moriQ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Arkadaşlar yeni bir diziye daha başlamak istiyorum. Şuan; -Lost -Prison Break -Heroes -Sg Atlantis izlemekteyim. Lakin bitane daha olsun istiyorum. Aklımdakiler -Scrubs -South Park -CSI: Crime Scene Investigation -Two and a Half Man Aralarından birini seçmek istiyorum. Siz ne tavsiye edersiniz. Teşekkürler. Ps: Artık Smallville, Sg-1 izlemiyorum.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 bsg tavsiye olunabilir, yada izlemediysen oz izle. var mı oz gibisi ya :)
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 oz un hastasıydım. cine 5 te izlerdik tey tey.
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 aşagıdaki sırayla izle.. How I Met Your Mother Grey's Anatomy Battlestar Galactica House M.D
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 jericho ekleyebilirsin. izlemediysen rome 1. sezon ve 2. sezon 10 bolum. malesef bitti rome.
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Çocuklarım olmadan asla diyosan Aliye Çocuklarım için veririm diyosan Binbir Gece
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Evet yahu neymiş ecnebi dizileri türk dizileri gibi kaliteli yapımlar dururken
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 csi tarzı bişey istiyorsan criminal minds tavsiye ederim
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 zaten scrubs , two n a half men ve southpark i citir cerez niyetine izle
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Two And A Half Man Tavsiye...Yada Scrubs [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 18:28 tarihinde, KenshinHimura tarafından güncellenmiştir ]
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Skins, Bristol'de ergenlik dönemindeki bir grup genç arasında geçen oldukça eğlenceli, içerisinde sex, uyuşturucu, parti , müzik gibi öğeler barındıran , ilk sezonu 9 bölümlük olan , ikinci sezonu hala tasarım aşamasında olan bir dizi. Tavsiye ederim, pek keyiflidir. Trailer : http://www.youtube.com/watch?v=09BRwe5jowA [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 19:26 tarihinde, DamienThorne tarafından güncellenmiştir ]
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 life on mars ve spooks gibi BBC dizileri de olabilir.. ama izlemediysen yukarıda yazanlar içerisinde en iyisi BSG o da olmadı House M.D. diğerleri seni sarmaz gibi geliyor (izlediklerine bakarak söylüyorum bunu)
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 South Park ve The Simpsons tavsiye ederim. O kadar zorlayan karmaşık dizinin arasında kafa dağıtmak için birebir. Aslında her zaman kafa dağıtmak için birebir :D
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 South Park + Simpsons + Family Guy bunları kaçırmadan izliyorum,izlettiryorum :D dediğin gibi izlenmeden diğer tarafa gidilmemesi gereken yapıtlar bunlar.
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 cnbc-e de yakalayabildiğimi izliyorum vallahi. Torrenti kullanmak lazım cahil hissettim kendimi ):
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Coupling U.K izlemediysen önce onu izle. Sonrasını bilemem.
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 john doe: pb de scofieldin abisi oynuyor, imdb puanı iyi, geçmişini bilmeyen adamın hikayesi scrubs iyi ama ben bir türlü sıcak bakamıyorum, cnbce de tam olarak takip edemesem de çoğunu izledim sarmıyor o yüzden. ama tavsiye edebileceğimiz çoğu diziden daha iyi başka aklıma gelen the class var ama iddialı bişey deil, son olarak studio 60, buna iyi diyorlar
Öne çıkan mesajlar