family guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Two And A Half Man Tavsiye...Yada Scrubs [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 18:28 tarihinde, KenshinHimura tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Coupling U.K. My Name is Earl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Skins, Bristol'de ergenlik dönemindeki bir grup genç arasında geçen oldukça eğlenceli, içerisinde sex, uyuşturucu, parti , müzik gibi öğeler barındıran , ilk sezonu 9 bölümlük olan , ikinci sezonu hala tasarım aşamasında olan bir dizi. Tavsiye ederim, pek keyiflidir. Trailer : http://www.youtube.com/watch?v=09BRwe5jowA [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 19:26 tarihinde, DamienThorne tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 life on mars ve spooks gibi BBC dizileri de olabilir.. ama izlemediysen yukarıda yazanlar içerisinde en iyisi BSG o da olmadı House M.D. diğerleri seni sarmaz gibi geliyor (izlediklerine bakarak söylüyorum bunu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 South Park ve The Simpsons tavsiye ederim. O kadar zorlayan karmaşık dizinin arasında kafa dağıtmak için birebir. Aslında her zaman kafa dağıtmak için birebir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 South Park + Simpsons + Family Guy bunları kaçırmadan izliyorum,izlettiryorum :D dediğin gibi izlenmeden diğer tarafa gidilmemesi gereken yapıtlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 dexter ı tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Family Guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Brigand ın yorum süper :]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 cnbc-e de yakalayabildiğimi izliyorum vallahi. Torrenti kullanmak lazım cahil hissettim kendimi ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Coupling U.K izlemediysen önce onu izle. Sonrasını bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 24 güzeldir ama uzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 john doe: pb de scofieldin abisi oynuyor, imdb puanı iyi, geçmişini bilmeyen adamın hikayesi scrubs iyi ama ben bir türlü sıcak bakamıyorum, cnbce de tam olarak takip edemesem de çoğunu izledim sarmıyor o yüzden. ama tavsiye edebileceğimiz çoğu diziden daha iyi başka aklıma gelen the class var ama iddialı bişey deil, son olarak studio 60, buna iyi diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar