Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Biliyorum burdaki çoğu kişi ya müslümandır ya ateist. bazılarınız da hristiyan olabilir. Kendi inancınızı boşverip, polyteist inançları, mitolojileri ve fantazi kurgu romanlarını düşünün. Bu çok tanrılı dinlerde (mitoloji olsun roman olsun) ilginizi çeken tanrı/tanrılar nelerdir ve bunlar hakkında bildiğiniz ilginç bilgiler var mı? Özellikle bu tanrı hakkında hoşunuza giden bir resim felan varsa onu da koyabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 helm sees all know that and be judged Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 "Steve Harris is God!" diyerek cıvıyasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 bone bizi beğenilerimizden kategorilendirip neler planlıyorsun? açıkla hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 " No! jimmy Page is GOD! " diyesim var :D Valla en sevdiğim tanrı Athena. Hem güzel hem de akıllı bir kadın. Zeus çok kendini beğenmiş geliyo, diktatörümsü biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Tanrimsi olsa? Raistlin gibin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 yok direk tanrı olacak. raistlin tanrı olmadığı için sayılmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Crom! Ayrica paladine(fizban)'i seviyorum [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 17:46 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Eskiden Zeusu severdim ama gow oynayınca ona karşı da bir nefret beslemeye başladım. Ama Anubis kraldır , imbadır , gönülleri feth eder , mısırın Azrailidir. Koçumsun Anu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Dev aynen gowdan sonrauyuz oldum Zeus'a. Pis Zeus! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Amon-Ra da iyi mısırda öle deme bide filmlerde imhotep imhotep imhotep diyesim var :d köle ordusuyla :d giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 afrodit oluo mu? [spo]banucuum demek istiorum ben ozmn [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 O bacak nedir abi yamuk yumuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 sus zındık ! tanrılar sorgulanmaz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 obad-hai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 biraz izah edin yazdığınız tanrıları :P bilmeyenler de anlasın. said: Eskiden Zeusu severdim ama gow oynayınca ona karşı da bir nefret beslemeye başladım. Ama Anubis kraldır , imbadır , gönülleri feth eder , mısırın Azrailidir. Koçumsun Anu ! neden böyle düşünüyorsun mesela? gow oynuyamadım daha, anlamadım o yüzden neyi kastettiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Zeus Kratos'a adilik yapıyo, burası benim ahırım benim sözüm geçer diyo. :( Pis Zeus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Manowar derim ben bu soruya. Yeni albüm de çıkarmış zaten. İbadete gitmek lazım arada =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 @bone Zeus haklı aslında da Kratosa öyle bir bağlandık ki o kime baş kaldırsa biz de ona baş kaldırıyoruz bone =) Ekstra olarak daha önceden de başka bir sevme nedenim ise herkül gibi çizgifilmlerdi. Ama sonra baktık ki Zeus öyle babacan değilmiş arkadaş. İnsan oğlunu olympos ateşinden insanlar faydalansın diye getirdi diye taşa bağlayıp her gün kuşa yedirtir mi arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Chuck Norris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 chuck norris tanrı değil evladım. imba bir kereteci o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Karateci Tanrı olamaz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Ao.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Bu arada ben en çok Thor'u seviyorum :D [spo][/spo] Önüne gelenin beynine indiriyor emaneti var mı ötesi ? [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 18:32 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 İzzet Altınmeşe İbrahim Tatlıses Kazanci Bedih Sabahat Akkiraz Halit Araboğlu Mehmet Bozdoğan Nuri Sesigüzel işte en sevdiğim mitolojik Tanrılar bunlar.. Uzun hava tanrıları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar