Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Ücretsizler :NosTale TricksterScions Of Fate Hero OnlineEndless AgesSilkroad Online Anarchy OnlineRisk Your Life 2Ashen EmpiresPlaneshiftRan OnlinePower FootballXiahVoyage Century Beni pek sarmadı. url]Survival ProjectFly For FunMu OnlineGunz Online FPS Soldier Front FPSGunbound Worms gibin bişi. Rakion Gunz'ın frp versiyonu , ben oynadım , güzel.Ücretliler:PrisontaleAuto AssaultDungeons & Dragons OnlineLineage 2 Lord Of The Rings OnlineHall of FameEve Online MMORPG Extraordinaire World Of Warcraft[/ [url=http://www.cityofheroes.com/]City Of Heroes Goonzu Online Rose Online Küçük bir kız kardeşiniz varsa ona oynatın.Çok sevecektir.Rubies Of Eventide Face Of Mankind Navy FieldNeocron 2BalleriumDark Age Of CamelotUltima Online Diğerleri:Cadalion OnlineKong Kong OnlineRappelzEudemons OnlineKal OnlineMartial HeroesMyth War OnlineStreet Fighter OnlineRising Force OnlineSupa SupaDark EdenEmpirianaLast Chaos
GEd Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 http://www.powerchallenge.com uhauha su ilgince benziyor oynadim biraz
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 http://hero.netgame.com/ Hoşuma gitti indiriyom :D
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 ultima online neymiş acaba çok merak ettim bi gireyim :p
EarS Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 kısaca mmorpg.com a gidin [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 19:49 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ]
GEd Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 mmorpg com da olmayan cok sey var esas liste o diger forumda onrpg.com sitesine yonlendirilen baslikta. baya gusel seyler var
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Görev paketlerini almazsan ücretsiz.
cado Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 dikkat ettimde bole bir konu hangi forumda acılsa hep aynı cevaplar veriliyor :) neyse eline sağlık güzel olmus
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Risk Your Life 2 oynuyoruz bi arkadaşla. İğrenç bi oyun ama ilginç bi şekilde zevkli geldi bana.
GEd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 powerchallange tarzi baska oyun var mi? hemen oynuosun falan
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Tam olarak tıkla oyna değil ama Rakion ile Survival Project'e bi bak istersen.
Fly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 lag oluyor mu rakion'da ? (gunz'da dehşet lag vardı o bakımdan) [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 17:07 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
cado Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ryl2 oynuyordum bende cok guzel deil ama savaslar cok cok zevkli gecior birde skill ve item fazlalığı olsa bence güzel bir oyun
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Rakion bende lag yapmıyor(2Mbit'teyim ama ben) kotalı arkadaşlarla oynuyoruz sorun olmuyor. Oyun kurmak için port açmak da lazım değil.
Öne çıkan mesajlar